Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Kulüp kulüp gezen biriydi diyorsunuz. Görücü usulü tanışma olmuş. Bakire olduğunuzu sandığı için size ona göre cinsel olarak yaklaşmadı. Evet hpv olayını kabul etmezdi ama cinsel deneyim yaşamanı sorun etmeme ihtimali vardı. Şimdi yalanlarla kurulu bir evlilik, siğil çıkartan bir eş. Aileniz nasıl insanlar bari, bu siğil evliliğin daha ilk aylarında tekrarlarsa aile evine dönmek de sıkıntılı olur, nişanlın arkandan demediğini bırakmaz.

Ben bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var
Neden intiharı düşünüyorsunuz ki iki seçenek var ;
1. Ya nişanlınıza anlatacaksınız o da ona göre karar verecek
2. Ya da olur da başkalarına anlatırsa diye anlatmayıp direkt ayrılacaksınız bundan sonra ki ilk ilişkiye başladığınız anda da karşıdaki kişiye söyleyeceksiniz dünyanın sonu değil be kardeşim

Tamam aklı ve duyguları zorlayan bir durum ama konu sahibi ile dalga geçilmesini ve üstüne gidilmesini doğru bulmuyorum. Yapmış olduğu yanlış ve yanlisinda ısrar etmesi onunla ağır ve incitici bir şekilde konuşma hakkı vermez kimseye.

Adama senden geldi asıl diye çamurluk yapıp yırtacağım sanıyor.
Diyelim ki iş oraya kadar geldi, hadi olmaz da eşi kendinden bulaştığına ikna oldu. Doktoru eşine de bakalım diyip konu sahibinin siğil yaktırdığını anlamayacak mı. Her yönden olmaz iş yani.

Umarım dalga gecenlerin kızının kardesinin başına gelmez bu durum
Gelebilir. Kardeşim yok ama kızım hpv kapabilir. Ben de kapabilirim. Cinsel hayatın getirdiği bir risk bu.

Ama kızım bilerek hastalık bulaştırırsa orada iş farklılaşır. Ki öyle bir çocuk yetiştirmeyeceğimi umuyorum.

7-8 sene önce smear sonucum riskli geldi. Ne var diye kolposkopi yapıldı, patolojiye gitti. O dönem nolur nolmaz diye o zaman daha yeni başlamış olan ilişkimde adama söyledim. Böyle bir durum var, ne olduğu belli değil, sonuç gelene kadar yapmayalım dedim. Çünkü bunlar insanlık hali.

Burada kimse hpv kaptınız diye sizi yargılamıyor. Mesele hpvli olmanız değil. Mesele sizin kendinizin de uğraştığınız şeyi adamın yaşama ihtimalini hiçe sayıp "aman nolacak" kafasında olmanız. Ki bu adamla ilgili cephe.

Sizinle ilgili cephe çok daha riskli. Düğün sürecinde stresten siğil çıksa ve adam bunu ilk gece görse o zaman ne yapacaksınız? Adamı geçtim kendinizi düşünmeniz lazım.

doktor deseydi sağlık açısından nisanlina zarar verirsin kesinlikle söylemen gereken bi durum bu diye hastalığımdan bahsedecektim zaten ama yemin ederim 3 4 doktora gittim hepside söylemen gereken bisey yok bu virüsün erkeğe hiç bi zararı yok grip gibi bisey dediler
Gerçekten uyduruyorsunuz. Şu yorumu görene kadar yazmamak için kendimi zorladım ama yok yani. Hangi doktor dedi bunu? Hiçbir doktor sizin özel hayatınızla ilgili tavsiye vermez, kişisel yorumunu katmaz. Mahalle arkadaşınız mı bu insanlar?

Hele bir de grip gibi bir şey demişler. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Ben psikiyatriye başlayalı neredeyse 3 sene oldu, 1 seneye uzmanlığımı alacağım, ben bile bu kadarını hatırlıyorum, temel tıp bilgisi ve deontoloji kuralıdır bu. Kimse burada sizi evlilik öncesi birliktelik yaşadınız diye yargılamıyor, çarpıtmayın. Burada kızılan şey, kendinizi ve hayatınızdaki kişiyi bile isteye kandırmanız. Yoksa bize ne sizin cinsel hayatınızdan hayret bir şey

Bakın nişanlım zaten bana 1 defa bile bakiremisin diye sormadı bende bu durumu b açamadım durduk yerde sorsa belki bi şekilde söylerdim ama ben durduk yerde ben bakire değilim haberin olsun diyemedim düğünede çok az kaldı bu saatten sonrada söyleyemem ben merhametsiz ahlaksız bi insan olsaydım gün boyu akşama kadar bu konuyu düşünüp ağlayıp kendimi yipratmazdim ama soyleyemedim işte düğüne 3 ay kala birine anlatırsa sinirle ailem duyarsa korkusuyla anlatamıyorum doktor doktor gezdim bulasirmi diye 1 tane doktor bile kötü bisey söylemedi söylemen gereken bi durum yok ortada hpv çoğu insanda var dedi hepsi doktor söyledi diyince burdakiler inanmiyo yalan söylüyorum zannediyo neden yalan soyleyim burdakilere tanımıyorum kimseyi doktor deseydi sağlık açısından nisanlina zarar verirsin kesinlikle söylemen gereken bi durum bu diye hastalığımdan bahsedecektim zaten ama yemin ederim 3 4 doktora gittim hepside söylemen gereken bisey yok bu virüsün erkeğe hiç bi zararı yok grip gibi bisey dediler
Adam bakire olduğunu varsaydığı için sormuyor, bunu farkedemiyor musun cidden?

