Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Ahlak, inanç, dürüstlük vs. Bunlar hakkında yorum yapmayacağım. Yeterince yapılmıştır. Ben sadece şu kısma takıldım. Mesela ben, şahsıma bir eşya alırken bile günlerce düşünür, istişare yapar ve araştırırım. Hayatımda en ufak değişiklikte de, ciddi değişimlerde de günlerce kafa yorarım. Evlilik, çok çok ciddi bir karar. Çokça üzerine düşünülmesi gerekir zira tüm hayatını etkiliyor.

Mesele bekaret değil. Evleneceğin kişinin herhangi bir hususta değişemez fikirlerinin olması. Örneğin sigara alerjisi olan bir adam, katiyen evinde sigara içilmesini istemez. Karşısındaki kişi düğüne bir ay kala "ya ben sigara içiyorum nasıl söyleyeyim" derse mesela, ben aklının normal olduğundan şüphe duyarım. Aynı şekilde sizin davranışınıza da mana vermekte zorlanıyorum. Evliliğe bu kadar az zaman kalmış şimdi mi çare düşünüyorsunuz? Bu adamın fikri en başından belli değil miydi? Yemin ederim hayret ediyorum böyle insanlara ya.

Veriyorlarmış, yukarıdaki üye anlatıyordu.
Çoğu doktor da veriyordur.
Be kadar aşağılık bir durum, kalite testine girer gibi Allahım....
Bekaret testi acilen kaldırılmalı ülkemizde!
Erkeklerin zihniyetini anneler olarak değiştirmemiz lazım.. ülke ile alakası yok bence

Ne

Ne yani başkasının durumu yüzünden kendinizi mi tehlikeye atacaktiniz, arkanizda bekleyeniniz yok mu sizin
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile hayata bakarsanız, koca dünyada bencil bir insan olmaktan fazlasına eşiremezsiniz.
Benim yüzümden biri öleceğine, başkası beni öldürsün daha iyi!
Ben veremeyeceğim vebale girmem, bunun bekleyenle alakası yok.

Ben diş hekimi olmama rağmen bize hocalarımız hasta istemediği takdirde ölümcül bir durum bile olsa yakınına söyleme hakkınız yok diye ogretmislerdi. Yani hastanın gizliliğini korumak esas. Hasta izin verdiği takdirde soyleyebiliyoruz. Tipta da farklı olacağını sanmıyorum ben. Ama bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum.
Bu durumlarda ilgili adli kontroller bile geliyor, dava içeriğinde geçiyor ise hakim istiyor mesela...

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile hayata bakarsanız, koca dünyada bencil bir insan olmaktan fazlasına eşiremezsiniz.
Benim yüzümden biri öleceğine, başkası beni öldürsün daha iyi!
Ben veremeyeceğim vebale girmem, bunun bekleyenle alakası yok.
Niye sizin yüzünüzden ölecek, bekareti sizin yüzünüzden mı bozulmuş oluyor.

Doktor sadece isini yapar..

Oraya domates sok, adam farkedip sorarsa da bu böyle yenmiyo muydu yaa .s dersin sjfjfkd :KK70:

Trolluk bir yana, cok utanıyorum sarhoş olmadan bunu başaramam hadi sarhoş olalım de sonra yatağı kızıla boyarsın shdjf.

Off bu konu eglendirdi beni, hicbir sey yapma sadece dürüst ol

Ben diş hekimi olmama rağmen bize hocalarımız hasta istemediği takdirde ölümcül bir durum bile olsa yakınına söyleme hakkınız yok diye ogretmislerdi. Yani hastanın gizliliğini korumak esas. Hasta izin verdiği takdirde soyleyebiliyoruz. Tipta da farklı olacağını sanmıyorum ben. Ama bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum.
Bemce ayni olmali heleki bu konuda resmen cinayetler isleniyor

Niye sizin yüzünüzden ölecek, bekareti sizin yüzünüzden mı bozulmuş oluyor.

