Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırdan Koyu Küllü Kumrala Dödüm Kızlar !!

İlk boyama aktıktan sonra hafif bakırlıklar ortaya çıkıyo ikinci boyamada kapanıyo kayboluyo tamamen. Çok koyu olmuyo gayet hoş bi renk oluyo akmış halide avatarımdaki gibi canım.

çok saol canım bakırdan bıktım valla ya boya boya akıo acaba sonradan sarı yapabilirmiyiz bunu yaptıktan sora bide illa koyu kumralmı olması gerekio?açık küllü kumral nası durur tatlım?

mrb canım saçını kuafördemi yaptırdın kendinmi boyadın kendin boyadıysan hangi marka boya kullandığını öğrenebilirmiyim

rabarba eski sac rengini biliyorum a.s
bu cok daha yakısmıs canım

rengi çok hoş olmuş harbidende sadece bi defa yaptın dimi o boyadan bende aldım şimdi bakırın üstüne yappıcam sonra bırakıcam aksın seninki gibi olur umarım...:))

rabarba eski sac rengini biliyorum a.s
bu cok daha yakısmıs canım

Teşekkür ederim balım .. opuyorumnanaktan

rengi çok hoş olmuş harbidende sadece bi defa yaptın dimi o boyadan bende aldım şimdi bakırın üstüne yappıcam sonra bırakıcam aksın seninki gibi olur umarım...:))

Taban rengim platin sarıydı canım. Ne kadar boyarsam boyayım senelerdir açtırdığım için saç boyayı kusuyo sarılar pörtlüyo bi yerden. Daha boyamayı düşünmüyorum kel kalıcam kaydirigubbakcemile3 İstediğin gibi olur umarım

ama sen bakırda yapmıştın dimi?dün yaptım güzel bi renk oldu fakat hala bakırlık kaldı saçımda yani tam anlamıyla kapatmadı

Sarıdan sonra bakır yaptım bakırdan sonra kumral yaptım. İlk boyamada kapanmıyo canım tam olarak ikincide gidiyo kızıllık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…