Adam anasına bana eline erkek eli değmemiş, onların tabiriyle sıfır kilometre bir hatun bul demiş, anası da seni bulmuş. Bakire olmama ihtimalin bile aklına gelmiyor adamın kaldı ki sen bir de hastalık taşıyorsun. Bunu farkettiği anda ortalık yangın yeri. Ki gerizekalı değilse farkedecek en azından bakire olmadığını.

Adam bakire olduğunu varsaydığı için sormuyor, bunu farkedemiyor musun cidden?

Adam anasına bana eline erkek eli değmemiş, onların tabiriyle sıfır kilometre bir hatun bul demiş, anası da seni bulmuş. Bakire olmama ihtimalin bile aklına gelmiyor adamın kaldı ki sen bir de hastalık taşıyorsun. Bunu farkettiği anda ortalık yangın yeri. Ki gerizekalı değilse farkedecek en azından bakire olmadığını.
Öyle deme aynı doktorlar uzun seneler seks yapmayınca eskisi gibi oluyor anlamaz da demişler 😁

Gerçekten uyduruyorsunuz. Şu yorumu görene kadar yazmamak için kendimi zorladım ama yok yani. Hangi doktor dedi bunu? Hiçbir doktor sizin özel hayatınızla ilgili tavsiye vermez, kişisel yorumunu katmaz. Mahalle arkadaşınız mı bu insanlar?

Hele bir de grip gibi bir şey demişler. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Ben psikiyatriye başlayalı neredeyse 3 sene oldu, 1 seneye uzmanlığımı alacağım, ben bile bu kadarını hatırlıyorum, temel tıp bilgisi ve deontoloji kuralıdır bu. Kimse burada sizi evlilik öncesi birliktelik yaşadınız diye yargılamıyor, çarpıtmayın. Burada kızılan şey, kendinizi ve hayatınızdaki kişiyi bile isteye kandırmanız. Yoksa bize ne sizin cinsel hayatınızdan hayret bir şey
Gerçek bir tıp doktoru olarak konu sahibinin söylediği bu uzun süre seks yapmayınca eski haline döner, fark olmaz anlamaz kısmına ne diyorsun peki?

Ben olsam ayrılır hayatıma yeni bi sayfa açarım. Bundan sonra da karşıma çıkan biri olursa ve evlilik konusu açılırsa cinsel deneyim yaşadığımı söylerim. He pat diye denmez ama konusu geçince denir. Kafa rahat olur. Madem bu kadar stres yaptın salla gitsin. Niye 3 günlük hayatı kendine dar ediyorsun. Sanki dünyada erkek kalmadı da.

Bul bi bahane. Sevemedim de. Kimya tutmadı de. Ayrıl. Ağla sızlan ama geçer birkaç aya unutursun. İlla evlenmek zorunda değilsin.

Ne bu dramlar anlamadım ki. Bundan sonra da şeffaf ve dürüst ol.

Dan diye giriyorum üzgünüm ama siğil o bu umrunda değil anladım. Peki bakire olduğuna ikna edecek peformansta nasıl bir planı varmış konu sahibinin? Adam bu kadar takıntılı ise kan görmek de isteyecektir. Biriniz el atsa çok sayfa var arkadaşlar 🤭

Dan diye giriyorum üzgünüm ama siğil o bu umrunda değil anladım. Peki bakire olduğuna ikna edecek peformansta nasıl bir planı varmış konu sahibinin? Adam bu kadar takıntılı ise kan görmek de isteyecektir. Biriniz el atsa çok sayfa var arkadaşlar 🤭
bir planı yok maalesef. Bile bile kaosa yürüyor.
Doktor uzun süre ilişkiye girmezsen vajina daralır demiş. Her kadında kanama olacak diye bir şey yok diyor konu sahibi.

bir planı yok maalesef. Bile bile kaosa yürüyor.
Doktor uzun süre ilişkiye girmezsen vajina daralır demiş. Her kadında kanama olacak diye bir şey yok diyor konu sahibi.
siğil konuşulunca bu kısmını halletti sandım. o doğru her kadında olmuyormuş ama adam zaten takıntılı parçaları birleştirmesi kolay olacaktır.

siğil konuşulunca bu kısmını halletti sandım. o doğru her kadında olmuyormuş ama adam zaten takıntılı parçaları birleştirmesi kolay olacaktır.
Siğil konusu HPV ile ilgili. Üyeler yapma adama da bulaştıracaksın ve her şey ortaya çıkacak diyor. Konu sahibi ben siğilleri yaktırdım, zaten son testte negatif çıktım, hem erkeğe zararlı değil diyor.
Üyelerin bazıları bakire olmadığını söylemesi gerektiğini bunun insan kandırmak olduğunu düşünüyor bazıları da bekaret değil ama adama virüs bulaştıracaksın diyor.
En son mevzu inşallah kızlarınız benim durumuma düşmez noktasına geldi. Arada intihar mı edeyim diye sordu vs vs

Back
X