Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorum :( tepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..

Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorum :KK43: tepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Oncelikle bunu niye hata olarak görüyorsun onu anlamıyorum neyse konuya gelirsek dürüstlük her zaman önemlidir benim açımdan böyle birşey için kimseyi terk etmem ama beni salak yerine koyup yalan söylerse biter.

Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorum :KK43: tepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..

Açıklama yapıp yapmamak bişey değil de açıklama yaptiktan sonra erkek arkadaşınla cinselligi yasamazsan evlenmeden önce olmaz dersen o zaman sıkıntı buyuk işte..

Burda kimsenin bunu yargılamak haddi değil. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda.

Ne zamandır berabersiniz. Düşünceleriyle ilgili fikir sahibi değil misiniz?
inanın kestiremiyorum.. aslında çok çok tutucu biri değil ama sonucta klasık türk erkeği

Belki onun da öyle bir deneyimi oldu.. Yani böyle yargılaması için hata yapmamış olması gerekir, sadece cinsel anlamda değil her anlamda demek istiyorum. Unutma ki, insan hata yapar önemli olan bunun bilincinde olman. Bence bunu konuşmalısın, kabul etmeyecek bir karakterse bence sen de ısrarcı olma. Çünkü birkaç dakika değil bir ömür geçecek.

Erkek arkadaşını en iyi tanıyan kişi sensin,burda herkes farklı yorumlarda bulunacak

Söylemek zorunda değilsin ona ne? Aklın varsa söyleme,gün gelir bir kavganızda yüzüne vurur üzülen sen olursun. Hem 7 yıl içinde başka bir ilişkiye girmediysen vajinan kendine gelmiştir eski haline dönmüştür. Biliyorsun ki her kızlık zarı kanamayabiliyor,esnektir diyip geçersin. Ama sakın söyleme. Yoksa ileride seni ezer kavgalarda yüzüne vurabilir.

Bazıları söyleme yüzüne vurur demiş.Vurursa sende vur birtane yüzüne olsun bitsin.Kadınlar her şeyi yaşıyor sonra hata diyip pişman oluıyorlar.Madem pişman olacaksınız yapmayın arkadaşım.Yapıyosan da arkasında dur.
Allahtan korkmuyorsun da kulunun tepkisinden mi korkuyorsun ?
Kimse senin üstünde hakimiyet kuramaz.Karşına al konuş.Geçmişte bir ilişkim oldu böyle böyle ... Eğer o da başkasıyla olmuşsa daha önceden kabul etmeme gibi bir lüksü yok.Etmiyorsa da kendi bilir.Sen ye ye ye sonra hiç dokunulmamışı gelsin sana oldu canım başka.

Söylemek zorunda değilsin ona ne? Aklın varsa söyleme,gün gelir bir kavganızda yüzüne vurur üzülen sen olursun. Hem 7 yıl içinde başka bir ilişkiye girmediysen vajinan kendine gelmiştir eski haline dönmüştür. Biliyorsun ki her kızlık zarı kanamayabiliyor,esnektir diyip geçersin. Ama sakın söyleme. Yoksa ileride seni ezer kavgalarda yüzüne vurabilir.
diktrsem çok mu iki yüzlülük yapmıs olurum ya :( ya doktora gidelim derse

diktrsem çok mu iki yüzlülük yapmıs olurum ya :KK43: ya doktora gidelim derse
Diktirme yazık günah. Ama bir kereliğe mahsus bi ilişkin olduysa emin ol eski haline çoktan dönmüştür. Doğum yapan kadınlarınki eski haline dönüyor seninki mi dönmeyecek. Adetin son gününe getir ya da kendini kas. Ben son ilişkimde kendimi çok kasmıştım uzun zamandır ilişkiye girmiyordum çünkü. onun için biraz kan gelmişti mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X