- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Beuatifullady84
Erkekler yaptiklarini saklamazlar... yapmadım diyorsa yapmamistir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani ?
Aaşayacaksın
Hastaneye bu nedenle başvuranlar çok fazla maalesef...Hic ilişki yaşamayıp kan vs de gelmeye bilir
Yani bende öyle oldu. Ama neden gelmedi diye birşey de olmadi. Olmamali.
Ama sizin durm farkli valla ben kandırma muhabbetine girmeyeceğim ilerde başın agrir . Kan gelmemis gibi davran sonuçta kolundan tutup doktora goturecek değil heralde.
Hiç bir şey demedi mi eşinizHic ilişki yaşamayıp kan vs de gelmeye bilir
Yani bende öyle oldu. Ama neden gelmedi diye birşey de olmadi. Olmamali.
Ama sizin durm farkli valla ben kandırma muhabbetine girmeyeceğim ilerde başın agrir . Kan gelmemis gibi davran sonuçta kolundan tutup doktora goturecek değil heralde.
Evlenecek olan kadın yada erkeğin istediği özelliklerde biri ile evlenmesi hakkıdır..
Adam bakire bir kadın istiyorsa bu onun en doğal hakkıdır, siz bu durumu ondan gizleyerek ona haksızlık yaparsınız..ve yalanla başlayan evlilikte huzur olmayacağını düşünenlerdenim..
Bir söz vardır, çok anlamlı """insanlar zulmeder, kader adalet eder""" diye...
Ayrıca erkekleri bu konuda basite almamak lazım, tüm erkekler bakire olmayan kadini çok rahat farkederler...
Mantıklı ama riskli tabiOrta çağlarda tavuk ciğeri kullanılıyormuş, bi filmde görmüştüm.
Benim calistigim doktor hic bir zaman söylememis. Esnek zar demis gecmis.Hastaneye bu nedenle başvuranlar çok fazla maalesef...
Doktorlarda durum ne ise aynen söylüyorlar..
En işe yarar şey bu ama para olmayınca olmuyorTranseksuelle dogustan kadini ayiramiyorlar, bakire olanla olmayani mi ayirabilecekler?
Millet yaldir yadir diktiriyor hic de anlayani olmuyor, nerden mi biliyorhm, bu isi yillardir yapan yakinim doktor, hic sikayet almadi aksine surekli tesekkur aliyormus![]()
Mantıklı ama riskli tabi
En işe yarar şey bu ama para olmayınca olmuyor
Kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok , nişanlına ya durumu anlat ya da ayrıl... Seni seviyorsa zaten kabul edecektir , kabul etmiyorsa da d...gitsin....Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
ya gel gidelim derse gecenin yarısıO zaman hic bu kanla falan ugrasma, sevisme sonrasi o bakmadan sen carsafa bak, kanamamis diye agla, tepin, doktora gidelim diye tuttur, erkeklerin zayıf noktasi![]()
Birlikte çalıştığım doktor gizlemezdi..Benim calistigim doktor hic bir zaman söylememis. Esnek zar demis gecmis.
Hayır hatta ben neden olmadi ki dedim çünkü hep aşırı kanama olacağını düşünüyordum. O bişey demedi zaten biz bir hafta sonra ilişkiye girebildik cok korkuyordumHiç bir şey demedi mi eşiniz