• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakın kızlar şimdi kim hatalı?

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
slm kızlar,hem sinirliyim,hem üzüntülü...eşimle az önce tartıştık,aldı kendini dışarıya çıktı bu soğukta:((
geldi eve yemeğimizi yedik,oturuyoduk.c.tesi geceleri benim için çok özeldir.çünkü eşim pazar günleri evde.dedim ki eşime ne güzel kar yağıyor hadi dışarıya çıkalım biraz hem benim için değişiklik olur,hiçbiryere gitmiyorum,sıkılıyorum evde bazen...
dediki tamam,çıkalım.giyinmeye gittim ve kalın giyinmesi için onu tembihledim...
neyse giyindim,geldi yanıma.dedimki ona ayy kat kat giyindim babaanneler gibi oldum(belkide ondan güzel laf duymak için söyledim,neden söylediğimi bende bilmiyorum yaa)
dedim.

onun verdiği cevap yine ''inşallah senin çocuğun senden çoook güzel olur,onu kıskanırsın''
ayy hala beynimden vurulmuş gibiyim kızlar:((

bende dedimki ne demek bu?ne demeye çalışıyosun?insan evladını kıskanır mı?heleki ben dedim...çok ayıp ettin,bunun farkına var dedim..

odaya gitti,hala söyleniyoo,ben çok dırdır ediyomuşum ona,şaka gibi resmen yaşadığım bu akşam:))
banada gelince tam gelirler,bende dedim ne anlatmaya çalıştın bu laftan,anlat dedim yaa,
konuşuyoruz işte senle dedim.başladı söylenmeye......ne söylediğine kendiside gülüyoo.
ama o çok şey anlatmış,ben anlamamışım,o iyi bişey söylemiş,v.s....

bende kızdım artık sonunda insan konuşurken düşünüp konuşur,ben senin eşin olabilirim ama her ağzına geleni bana söyleyemessin dedim.

bana açıklama da yapmıyoo şunu demek istedim diye,özür de dilemiyoo,ve benimle konuşmuyo kızlar.

hey Allahım sen bana akıl ver.ben mi büyüttüm acaba kızlar,yoksa o eşim ne demek istedi????

kusura bakmayın ama eşinizin yaptığı resmen ayıp. sizde ona "inşallah bir oğlum olur, ama merak etme senden yakışıklı olacağına eminim" deyin. ne çirkin bir ifade. birkere ne demek "'inşallah senin çocuğun senden çoook güzel olur,onu kıskanırsın". sizin çocuğunuz onun neyi?

Buyutmedin bence. Soylenecekleri soylemissin bende aynisini yapardim mutlaka ve eklerdim. Ne yani beni cirkinmi buluyorsun derdim herhalde!!!???!!! Begenmiyorsunda ne evlendin???? Sen once bi aynaya bakta evladim olursa senden kat kat yakisikli olsun insAllah derdim... (sinir!!!!)

ay çocuk gibisiniz gereksiz mevzular bence ikinizde büyüyün azcık :hulya:

ayy kızlar şu an çok sinirliyim,eve geldi şimdi.
bana bi kahve yaparmısın diyoo?
Allahım bana akıl ver.
söylediği çok çirkin evet arkadaşım size katılıyorum.
benim kızdığım şeyde hiç böle sölemezdi,bu akşam nldu bilmiyorum..
darlanmalardayımmmmmmmmmmmmmmm...

ters tarafindan kalkmis olmasin? :kızgın:
oyle cok fazla uzatmayin fazla derim ben ama kirgin oldugunuzu da belli edin, o kadarda kolay siyrilmasin bu durumdan.

ay size ne oluyor acaba kadincagiz problemini paylasmak istemis bunun buyumekle ne alakasi var? evli oldugunuzu goruyorum sanki siz hic bi sorun yasamiyormusunuz? neden gereksiz bi mevzu olsun bu? size gore gereksiz olabilir ama konuyu acan hanfendi icin demekki gerekli... şakkıdı

saçmalamış,siz üstüne gidince açıklama bulamamış,saçmalamış olmayı kendine yediremediği içinde kavga etmişsiniz.