Doktor sadece isini yapar..
Karısını doktora götürüp bakire mi diye soran koca ve kayınvalide kişisi, tarlaya işçi yapmayacaktır herhalde o kadını, değil mi?
Kılına ufacık bir zarar gelme olasılığı bile, beni her türlü beyandan alıkoyar.

O zaten şart ama yasal olarak böylesi bir kontrol testi, insan haklarına aykırı ya!
Ancak adli yollardan başvurulara karşı cevap veren bir mekanizma olmalı.
Bu ülkede erkeklerde bu zihniyet oldugu sürece devlet kaldırsa bu kontrolü, doktor yapmasa, kv kontrol eder...:işsiz::işsiz::işsiz:

Son düzenleme:
Valla iki arkadaşım bu şekilde evlendi ikisidee aaaaaaaoooo kan gelmedi herhalde doğuştan kızlık zarım Yok falan dediler biri yakayı ele verdi ilk ayrıldıklarında etrafındaki herkes bu kız eskiden şunla bunla beraber olmuş diye anlatmış gerçi geri barıştıklar çocukları oldu hatta diğerinin kocası hala doğuştan olmadığına inanıyor ama bence baştan söylemekte fayda var artık antik çağda yaşamıyoruz bu yüzden seni terk edecekse etsin zaten

Dürüst olmak en doğrusu ama bazen herşeyi açıkça söylemek kolay değil
Madem bu aşamaya geldiniz ve diğer şartlar eşit uymuyor yapacağınız birşey yok o gece baktınız kan gelmedi ki gelmeyecekte ondan önce siz davranıp allah allah niye gelmedi ki esnek demek ki deyip saf ayağına yatacaksınız
Eşiniz tepki verirse işi güvene bağlayıp tavır yapacaksınız
Yazdığım çok doğru değil ama bi hayat boyu bunun ceremesini çekemezsiniz

Valla burada bin yorum da yapılsa dünyanın en mantıklı önerisi de verilse bu konu sahibi o adamla evlenecek.
Yani tabiki yalana yardım etmek ameliyat ya da o günü savacak fikirler vermek hoş değil ama zaten ayrılmayacağı çok net.
Adama yalan söylemeye, kendisini de zarsız kabul etmeyecek biriyle bir ömür sürmeye kararlı. Boşuna açılmış bir konu.

Veriyorlarmış, yukarıdaki üye anlatıyordu.
Çoğu doktor da veriyordur.
Be kadar aşağılık bir durum, kalite testine girer gibi Allahım....
Bekaret testi acilen kaldırılmalı ülkemizde!
Yasal olarak suclu bu doktor o zaman. Sonucu cinayet olsada olmasada. Bir kisinin ozel bilgileri ulu orta konusulur mu ya?

Bu ülkede erkeklerde bu zihniyet oldugu sürece devlet kaldırsa bu kontrolü, doktor yapmasa, kv kontrol eder...
Gerçi şuan hala gelin hamamı yapılıyor, işin eğlencesi deniyor ama ben o fikre bile alışamıyorum.
Bir annenin oğlu için çırılçıplakken gelinini kontrol ettiği, her şeyini gördüğü bir ortamı şimdi dansözlü eğlenceye çevirdik.
Mutasyona uğradı ama özü kadın bedeninin otoritelerce beğenilip onaylanmasıdır.

Bu tarz konular görünce direk üyelik tarihine bakıyorum.

Hoş eski üyede olsa vereceğim tek cevap yalana dolana gerek yok.Neysen osun. Bilerek ,bilmeyerek ortada bir bekaret yoksa (erkekler bakir sanki) kandırma kimseyi .Aynı şekilde kandırılsan ne yapardın ? Her yalan er geç ortaya çıkar

Yasal olarak suclu bu doktor o zaman. Sonucu cinayet olsada olmasada. Bir kisinin ozel bilgileri ulu orta konusulur mu ya?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum işte, kadına yönelik her türlü olumsız duruma bu kadar aşina olmuş bir toplumda, doktorun 1 kelimesi canına kasttır.

Back
X