- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
- #21
Aşırı temizlik ve düzende istenenler arasında evet o ben değilim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yırtık donla gezen erkeklerle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Ayrılabilirsiniz.Erkekler yırtık donlarını yıkayıp yıkayıp giyiyorlar ama kadınlardan 7/24 bakım süper güzellik istiyorlar. Oldu canım deseydin..
Boşver böyleleriyle ömür geçmez.
Dönmeyi falan düşünmüyorum ilişki toksittiumrunda olmadığınız hali buysa diğer durumu düşünemiyorum. Bakımsızsan uyarılır bir kaç kez hala devam ediyorsa bence bitebilir.
Benimki Çok temiz titizdir. Tamam her hafta cilt bakımına gitmez ama yırtık donunu da yıkayıp giyimez yani eheKesinlikle size katılıyorum. Eşim benden bakımlı mesela
Hahahaahaha ya hu siz niye üstünüze alındınız şimdi?Ne münasebet canım. Niye böyle bir genelleme yaptınız? Gayet çok temiz bakımlı şık erkekler var. Size hep donunu yıkayıp giyenler denk geldi sanırım
Ben çok bakımlıyım diyen arkadaş dışarı çıkarken salon makyajı yapar, akşam eve geçince o makyajla yatardı. Sabah üstüne düzeltme yapar okula giderdi. Akşam yine o fondötenden rengi solmuş yastığa yatardı. Ama sorsan bakımlı, yersen.Salaş olmak ayrı, bakımsız olmak ayrı, kişisel hijyene dikkat etmemek ayrı şeyler. Siz hangisisiniz bilmiyorum. İlişkiniz zaten bitmiş ancak sonraki ilişkileriniz için tavsiye vereyim kadın ya da erkek birçok insan evde kendini salmış, dizi çıkmış lekeli pijamayla ya da don atlet dolaşan birini sürekli görmek istemez. Dışarı çıkarken süslenmek iyi hoş ama sevdiğimiz, hayatımızı birlikte geçirdiğimiz insana da güzel görünmeliyiz bana kalırsa.
Yo üstüme bir şey alınmadım. Öyle mi dedim? Siz kutsal üyeye sadece konu sahibi mi cevap verebilir? O zaman yorumunuzu özelden yapın.Hahahaahaha ya hu siz niye üstünüze alındınız şimdi?
hahahaahaah Ben kocamdan bahsettiğimi hatırlamıyorum zira kendisi tam bir metroseksüeldir ama konu bu değil. Kadınların bakımsızlığından bahseden erkeklerin çoğu yüzde 99 dişlerini bile fırçalamaz.Yırtık donla gezen erkeklerle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Ayrılabilirsiniz.
Kız kullanıcı adı bile donlu falan. Nasıl bir travma yaşadıysaYırtık donla gezen erkeklerle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Ayrılabilirsiniz.
Tamam Sezilay abahasjslsYo üstüme bir şey alınmadım. Öyle mi dedim? Siz kutsal üyeye sadece konu sahibi mi cevap verebilir? O zaman yorumunuzu özelden yapın.
Bilimsel bir araştırma yaptınız sanırım bu konuyla ilgili. Oran da verdiğinizde görehahahaahaah Ben kocamdan bahsettiğimi hatırlamıyorum zira kendisi tam bir metroseksüeldir ama konu bu değil. Kadınların bakımsızlığından bahseden erkeklerin çoğu yüzde 99 dişlerini bile fırçalamaz.
Ayrıca evlilikte 7/24 cillop gibi bakımlı olabilen varsa bana işin püf noktasını söylesin :)
Cehaletiniz gözümü yaşarttı valla çocuklar uyanacak gülmekten ahhahaahah Donya Dünya demek ama sen bi çikolata falan ye belli regl olacaksın absjsksslKız kullanıcı adı bile donlu falan. Nasıl bir travma yaşadıysa![]()
Erkeklerin %90’ının donlarını yıkama sıklığını bilecek kadar kişisel tecrübem yok maalesef. O yüzden sizin tecrübelerinize güvenerek doğrudur diyeyim.hahahaahaah Ben kocamdan bahsettiğimi hatırlamıyorum zira kendisi tam bir metroseksüeldir ama konu bu değil. Kadınların bakımsızlığından bahseden erkeklerin çoğu yüzde 99 dişlerini bile fırçalamaz.
Ayrıca evlilikte 7/24 cillop gibi bakımlı olabilen varsa bana işin püf noktasını söylesin :)
Kusma ifadesi istiyorum bu foruma artık. Çok ihtiyaç var.Ben çok bakımlıyım diyen arkadaş dışarı çıkarken salon makyajı yapar, akşam eve geçince o makyajla yatardı. Sabah üstüne düzeltme yapar okula giderdi. Akşam yine o fondötenden rengi solmuş yastığa yatardı. Ama sorsan bakımlı, yersen.
Öncelikle toksit degil toksik. Toksit diye kullanan cok kisi var o yuzden duzeltme geregi duydum.Manevi olarak çok yakınız 15 yıldır taniyorum toksit ilişki iki yıl iğrenç sürdü ve bitti
Ben çok bakımlıyım diyen arkadaş dışarı çıkarken salon makyajı yapar, akşam eve geçince o makyajla yatardı. Sabah üstüne düzeltme yapar okula giderdi. Akşam yine o fondötenden rengi solmuş yastığa yatardı. Ama sorsan bakımlı, yersen.
Kesinlikle öyle maddeler bitmez düzen temizlik istenir bakım istenirÖncelikle toksit degil toksik. Toksit diye kullanan cok kisi var o yuzden duzeltme geregi duydum.
Ikincisi de madem toksik bir iliski ve bitti, ister bakımsız oldugunuz icin bitsin ister baska sebepten bundan annesine ne? Klasik oglan anneleri hep kendi ogullarini hakli gorur adam aldatsa bile bos birakmasaydin der ama kendi oglunu cekip kenara sen ne yapiyorsun demez
Ulan hep böylelerinin cildi bebek gibi kalıyor. O kızın cildi de düzgündü. Ben 2 gün aynı yastık kılıfı ile yatarsam 3. Gün sivilcem çıkıyorÖf benim de boyle bir arkadaş vardi ama arada islak mendille silerdi makyajini ama makyaj temizleme mendili değil yani dümdüz islak mendille. İşin garip yani sivilcesi bile cikmazdi o zamanlar.![]()
Eee sorun ne o zaman?Kesinlikle öyle maddeler bitmez düzen temizlik istenir bakım istenir
Onun yaptığı bişey yok