böyle bir lafın altında anlam aranmamalı bence gayet açık

ay size ne oluyor acaba kadincagiz problemini paylasmak istemis bunun buyumekle ne alakasi var? evli oldugunuzu goruyorum sanki siz hic bi sorun yasamiyormusunuz? neden gereksiz bi mevzu olsun bu? size gore gereksiz olabilir ama konuyu acan hanfendi icin demekki gerekli... şakkıdı

bana ne mi oluyor? kk da yorum yapıyorum şeker:delphin:
biz böyle komik tartışmalar yaşamıyoruz genelde.böyle bişey duyacağım adamla evlenmem duysamda espri olarak algılarım güler geçerim kuzumsengözlerimebaksanab

aynen canım benim için çok önemli mevzu bu.çünkü eşler arasaında sevgiden daha çok saygıya inanırımm...
ister istemez sinirleniyo insan,çünkü umursuyorum eşimi...
bide bana cevap veriip,açıklama yapmadı,sinirden köpürüyorum şu an.:oklava:

biz böyle komik tartışmalar yaşamıyoruz genelde.böyle bişey duyacağım adamla evlenmem duysamda espri olarak algılarım güler geçerim kuzumsengözlerimebaksanab

sevinmelimiyim acaba arkadaşım??
cem yılmaz kadar olmasa da espri yeteneği gelişmiş eşim var diyezemuszemus

saçmalamış,siz üstüne gidince açıklama bulamamış,saçmalamış olmayı kendine yediremediği içinde kavga etmişsiniz.

böyle bir lafın altında anlam aranmamalı bence gayet açık

aynen öle saçmaladığını biliyorum,lafım yok,ama insan derki hayatım saçmaladım hepimiz
insanız hata yapabiliriz.özür dilerim v.s...
bir özür bekliyorumm yaa:eyvahedigeldismile

evet yani katılıyorum size...
bunlar ufak tefek şeyler bunlar için degmez küskün olmaya ..yani senin babaanne lafınla eşinin verdigi cevap çok alakasız geldi bana...olur böyle şeyler takılmayın..

''inşallah senin çocuğun senden çoook güzel olur,onu kıskanırsın''

güzel birşey demek istemiş batırmış. ben olsam toparlardım. kocacım yakışıklı birde oğlumuz olsun onu da sen kıskan der:) kendi lafıyla vururdum onu:))

''inşallah senin çocuğun senden çoook güzel olur,onu kıskanırsın''

güzel birşey demek istemiş batırmış. ben olsam toparlardım. kocacım yakışıklı birde oğlumuz olsun onu da sen kıskan der:) kendi lafıyla vururdum onu:))

ayy en güzeli buymuş doğru,ama sinir oldum o zaman laf çeviremedim canımm.
sen çok yaşa emiolumunekankayizsmile

evlenmeden once boyle birsey duyabileceginizi nerden biliyorsunuzki? Muneccimmisiniz? Erkekler evlenmeden kuzu gibi olurlar genelde evlendikten sonra tum marifetleri aciga dokulur. Duysanizda espri olarak algilamanizda cok garip komik bisey gelmedi bana sahsen.. yanlis soylemis olsa dahi duzeltmesi gerekirdi, askim oyle demek istemedim ozur dilerim falan. nerdee kizcagiza nezaket bile gostermemis baksaniza...

neyse efem siz yinede cok umursamayin olur gecer deyin...

ya senin babaanne lafınla eşinin o lafı bana cok uyumsuz geldi alakasız yani ne alakası var da onu sölemiş ama sende uzatmıssın sanki bana eşim sölese gırgıra alırım yani eminim eşinde seni kızdırmak için sölemiştir amacınada ulasmıs sanki böyle cok takma bence kendine zarar verirsin cnm her söyledigini ciddiye alırsan eşinin cok tartısma olur

evlenmeden once boyle birsey duyabileceginizi nerden biliyorsunuzki? Muneccimmisiniz? Erkekler evlenmeden kuzu gibi olurlar genelde evlendikten sonra tum marifetleri aciga dokulur. Duysanizda espri olarak algilamanizda cok garip komik bisey gelmedi bana sahsen.. yanlis soylemis olsa dahi duzeltmesi gerekirdi, askim oyle demek istemedim ozur dilerim falan. nerdee kizcagiza nezaket bile gostermemis baksaniza...

neyse efem siz yinede cok umursamayin olur gecer deyin...

boşver canım sen herkezin eğlence anlayışı farklıdır.
ona çok komik gelmiş olablir.
ama bugün buma tepki göstermeden gülersem,yarın daha büyük hatalar olabilir.
hem insan sevdiğine kızar,küser,umursar.
beni koruduğun içinde ayrıca teşekkürler canımolumunekankayizsmile

aynen öle saçmaladığını biliyorum,lafım yok,ama insan derki hayatım saçmaladım hepimiz
insanız hata yapabiliriz.özür dilerim v.s...
bir özür bekliyorumm yaa:eyvahedigeldismile
karşınızdaki bir erkek,ne beklediğinizi bi daha tartın ve düşünün bence :1closedeyes:

Back
X