Bakir Ama Sapık Erkek

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?

28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Kendisi gibi birini istemesinden daha doğal ne olabilir ki?
Cinselliğe bağlıyor derken,o kısmı tam anlamadım hem de yeni tanışmışsınız

hoş görmem yol veririm..ergenliği atlatamayan biriyle uzak olmak gerek.

adama inanmadım ben ha gerçek is eğer fiziksel yada psikolojik sorunu vardır artık kızlar ile bu kadar aktifken hayatını yaşamaya bakarken bu yaşta bakir kalmasının başka sebebi olamaz

ben de başta inanmamıştım ama bence doğru söylüyor. çünkü bir ergen gibi bu konulardan konuşmak istemesi pek çok şeyi buna bağlaması bir açlığı gösteriyor.
hem erkekler genelde çapkınlıklarıyla övünür.
zaten yapmadım ama bilgisiz sanma beni her şeyi biliyorum demeye çalışmasından biraz da kompleks yaptığını anladım.
kalbe girmekten bahsedince ''ooo girmek benim işim'' diyen adam tabi ki hiç hoş değil ve ben de yolu gösterdim kendisine. ama mesaj atmalar ısrar etmeler falan var şu an kendisinde.

Diline vurmuş herhal.

Evlenmek gibi bir düşüncem asla olmazdı 28 yılın hıncını benden alır diye korkardım :p

Bakirlik işi hikaye, gerçekse de kimseyi bulamamaktan yazıııık.

En kötüsü kadına mal gözüyle bakması ki bu beni benden aldı. Herif elimi tutup gözüme bakacağına bu mal muhabbeti yapıyorsa direk soğurum. Yani ben peşin peşin söyleyeyim bakire değilsen seni sevmek niyetim yok demek cidden sevgi mi? Pazardan at mı alıyorsun adam, dişlerine de baksaydın.

X