bakire olmadığım için terkedildim :(

acaba kendi kız kardeşi için de aynı şeyleri düşünüp söyleyebilir mi ???? bunu çok merak ettim ??

söylerdı bu adam kıbrısda okumus para var yakışıklıda cok da rahat yanı yazışmalarımızda anlamıştım ama acaba mı dedım belkı ben önyargılı düşünüyorum ama aşk falan ona göre degılmıs

Niyeti iyi olmayan bir insanmış. Aşk, arkadaşlık ya da insani bir ilişki değilmiş amacı. İlk günden niyetini belli etmiş iyi ki; sen de kurtulmuşsun bu hayvani ilişkiden. Sevin bence.

kendi kız kardeşiyle beraber olanların yaşadığı bir dünyada yaşıyorken insanlardan herşeyi düşünüp herşeyi söylemelerini bekleyebiliriz dimi canım? ne iğrenç bir durum ya

cnaım benim yani kız kardeşinede gülüyor mudur bakire diye ben bunu demek istedim :)

kendi kız kardeşiyle beraber olanların yaşadığı bir dünyada yaşıyorken insanlardan herşeyi düşünüp herşeyi söylemelerini bekleyebiliriz dimi canım? ne iğrenç bir durum ya

ben aşk istiyorum demiştim ona ve o hep geçiştirmişti konustugumuz zamanlarda herkes ister aşkı ona bakarız zamnala diodu askere gitcek agustosda ve dedı askere gıdene kadar gezerız ne güzel diodu demekkı adamın niyet askere kadar benle gönül eglendırmek ondan sonra şut

E ne güzel işte.

Böyle olmamış olsaydı muhtemelen şöyle bir başlık açmış olacaktın:

"Bekaretimi kaybettim; benimle beraber olduğunun sabahı terkedildim. Ama ben bunu haketmiyorum; beni çok sevdiğini söylemişti:((((((((((((((("

ben aşk istiyorum demiştim ona ve o hep geçiştirmişti konustugumuz zamanlarda herkes ister aşkı ona bakarız zamnala diodu askere gitcek agustosda ve dedı askere gıdene kadar gezerız ne güzel diodu demekkı adamın niyet askere kadar benle gönül eglendırmek ondan sonra şut

aşk olmadan ilişki mi olur yaa.. mantık evliliğini analdıkta.. mantık ilişkisini hiç görmedim ben şahsennn :47:

kimseye anlatamıyorum söyleyemıyorum 3 gündür resmen üzülüyorum ya iiki varsınız:2:

E ne güzel işte.

Böyle olmamış olsaydı muhtemelen şöyle bir başlık açmış olacaktın:

"Bekaretimi kaybettim; benimle beraber olduğunun sabahı terkedildim. Ama ben bunu haketmiyorum; beni çok sevdiğini söylemişti:((((((((((((((("

başına bela olcagımı falan düşündü heralde onu teklif de etmedı yanı

kimseye anlatamıyorum söyleyemıyorum 3 gündür resmen üzülüyorum ya iiki varsınız:2:

ayy üzülme cnaım benzer bi durumla bende karşılaşmıştım :) üzülmeye değmez inan.. sana şunu söliyim o kişi masumiyetini kaybetmiş ..

bide inanılmaz üzüldü adam ya öle böle degıl b ana dio resmen dumur oldum ya yalan söleme bana inanmıyorum dıo şaka yapıosun dıo ve ben bacagımı carptım o esnada sandalyede kıvranıyorum adam bakmıo bıle yaa bana dıo yaa bana yalan sölersen böle olur dıo

konu başlığınız yanlış.
bende bakire değilsiniz diye terketti sandım.
neyse..şanslısın..dua et adam çiftlik evinde üstüne atlamamış
en baştan belli etmiş..
niye üzülüyorsun yahu keşke herkesi en baştan tanıyabilsekte
vaktimizi çalmasalar.

konu başlığınız yanlış.
bende bakire değilsiniz diye terketti sandım.
neyse..şanslısın..dua et adam çiftlik evinde üstüne atlamamış
en baştan belli etmiş..
niye üzülüyorsun yahu keşke herkesi en baştan tanıyabilsekte
vaktimizi çalmasalar.

evt yanlış oldu diyorum ya artık sinirden ne yazdıgımı bıle bilmiyorum

bide şunu merak ediyorum kızlar ben o gece onunla beraber olsaydım sonrasında ne olurdu 1 ay sonra adam askere gıdıcek 1 ay boyunca benı kullancaktı ama neden hala üzülüyorum onu anlamıyorum yaaa kendıme de cok kızıyorum :2:

ben onla beraber olsaydım ne yanı beni sevcekmıydı aşk mı olcaktı sonunda beraber olduk dıe off cok doluyum yaaa anlatamıyorum da kımseye :(

bide şunu merak ediyorum kızlar ben o gece onunla beraber olsaydım sonrasında ne olurdu 1 ay sonra adam askere gıdıcek 1 ay boyunca benı kullancaktı ama neden hala üzülüyorum onu anlamıyorum yaaa kendıme de cok kızıyorum :2:

ne mi olacaktı... askerdeyken erkekler kızlarla konuşmaya bayılır.. telefonla felan arardı .. msj atardı.. sırf kız bulamadığından. sonra gelincede normal playboy yaşantısına dönerdii.. sanada yol görünürdüüü

canım ya...kendini aşk istiyorum aşk istiyorum diyerek fazla inandırmışsın,doğal olarak böyle bir durumla karşılaşınca garip geldi sana.ve bu yüzden üzülüyosun..aranızda hiç bir şey geçmemiş çok şanslısın..hem zaten bakire olduğunu duyunca adam üstüne kalıcanı falan düşünüp dokunmamış..ay içimden o kadar küfretmek geldiki azgın teke sendromu geçiriyo sanırsam..

neyse allahın sevgili kuluymuşsun annen seni kadir gecesi doğurmuş yavrum/güzin abla:27:

Son düzenleme:
ne mi olacaktı... askerdeyken erkekler kızlarla konuşmaya bayılır.. telefonla felan arardı .. msj atardı.. sırf kız bulamadığından. sonra gelincede normal playboy yaşantısına dönerdii.. sanada yol görünürdüüü

zaten adam askerden gelır gelmez istanbula yerleşmeyı düşünüyodu nefret edıodu bursadan ve hep öle dıodu ben gıtcem etcem ve bunu yanımda sölüo e ben dıyınce hee evt dıodu

Back
X