Bakin bi

Naein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
87
29
3
28
Sizce benim bi bilgim yok hamilelik mi

Eklentiler

• 15085810454791777315433.webp
    21 KB · Görüntüleme: 86
silik olunca da pozitif sayılıyor olması lazım. ki baya belli çizgi.

istenmeyen gebelik mi?

silik olunca da pozitif sayılıyor olması lazım. ki baya belli çizgi.

istenmeyen gebelik mi?
Yo hiç çocuğum yok hastayım boğaz şişmesi bi türlü geçmedi konuşamıyorum yutkunmam çok zor yemek yediğim yok ilaç kulanamurm o yuzden

Tebrik ederim ne guzel duygudur.. Rabbim bizlere de nasip etsin.

Ne kdarlik evlisiniz ? Dusunuyor muydunuz cocuk sahibi olmayi?
Benim arkadasim da agir gripken hamile oldugunu ogrenmisti.bir ay hasta yatmisti kiz.

Yo hiç çocuğum yok hastayım boğaz şişmesi bi türlü geçmedi konuşamıyorum yutkunmam çok zor yemek yediğim yok ilaç kulanamurm o yuzden

anladım. çok geçmiş olsun. mutlaka bi doktora gidin. bebekle birlikte tedavinin de seyri değişebilir. hem netleştirirsiniz kafanızda gebelik var mı yok mu? şu an daha emin değil gibisiniz. hayırlısı olsun. herşeyin çaresi vardır. geçer umarım.

Ne kdarlik evlisiniz ? Dusunuyor muydunuz cocuk sahibi olmayi?
Benim arkadasim da agir gripken hamile oldugunu ogrenmisti.bir ay hasta yatmisti kiz.
Istiyorduk sonra bana korku geldi istemedim tam o sırada belirtiler derken işte fotoğraftaki gibi birini sabah erken diğerini akşam yaptm çok kötü hastayım saçımada boya sürdüm sonra hemn yıkadım dedim nolur nolmaz ay oldu demek bilmiyorum çok garip bi tedirginlik var 3.5 ay etti evliyiz

Yeni evliyiz ilk istiyodum şimdi bilmiyorum hayırlısı pazartesi sonuç çıkar ama bence hamişim

Isteyince de hemen olmuyor. Hayirlisi olsun. Guzel duygularin tadini cikarmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…