- 10 Nisan 2014
- 42.615
- 114.046
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir şey sağlamıyor mu? Hayatıma girecek insan benden önce neler yaşadı, nasıl tercihler yaptı, nelerle karşılaştı ve yüzleşti vs vs bilmek isterim. Yeni doğmuş bebeği kucağıma almıyorum, yetişkin bir erkeği hayatıma alıyorum sonuçta. Yetişirken yaşadıkları onu tanımama yardımcı olur. Benden sonra bir başkası olmayacak, eski benliğiyle yaşamımda yer alacak.jinekologla, psikologla nasıl kıyasladınız anlamadım cidden.
Eski ilişkileri anlatmak en ufak olumsuzlukta bunların yüze vurulmasını, karşıdaki kişinin paranayolara kapılmasını sağlıyor. Başka da bir şey sağlamıyor. Karşıdakini tanımak lafla olacak bir şey değil beraber anı biriktirmekle olacak bir şey
Ya ben ortalardayım o konuda. Yani tam sıralı alfabetik liste vermem tabii ki. Ahmet'le şunu yaptık, Bülent'le şuraya gittik, Cem'le şöyle seviştik, Doğan bir öpüşüyordu ki of of falan diye ashfh o liste sadece en yakın kız arkadaşlarıma verilirHem dürüstlüğe önem veriyormuş hem de anılarına değer veriyormuş. İyi de yeni sevgilin neden senin anına değer versin ki. Ondan da bunu beklemek fazla oluyor. Kendince kalemliğini sakla. Evdeki her eşyanın akıbetini anlatıyor muyuz ki. Ne kadar az bilgi o kadar kafa rahatlığı.
Oturmuş bir ilişkide sohbet esnasında anlatılabilir ama ilişkinin başında hesap dökümü çıkarmak bana doğru gelmiyor
Ya ben ortalardayım o konuda. Yani tam sıralı alfabetik liste vermem tabii ki. Ahmet'le şunu yaptık, Bülent'le şuraya gittik, Cem'le şöyle seviştik, Doğan bir öpüşüyordu ki of of falan diye ashfh o liste sadece en yakın kız arkadaşlarıma verilir![]()
Ama saklamam da. Yani kaç yaşında kadınım, tabii ki hayatıma birileri girdi. Laf arasında konuşurken bahsi geçerse de geçer. Onu da kaldırsın yani paşam.
Yine de öyle eşya, takı, kıyafet falan bence söylenmemeli. Adamın gözü takılır, gördükçe aklına gelir. Yalan değil yani sevgilim kolundaki saati eski sevgilisinin aldığını söylese her görüşümde kız gelir aklımaArıza çıkarmam tabii, saati atacak hali yok ama durduk yere de ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey
![]()
Evdeki kehribar küpemin eskisinden hediye olduğunu ben de söylemedim o çok saçma bir detay ama eşim ilk erkek arkadaşım olmadığını biliyor.Aynı şeyi geçen gün yakın bir arkadaşımla konuştuk. Ben evliyim arkadaşım bekar. Sevgilisi var. Eski erkek arkadaşının aldığı bir kalemlik yüzünden kavga çıkmış.
Ben de dedim adam senin eski erkek arkadaşını niye biliyor kalemliği niye biliyor bu kadar detay onda niye var
Dürüstlüğe önem veririm diyor kız.
İyi bunu anlatmamak dürüstlüğüne zeval getirmez yani. Bu senin özelin. Ortamda 4 kadın vardı hepsi şok oldu aşırı yalancı geldim onlara![]()
Ya gerek de yok ki. Siz o küpeyi seviyorsunuz ama eşiniz onu küpe olarak görmeyecek. Eski sevgili olarak görecek. E sevdiğiniz ve artık sizin için manevi değeri kalmamış bir takınızı niye atasınız.Evdeki kehribar küpemin eskisinden hediye olduğunu ben de söylemedim o çok saçma bir detay ama eşim ilk erkek arkadaşım olmadığını biliyor.
Evet. Bunu Serkan Baltık Denizi civarından almıştı diyecek halim yok.Ya gerek de yok ki. Siz o küpeyi seviyorsunuz ama eşiniz onu küpe olarak görmeyecek. Eski sevgili olarak görecek. E sevdiğiniz ve artık sizin için manevi değeri kalmamış bir takınızı niye atasınız.
Ahah ay bir an adamın adını soyadını yazdınız sandımEvet. Bunu Serkan Baltık Denizi civarından almıştı diyecek halim yok.
