Merhaba arkadaslar.
Normalde kendi sacim kestane rengi lanet olasi kuaforum sacimin kendi renk tonunu istedigim halde bakir renk atti suanda baska bir kuafore gidiyorum ne yaparsa yapsin attigi kestane rengi tutmuyor 1 hafta icerisinde akip gidiyor. 3 gunde sacimi yikamasam bile sacimin rengi aciliyor. Bana yardimci olurmusunuz
Benim kuaförüm de ekliyordu mavi boya, hatta sıvı halde bir şeydi; ne hikmetse asla kurtulamadım. Ne zamanki evde kendim yapmaya başladım, kurtuldum turunculardan. 4-5 sene bununla uğraşmıştım, parama yazık.
Benim kuaförüm de ekliyordu mavi boya, hatta sıvı halde bir şeydi; ne hikmetse asla kurtulamadım. Ne zamanki evde kendim yapmaya başladım, kurtuldum turunculardan. 4-5 sene bununla uğraşmıştım, parama yazık.
Dayanıyor derken? Turuncuların geri kusması mı?
Kaliteli bir boya alın, öyle oksidanı içinde satılan market boyalarından olmasın (Koleston, Loreal dahil onlardan olmasın).
Kuaför boyalarından alın atıyorum Inoa, Matrix vs. İlk 1-2 sefer inatla çıkabilir, siz inatla mavi boya karıştırılmış şekilde boyamaya devam edin. Sonu .1 ile biten boyalar küllüdür, onlarla daha güzel sonuç alınır.