- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
- Konu Sahibi hemsirehnm
-
Bakire değil miyim sorunuza bu harekete karşılık evet bakire değilsiniz..Kontrol amcli yapmadi bunu anlatamiyorum o amacla yps zaten derdi bakiire degil misin kizim kan gelmedi diye gozu mu dondu artik nedir bilmiyorm ama yaptigi haz odakli biseydi kontrol degil
Zevk için yaptı diyor, e bir de bu konuda bayağı sert, bekaret mühim diyor. Ama görüşler ve davranışlar zıt.
Ben karşı değilim sevişmeye valla bak, iğrenç miğrenç de demedim. Ama olayın mantığını çözemedim, sorun orada.
TECRUBELI BIRI VARSA AKIL ALMAK ICIN
Kendi cozebilmis mi acaba sen cozeceksin hey gidim hey...
Inanin bana insanlar mutemadiyen oralarini buralarini parmaklatmazlar. Nadir gorulen bir vaka.
Tabiki oyle tesekkur ederim onerin icinOf inan bana burada kimse bir şey yapamaz. Fiziksel bir hastalık falan yok ki millet çözüm önersin.
Madem merak ettin, git doktora o söylesin bir şeyler.
Biz ne desek yanlış olur artık, jinekolog bile olsam inan buradan telepatik olarak bağlanıp netice bildiremem.
Parmaklatmazlar? Iki uc begeni almak prim yapmak icin kullandigin sozlere bak ben mi dedim gel hap diye rizamla olsa benim burda isim ne ben yedim bi halt gitmistir der cekilirim kardesim bi kes sesini ya
Yaa yapmayın açıklama falan yaa.bal gibide sizden falan çok iyi biliyo.böyle salak salak şeyler yapmayın. yaparsanız da pylasmayin yaa.bu nedir allah aşkına yaa. madem böyle bişey oldu git onu sözüne sor. O dahada çok bilgili burdan merak etme....
Yok şimdikiBen anlamadım ya. Parmak sözlüsüne mi ait? Yoksa önceki ilişkide mi olmuş
Kusma kız midem bulandıbugun konular ust uste geliyo ayip ya. Azcik edep..
Bi de azicik kendinize saygi saygi saygi be!
Evladima ilk verecegim sey cinsellik egitimi olacak. Ananiz babaniz yok mu evladim sizin?
Elin adaminin size bunu yapmasina nasil izin veriyorsunuz??
Edit: ufff asiri sinirlendim parmagini sokup kontrol etmek ne? Sen kendine nasil yaptiriyorsun? Vallahi billahi cok sinirlendim. Hakaret etmemek icin kendimi zor tutuyorum..
sozlum bekaretimi bozdu kanadim
baskasi bozdu seni
Her anatomi bir zaten aynen bilmiyosun sus bari anatomi diyo bide evinde otur sabah cikan doktorlardan 3 kelime ogren gel bide ahkam kes anatomiymis dengesiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?