- 21 Kasım 2022
- 713
- 800
- 33
- Konu Sahibi Minimini22
- #41
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım. İyi geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umrumda değil merak ettim sadeceEee sorun ne o zaman?
Yani ayrilmissiniz annesinin ne dedigi neden umrunuzda?
Aboo, demek 3 ay sevişmese?Konudaki heriften ve anasından bağımsız yazıyorum; arkadaşlar, temizlik, düzen, bakım, hijyen hayatınızda biri olmasa dahi insan (kadın erkek ayırmıyorum) olarak yapmanız gereken şeyler zaten. Pis, dağınık evde yaşanmaz. Evsiz şarapçılar gibi giyinilmez, kokarca gibi gezilmez.
Ben ilk kez burda “sevişmediğim halde duş aldım” falan gibi cümleler gördüm.
Ulan hep böylelerinin cildi bebek gibi kalıyor. O kızın cildi de düzgündü. Ben 2 gün aynı yastık kılıfı ile yatarsam 3. Gün sivilcem çıkıyor![]()
Kim bilir, doncu abla bununla ilgili de bir istatistik çıkarır belkiO zamanlar yaşta daha gençti ama şimdi 30 yaşlarindayiz. Kendisini son gorudugumde cocukta dogurmuş cildi baya kotuydu gozenekler vs.
Genç yaşta bakimsizliği bir şekilde ciltleri idare ediyor demek ki ama ileride sıkıntı oluyor.
Ileri yaşlarda da bu kadar bakimsiz olup bebek gibi olan var mi bilmiyorum.![]()
Bence tam bir Ortadoğulu kafası ve normal bir cümle olmuş. Yahu oğluma seksi görün onu azdır diye, kaynanalar gelin bohcasına dantelli don koyuyor bu sevdiğimin coğrafyasında. Kadın yine kibarlık edip "bakımlı" diyerek dile getirmiş meramını..Merhaba arkadaşlar
Sevgiliydik bitti konuşmuyoruz bayadir ilgisiz sevgili başlığı ile açtığım konular var
Baya başa dönüp hem hatırlamak hem anlatmak istemiyorum isteyen bakabilir
Annesini bağımsız severim konuşuruz görüşürüz vs
Bugün bu lafı duydum ne düşüncesini bilemedim yorumlarınızı merak ettim
Bakimli güzel ol demek istedi güzel kadinim evde salasim
Olmamasının tek sebebi bu değildi heralde
Ne dusunurdunuz
Makyaj yapmazsa bebek gibi kalma ihtimali var. Bakımsızlığın üstüne makyaj delirtir cildi tabi, o kimyasallar saatlerce günlerce tazelenmeden kalıyor ciltte, felaket.O zamanlar yaşta daha gençti ama şimdi 30 yaşlarindayiz. Kendisini son gorudugumde cocukta dogurmuş cildi baya kotuydu gozenekler vs.
Genç yaşta bakimsizliği bir şekilde ciltleri idare ediyor demek ki ama ileride sıkıntı oluyor.
Ileri yaşlarda da bu kadar bakimsiz olup bebek gibi olan var mi bilmiyorum.![]()
Makyaj yapmazsa bebek gibi kalma ihtimali var. Bakımsızlığın üstüne makyaj delirtir cildi tabi, o kimyasallar saatlerce günlerce tazelenmeden kalıyor ciltte, felaket.
İşte öyledir bebem, yüzünü yıkadığında kimse takdir etmez seni. Sadece sen ve yüzün arasında kalır. Ama makyaj varsa herkes bilir, bakımlı derlerZaten o pasakliliga rağmen sivilce bile cikartmayan cilde bir de iyi baksaydi taş gibi kalırdı bence ileri yaşlarda bile.
Ama mahvolmuş cildi, ne zor geliyor yuzunu yikamak millete ya.Hayir yuzunu yikmaya üsenir ama.makyaja aslaaaa üşenmezler.
İşte öyledir bebem, yüzünü yıkadığında kimse takdir etmez seni. Sadece sen ve yüzün arasında kalır. Ama makyaj varsa herkes bilir, bakımlı derler![]()