arkadaşlar saçlarımı kuaförde açtırmıştım ,istediğim sonucu alamadım bakırlıklardan kurtulmak için uzun süreç gerek ama benim zamanım yok izne çıkacağız bir an evvel yoluna koymalıyım..
açıcı ardından yoğun küllü kumrala boyanmış hali bu resim saçımın tamamen olmasada bakırlık azaldı kalanlarda sönük olarak duruyorlar saçımda...
ben şimdi saçımı açık tonlu olsun derdim yok ama çok koyu tonlu da istemiyorum.içinde bakırlık -kızıllık olmayan ışıltılı kahve ve kumral önerileriniz nelerdir bu resimdeki zemin saçımın üzerine..resimli olarak boyaları paylaşırsanız sevinirim..
benim düşündüklerim arasında şunlar var ama içinde bakırlık var mı ,emin değilim ?
saçım:
düşündüğüm boyalar..
palette altın parıltılı toffee
loreal prefence havana amber
palette altın parıltılı mocca
fikir ve önerilerinize açığım:)
açıcı ardından yoğun küllü kumrala boyanmış hali bu resim saçımın tamamen olmasada bakırlık azaldı kalanlarda sönük olarak duruyorlar saçımda...
ben şimdi saçımı açık tonlu olsun derdim yok ama çok koyu tonlu da istemiyorum.içinde bakırlık -kızıllık olmayan ışıltılı kahve ve kumral önerileriniz nelerdir bu resimdeki zemin saçımın üzerine..resimli olarak boyaları paylaşırsanız sevinirim..
benim düşündüklerim arasında şunlar var ama içinde bakırlık var mı ,emin değilim ?
saçım:

düşündüğüm boyalar..
palette altın parıltılı toffee
loreal prefence havana amber
palette altın parıltılı mocca
fikir ve önerilerinize açığım:)