- 17 Aralık 2015
- 26.998
- 49.308
- 598
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
bilmiyorum ki oylr bisey okumadim yani evlenmeyecekse neden diktirdikiEvlendim mi dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki oylr bisey okumadim yani evlenmeyecekse neden diktirdikiEvlendim mi dedi
Çaktırmadan sor, ama sen az uz anlamışsındır karakterini.inanın kestiremiyorum.. aslında çok çok tutucu biri değil ama sonucta klasık türk erkeği
Ay Allah aşkına ne diyorsunuz? böyle bisey söz konusu bile olamaz.Birkereligine bile olduysa istersen yarim asır ilişkiye girme yine aynı olmaz.tecrubesiz erkeği bilemem ama tecrübeli erkek hemen anlar.Diktirme yazık günah. Ama bir kereliğe mahsus bi ilişkin olduysa emin ol eski haline çoktan dönmüştür. Doğum yapan kadınlarınki eski haline dönüyor seninki mi dönmeyecek. Adetin son gününe getir ya da kendini kas. Ben son ilişkimde kendimi çok kasmıştım uzun zamandır ilişkiye girmiyordum çünkü. onun için biraz kan gelmişti mesela.
Pardon ama bunu anlayacak tecrubeli erkek sizi bekaretiniz yuzunden istemiyorsa hic olmasin daha iyi. Ohhh ne ala o herseyi yapsin evlendigi kadindan bekaret istesin. Baslarim boyle duzeneAy Allah aşkına ne diyorsunuz? böyle bisey söz konusu bile olamaz.Birkereligine bile olduysa istersen yarim asır ilişkiye girme yine aynı olmaz.tecrubesiz erkeği bilemem ama tecrübeli erkek hemen anlar.
Ya sözlüymüş iştebilmiyorum ki oylr bisey okumadim yani evlenmeyecekse neden diktirdiki
Hanımlar cok teşekkür ederim yorumlariniz fikirleriniz için ama ben konuyu kendi içimde kapattım bile söylememeye karar verdim..
Tatlım diktirmeyi araştırdın mıÖncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Benim üniversiteden bir arkadaşım vardı hatırladıkça hayret ederim. Sevgilisiyle beraber olmuşlar. Aynı çocukla evlenmiş ama kaynana kanlı bez isterse gururla vereyim diye çocukla doktora gitmişler diktirmişler. Bu zihniyeti hala anlamış değilimÖncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Tatlım tecrübesiz erkek bile anlar. Kasarsa kan gelirmiş tövbe tövbe kafalar bir milyonAy Allah aşkına ne diyorsunuz? böyle bisey söz konusu bile olamaz.Birkereligine bile olduysa istersen yarim asır ilişkiye girme yine aynı olmaz.tecrubesiz erkeği bilemem ama tecrübeli erkek hemen anlar.
Çok haklısınız. Ruhumuz uyuşsun.Görüşlerimiz uyuşsun. Aşık olalım. Ama aaaaaa sen bakire değilsin ben bakirim hadi naş. Lütfen namusu bacak arasında aramayın. Bu arap zihniyetinden vazgeçinBakın eğer kendisi bakirse seçimini ben bakire biriyle evlenmek istiyorum olarak kullanabilir ama değilse ve buna rağmen bakire biriyle evlenmek istiyorsa yok öyle yağma. Bakirse Evet hakkıdır. Yanlışlığına doğruluğuna da siz karar veremezsiniz yorumumun.
Polemikli konu
Yorumlar
1.Aciklama yapma ona ne?
2.Bu kafalari asin artik kacinci yuzyildayiz?
3.Esim biliyor evlendik mutluyuz.
4.Kabul etmeyen biriyle evlenme
5.Evlilik oncesi iliski yanlistir dini yorumlar ve karsit yorumlar.
6.Esim bakire olmasam da benle evlenirdi.
7....
Size normal ona deil. Normal bişeymiş gibi göstermeye çalışmayın burası Müslüman ülke. Sonra Türkiye nie bu halde...
Çok merak ettim yüzyıllar geçtikçe çağ atladıkça mahremiyet ya da ahlak kuralları da değişiyor mu?
Şu "kaçıncı yüzyıldayız?" lafını diline dolayıp kendini özgürlük kraliçesi ilan edenlere de deli oluyorum
Bende sizler gibi ileriye gitmek yerine hep geride kalmak isteyenlere deli oluyorum. Evet kaçıncı yüzyıldayız hala geri kafalı durumlar devam ediyor. Zarmış bekaretmiş aşın artık bunları. Kadın neden bir zara mahkum ediliyorda, erkek edilmiyor? Erkek her şeyi yapabiliyor da, kadına neden tabular? Bundan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz?
Erkek her türlü sevişsin ama kadın sevişemez çünkü onun zarı var!