bazen arkadaslar da yaniltabilir canim insanlari gurur evet cok sacma sana illa git yapis bogazina ayaklarina kapan demiyoruz yani cok siddetli davranma diyoruz okadar,gelen msj da cok ters bir cvp yazdin yani daha fazla batmasin olay birdahaki adimlarini dikkatli at derim iliskiniz ufacik sey yüzünden daha büyük zararlar görebilir.
kızlar inanın turanı çok ii tanısanız dersinizki sakın arama onun dönmesini bekle
mesela turanın abla dediği kuzeni var 32 yaşlarında halasının kızı olayı oda bilio tbi sadece bu olayı değilde biraz öncesi sorumsuzluklarıda değerlendirip arama senin gibi anlayışlı kız bulamaz bu sebepten tepene çıkıo bekle biraz dio
3 senedir kavgalarımızda hep ben alttan alıorum hep ben arıorum oda bu sebepten elif kırılmaz elif gidemez elif gitsede döner diip pişkinlik yapıoo
ozaman sabret bekle canim ne diyiiiim baska birsey de denmez ki artik ayrilma lafini acmadan önce sadece küsseydin naz yapsaydin o tarz seyler daha iyi olurdu bekle bakalim
keşkee enn başında böle tavrlı davransaydın alışmış bi insanı huyundan çevirmek zor şu anki durum aynı yanlış kaynamış bi ayağı kırıp doğrusunu yapma gibi ama çokk canın yancakkk
nasil gitsin canim benim Allaha sükür biz iyiyiz bizim kendi aramizda sorunlarimiz yok ama hep aile tarafindan sorunlarimiz var arada kalan biz oluyoruz yani iliskimizi kesdik arayip sormuyoruz kimseyi kendi halimizde yasayip gidiyoruz ölye canim ya