Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Ashfs bekaretin seviyesi mi var?
Bakire
Az bakire olmayan
Bakire olmayan
Hiç bakire olmayan

Bakire bakiredir, bakire olmayan bakire değildir.

Karşıdaki insanın derdi cinselliği ilk kez beraber yaşamaksa 1 kişi de 10 kişi de bir. O çok kıymetli zar azalarak bitmiyor yani.
Ben öyle düşünmüyorum. 10 kişiyle birlikte olanı da suçlamıyorum gayet yanlış anlamışsınız beni. Benim dediğim Para karşılığı bir yemek karşılığı bir takı karşılığı önüne gelenle cinsellik yaşayanla duygusal şeyler hissederek yaşayan kadın bir değildir. İkisi de bakire değil aynıdırı asla kabul etmiyorum.

Aynı şeyi geçen gün yakın bir arkadaşımla konuştuk. Ben evliyim arkadaşım bekar. Sevgilisi var. Eski erkek arkadaşının aldığı bir kalemlik yüzünden kavga çıkmış.
Ben de dedim adam senin eski erkek arkadaşını niye biliyor kalemliği niye biliyor bu kadar detay onda niye var 🥹
Dürüstlüğe önem veririm diyor kız.
İyi bunu anlatmamak dürüstlüğüne zeval getirmez yani. Bu senin özelin. Ortamda 4 kadın vardı hepsi şok oldu aşırı yalancı geldim onlara 🥹
Amaçları dürüstlük mü yoksa bak beni geçmişte kimler kimler istedi, ilk sen değilsin ayaaanı denk al mesajı vermek mi tartışılır. Bilmem kaç vakit önce alınmış kalemliği yeni sevgiliye söylemek dürüstlük değil, göze sokmak. Dürüstlüğe o kadar önem veren o kalemliği kullanmaz bile.

yavvvv ben her bokumu anlatıyorum, her bokunu da dinliyorum. birini tüm boyutlarıyla tanımaya yarıyor. yargılamaya değil tanımaya. neler yaşamış, nasıl evrelerden geçmiş, neler öğrenmiş, bugün kime dönüşmüş onu görmeye yarıyor 👍 dürüst olmaya da yarıyor misal. bağ kurmaya da yarıyor. sırdaş olmaya da yarıyor. yarıyor da yarıyor. birbirimize cidden uygun muyuz, birbirimizi olduğu gibi benimsiyor muyuz, olduğumuz gibi seviyor muyuz bunu da anlıyorsun mesela. çisel yani "eş" olmak. mesela hiçbir şeyden bahsederken ıkınıp sıkılmıyorsun, saklamana gerek de kalmıyor, ileride ortaya çıkar da kavga eder miyiz stresi yok, kimseyi yalandan etkilemeye çalışmıyorsun, rol oynamıyorsun. olduğun gibisin, kafa rahat, sevgi gerçek, sırdaşsın, bayaaaa iyi.
bitmiş gitmişse madem çocukluğunuza inmeyelim bugünkü psikolojinizi anlamaya çalışırken ya da jinekologa gittiğinizde geçmiş seks hayatınızı sormasınlar bugünkü hastalığınızı muayene ederken? mantıklı şeye tepki verin yav. benim tercihim böyle deyin geçin mesela atıyorum. bana göre de geçmişten banane/sanane diyenler tuhaf. 😅
jinekologla, psikologla nasıl kıyasladınız anlamadım cidden.
Eski ilişkileri anlatmak en ufak olumsuzlukta bunların yüze vurulmasını, karşıdaki kişinin paranayolara kapılmasını sağlıyor. Başka da bir şey sağlamıyor. Karşıdakini tanımak lafla olacak bir şey değil beraber anı biriktirmekle olacak bir şey

jinekologla, psikologla nasıl kıyasladınız anlamadım cidden.
Eski ilişkileri anlatmak en ufak olumsuzlukta bunların yüze vurulmasını, karşıdaki kişinin paranayolara kapılmasını sağlıyor. Başka da bir şey sağlamıyor. Karşıdakini tanımak lafla olacak bir şey değil beraber anı biriktirmekle olacak bir şey
Konuların da sana katılmadığım yazdıkların çok oldu. Ama burada valla yüzde yüz haklısın.

Amaçları dürüstlük mü yoksa bak beni geçmişte kimler kimler istedi, ilk sen değilsin ayaaanı denk al mesajı vermek mi tartışılır. Bilmem kaç vakit önce alınmış kalemliği yeni sevgiliye söylemek dürüstlük değil, göze sokmak. Dürüstlüğe o kadar önem veren o kalemliği kullanmaz bile.

Hem dürüstlüğe önem veriyormuş hem de anılarına değer veriyormuş. İyi de yeni sevgilin neden senin anına değer versin ki. Ondan da bunu beklemek fazla oluyor. Kendince kalemliğini sakla. Evdeki her eşyanın akıbetini anlatıyor muyuz ki. Ne kadar az bilgi o kadar kafa rahatlığı.
Oturmuş bir ilişkide sohbet esnasında anlatılabilir ama ilişkinin başında hesap dökümü çıkarmak bana doğru gelmiyor

Hem dürüstlüğe önem veriyormuş hem de anılarına değer veriyormuş. İyi de yeni sevgilin neden senin anına değer versin ki. Ondan da bunu beklemek fazla oluyor. Kendince kalemliğini sakla. Evdeki her eşyanın akıbetini anlatıyor muyuz ki. Ne kadar az bilgi o kadar kafa rahatlığı.
Oturmuş bir ilişkide sohbet esnasında anlatılabilir ama ilişkinin başında hesap dökümü çıkarmak bana doğru gelmiyor
illa dram yaratıp sorun çıkaracaklar ya başka bi şey bulamamış kalemliği anlatayım demiş

Söylemek zorunda değilsin ama hpv falan varsa söylemk zorundasın tabiki bu işin şakası olmaz.

Ashfs bekaretin seviyesi mi var?
Bakire
Az bakire olmayan
Bakire olmayan
Hiç bakire olmayan

Bakire bakiredir, bakire olmayan bakire değildir.

Karşıdaki insanın derdi cinselliği ilk kez beraber yaşamaksa 1 kişi de 10 kişi de bir. O çok kıymetli zar azalarak bitmiyor yani.
Benim hep eksilerdeydi anlaşılan 😪😪

Back
X