Ahaha ülkeyi bile sakladım bırak soyadınıAhah ay bir an adamın adını soyadını yazdınız sandım![]()
Güle güle kullanın, amaan, bitmiş gitmiş, ortalığı karıştırmanın anlamı yok.
bu soruların erkekler tarafından neye hizmet ettiği çok açık. kaç sevgilin oldu sorusuna aldıkları cevaplar sizi eğlenecek kadın evlenecek kadın kategorilerine sokuyor ve küçük akıllarınca size o şekilde yaklaşıyorlar kimse dürüstlük diye kendini kandırmasın. ben geçmişte aldatıldıysam ya da çok güzel ilişkilerim olduysa bile yüzeysel anlatır geçerim detay detay anlatmak zorunda değilim. kimse kimseyi bu şekilde tanıyamaz zaten. lisedeki halimizle bir miyiz ki o dönemki ilişkimize göre yargılanacağız? ben kendim de detay bilmek istemiyorum açıkçası çünkü o ilişkileri yaşarken yanında değildim. o dönem hayatında değildim ve neyi ne psikolojiyle yaptığını görmeden eşlik etmeden bilemem. anlatımlara dayanarak geliştirilen ön yargılardan da hoşlanmam.Başka bir şey sağlamıyor mu? Hayatıma girecek insan benden önce neler yaşadı, nasıl tercihler yaptı, nelerle karşılaştı ve yüzleşti vs vs bilmek isterim. Yeni doğmuş bebeği kucağıma almıyorum, yetişkin bir erkeği hayatıma alıyorum sonuçta. Yetişirken yaşadıkları onu tanımama yardımcı olur. Benden sonra bir başkası olmayacak, eski benliğiyle yaşamımda yer alacak.
Nisanlımla konuşamadım bu konuyu söyleyemedim 3 ay sonra düğün var hpv konusundada 3 4 doktorla görüştüm hpvnin çoğu erkekte olduğunu söylüyorlar bendeki hpvnin düşük riskli olduğunu korunarak ilişkiye girdiğimizde bulasmayacagini vücudumdan yüzde 90 ihtimalle atilacagini söylüyorlar anlatman gereken bi konu değil dedi hepsi anlatmayı çok istedim ama yapamadımKonu sahibi bı cevap vereydin bari girip konuya bakıp cikiyon![]()
Neden seçen taraf sadece erkeklermiş gibi konuşuyorsunuz?? Benim de kriterlerim var, ben de karşı tarafa yaklaşıyorum. Belki o benim hoşuma gitmeyecek şeyler anlatacak…bu soruların erkekler tarafından neye hizmet ettiği çok açık. kaç sevgilin oldu sorusuna aldıkları cevaplar sizi eğlenecek kadın evlenecek kadın kategorilerine sokuyor ve küçük akıllarınca size o şekilde yaklaşıyorlar kimse dürüstlük diye kendini kandırmasın.
Neden seçen taraf sadece erkeklermiş gibi konuşuyorsunuz?? Benim de kriterlerim var, ben de karşı tarafa yaklaşıyorum. Belki o benim hoşuma gitmeyecek şeyler anlatacak…
Ben hayatım boyunca bütün ortamlara tanışmalara buluşmalara beni beğenecek mi kaygısıyla değil bakalım ben beğenecek miyim artistliğiyle gittimBen 2 tarafa da katiliyorum, erkekler kucuk beyinlerince kadinlari parayla pulla, bedeneleriyle kategorize etmeye calisiyor ama kadinlar artik yemiyor ... Karsidaki erkegin 5 para etmedigini sezen kadin basiyor tekmeyi gidiyor. Kadinlarin artik gecinmek icin kocaya, babaya ihtiyaci olmamasi toplum icin gercekten devrim niteliginde, kadinlar gayet seciyor begenirse aliyor begenmiyorsa almiyor.
ben geçmiş ilişkiler ve seks konusunda söylüyorum. bizim toplumumuzda erkeklerin bu soruları ne amaçla sorduğu çok açık.Neden seçen taraf sadece erkeklermiş gibi konuşuyorsunuz?? Benim de kriterlerim var, ben de karşı tarafa yaklaşıyorum. Belki o benim hoşuma gitmeyecek şeyler anlatacak…
Kadınlar da aynı amaçla sorabilir. Ben belki tecrübeli erkek istiyorum, belki de tecrübesiz istiyorum… karşı taraf neyi değerlendiriyorsa ben de onu değerlendirme hakkına sahibim.ben geçmiş ilişkiler ve seks konusunda söylüyorum. bizim toplumumuzda erkeklerin bu soruları ne amaçla sorduğu çok açık.
Doktora gitmediğinizi açık açık söyleseydiniz daha iyi olurdu. Şu şekilde bilgi verecek bir doktoru dünya üzerinde belki bulursunuz üstelik 3-4 doktor demiş aynı şeyi. Hadi ordan…Nisanlımla konuşamadım bu konuyu söyleyemedim 3 ay sonra düğün var hpv konusundada 3 4 doktorla görüştüm hpvnin çoğu erkekte olduğunu söylüyorlar bendeki hpvnin düşük riskli olduğunu korunarak ilişkiye girdiğimizde bulasmayacagini vücudumdan yüzde 90 ihtimalle atilacagini söylüyorlar anlatman gereken bi konu değil dedi hepsi anlatmayı çok istedim ama yapamadım
Demek büyük güne 3 ay kaldı..Nisanlımla konuşamadım bu konuyu söyleyemedim 3 ay sonra düğün var hpv konusundada 3 4 doktorla görüştüm hpvnin çoğu erkekte olduğunu söylüyorlar bendeki hpvnin düşük riskli olduğunu korunarak ilişkiye girdiğimizde bulasmayacagini vücudumdan yüzde 90 ihtimalle atilacagini söylüyorlar anlatman gereken bi konu değil dedi hepsi anlatmayı çok istedim ama yapamadım