Bakire değilim korkuyorum

Fatma9898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Merhaba 28 yaşındayım. hiç evlenme düşüncem yoktu pat diye birisini sevdim kendisi çok dini bütün birisi bende çok değiştim fakat geçmiş geri alınmıyor bakireyim dedim aksi halde kabul etmezdi etse bile o hiç yapmamış içinde kalırdı. diktirmeyi düşünüyorum diktirenlerin yorumlarına ihtiyacım var. ve ilk gece nasıl davranacağım tecrübesiz gibi? diktirip kan gelmeyen var mı arkadaşlar

Ne diktirmesi bu devirde? Kan gelme mi kaldı. Her yerde yazıyor bazılarınki kanamaz esnek zar diye. Esnek de geç.
Yine de bir yöntem söyleyeyim. Adet günün bittiğinde yani son günlerde bir kesinti olur bir gün falan durur sonra son bir kan gelir biliyorsun di mi, o kana “dayama kanı” denir, çoğu kişi o son gün kanaması ile erkeğini kandırmıştır eskilerden beri. Sen de adetin son günü gelen dayama kanı ile karşıyı kandırabilirsin düğünden önce yapıp kendini garantile evliliğe bırakma. Ama en doğrusu dürüst olmaktır ve karşıya gerçekleri anlatmaktır, dayama kanını şiddet görme ihtimali olanlar için anlattım, şiddet olmayacaksa gerçekleri söyle.

Yalan üzerine kurduğunuz bir ilişki sizi rahatsız etmiyor da ilk gece nasıl davranacağınızı düşünmek mi rahatsız ediyor? Neyse onu söyleyin yani kabul eden öyle etsin, diktirme işine girene kadar.

Ne diktirmesi bu devirde? Kan gelme mi kaldı. Her yerde yazıyor bazılarınki kanamaz esnek zar diye. Esnek de geç.
Yine de bir yöntem söyleyeyim. Adet günün bittiğinde yani son günlerde bir kesinti olur bir gün falan durur sonra son bir kan gelir biliyorsun di mi, o kana “dayama kanı” denir, çoğu kişi o son gün kanaması ile erkeğini kandırmıştır eskilerden beri. Sen de adetin son günü gelen dayama kanı ile karşıyı kandırabilirsin düğünden önce yapıp kendini garantile evliliğe bırakma. Ama en doğrusu dürüst olmaktır ve karşıya gerçekleri anlatmaktır, dayama kanını şiddet görme ihtimali olanlar için anlattım, şiddet olmayacaksa gerçekleri söyle.
Ama ya o an da kan gelmezse

Ama ya o an da kan gelmezse
Peçete al, oranı sil üstten, illa ki kan gelir, o peçeteyi de göster. Bir de evlenmeden uygula bu dediğimi, kan gelmezse ve sorun yaparsa orada ayrılırsın en azından boşanmakla resmi işle uğraşma.
Fakat 2026 yılında kan bekleyen bir adam bulman büyük bir mucize, bunu bulan her şeyi bulabilir, normalde kan takıntısı olan erkekler anam nenem döneminde kaldı.

Verdiğiniz akıllara bak ya pes gerçekten

Ilk defa duydum

Gerçeği söyleyin karsi tarafa kandirmayin

Verdiğiniz akıllara bak ya pes gerçekten
Ben yaşlı bir kadınım. Zaten bekaret kan zar işim yok. Bir genç kız sormuş, akıl veririm tabiki, benim için önemli olan genç bir kızın üzülmemesi. Cinsel konularda gayet bilgiliyim, eski ebelerin yöntemlerini de bilirim, hatta bundan 100 yıl önce köy ebelerinin tavuk kursağından sahte kızlık zarını nasıl yaptıklarını, binlerce genç kızın bu sayede hayatının kurtulduğunu da bilirim. Beni kendinizle kıyaslamayın, bilginiz yoksa konuda yer kaplamayın.

Ben yaşlı bir kadınım. Zaten bekaret kan zar işim yok. Bir genç kız sormuş, akıl veririm tabiki, benim için önemli olan genç bir kızın üzülmemesi. Cinsel konularda gayet bilgiliyim, eski ebelerin yöntemlerini de bilirim, hatta bundan 100 yıl önce köy ebelerinin tavuk kursağından sahte kızlık zarını nasıl yaptıklarını, binlerce genç kızın bu sayede hayatının kurtulduğunu da bilirim. Beni kendinizle kıyaslamayın, bilginiz yoksa konuda yer kaplamayın.
Peki dikim yaptırsam ondan da korkuyorum

Bence dikim işine hiç girmeyin sorun yaşayan çok var travma olacak size. Ablamiz yukarda tavsiye vermiş bence çok makul. İlk iliskimde benimde reglim yeni bitmişti kan gelmedi mesela ne regl kalıntısı ne normal kan yani bakire olsanizda gelmeyebilir.dedigim gibi ablanın tavsiyelerine uyum bence harfi harfine

Abboowww

Bence dikim işine hiç girmeyin sorun yaşayan çok var travma olacak size. Ablamiz yukarda tavsiye vermiş bence çok makul. İlk iliskimde benimde reglim yeni bitmişti kan gelmedi mesela ne regl kalıntısı ne normal kan yani bakire olsanizda gelmeyebilir.dedigim gibi ablanın tavsiyelerine uyum bence harfi harfine
umarım denk getirebilirim

Merhaba 28 yaşındayım. hiç evlenme düşüncem yoktu pat diye birisini sevdim kendisi çok dini bütün birisi bende çok değiştim fakat geçmiş geri alınmıyor bakireyim dedim aksi halde kabul etmezdi etse bile o hiç yapmamış içinde kalırdı. diktirmeyi düşünüyorum diktirenlerin yorumlarına ihtiyacım var. ve ilk gece nasıl davranacağım tecrübesiz gibi? diktirip kan gelmeyen var mı arkadaşlar
Bence gerçekten değiştiğinizi söylüyorsanız doğrularla dürüst bir şekilde gidin yoksa böyle bir ilişkiden kimseye fayda gelmez

Cinsel bir münasebetiniz olmadıysa dan diye sorması da garip. Diktirseniz ne olacak ki bu sefer yine vicdan azabı hissetmez misiniz? Kul hakkı falan yani ne bileyim. Mesele dinse bunu anlayışla karşılayacak dindar adamlar da vardır dünyada adam mı kalmadı 🤧

Daha önce cinsel ilişkiye girmemiş erkeğe bakir, ilişkiye girmemiş kadına bakire denir. Zarla pek bir alakası yok durumun ki diktirseniz de geçmişiniz silinmez. Ayrıca kızlık zarının yapısı da değişkendir, kiminde hiç kan da gelmeyebilir.
Yalan üstüne ilişki kurmak istiyorsanız buyrun seçim sizin ama olası sonuçları da gözden geçirin derim ben. Bana kalırsa bu iş yaş.

İlişki sırasında topu iğne batır eline sonra elini oraya götür. Anlamaz erkekler saftır. Bence doğruyu söyleme, Eşin sonradan kafasına takabilir

Back
X