- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Erkek arkadasın sana bakirim dedı mı? Bakirım demedıyse sende söyleme.. Erkek yatıyor kalkıyor mevzu kadın olunca bekaret! Saçmalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namusu iki bacak arasında aramayalım da peki nerde arayalım çok merak ediyorum doğrusu namus nedir?
Kesinlikle sizi yargılayamam yadırgayamam da ama şu zihniyet var oldukça daha çok bu durumlar ile karşılaşıcaz eminim.
Dikkat ederseniz erkekler hakkında hiçbir yorum yapmadım. Valla ben kadının edebini ahlakını namusunu korumasından yanayım. Kendini sadece evlendiği adama sunmalı.
Bu yobazlıksa evet yobazım
Erkeler için de aynı düşünceye sahibim.
Ama sizin gibi düşünenler bu tarz düşünceyi geri kalmışlık olarak algılıyor.
Emin olun gerçek namusluk edeb ar hepsi geride kalmış zaten..
Keşke bizim çağımızn insanları da bunları muhafaza edebilse..
Şu zar dediğiniz şey yüzünden kaç kadın öldürüldü, kaç kadın katledildi. Bundan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz? Namusu kadının bacak arasında ararken, erkeğin namusunu nerede arıyorsunuz malum onun zarı da yok?! Size göre evlilik öncesi ilişki yaşayanlar ahlaksız edepsiz, ilişki yaşamayanlar çok edepli, çok ahlaklı. Kadının ahlaklı ve edepli olmasını zar parçası ve ya yaşadığı ilişkiyle ölçemezsiniz. Zaten bunları nasıl bağdaştırabildiniz o da ayrı konu. Sanırım size göre evlilik öncesi ilişki yaşamayanların hepsi rahibe terasa..
Erkeklerle ilgili yorum yapmadım ama neden bu şekilde anlaşılıyor anlamış değilim.
Olayı kadın cinayetlerine getirip onları savunuyormuşum gibi göstermeniz de cabası.
Bence ilk önce okuduğumuzu iyi anlamamız gerek :)
Şu zar dediğiniz şey yüzünden kaç kadın öldürüldü, kaç kadın katledildi. Bundan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz? Namusu kadının bacak arasında ararken, erkeğin namusunu nerede arıyorsunuz malum onun zarı da yok?! Size göre evlilik öncesi ilişki yaşayanlar ahlaksız edepsiz, ilişki yaşamayanlar çok edepli, çok ahlaklı. Kadının ahlaklı ve edepli olmasını zar parçası ve ya yaşadığı ilişkiyle ölçemezsiniz. Zaten bunları nasıl bağdaştırabildiniz o da ayrı konu. Sanırım size göre evlilik öncesi ilişki yaşamayanların hepsi rahibe terasa..
Ben gayet sizi anlıyorum merak etmeyin ama bence siz benim dediklerimi anlamıyorsunuz. Bekareti savunuyorsanız zaten sizinde ne düşündüğünüz ortadadır. En başta kadınların, bekarete ve bu 2 yüzlülüğe karşı çıkması gerekir. Erkeklerden bahsetmemi nasıl yadırgıyorsunuz ki? Bu konu zaten hem kadın, hem erkeği ilgilendiren bir konu. Açılan konu bile bunun üzerine farkındaysanız. Keşke sizler okuduğunuzu anlasanız.
Hımm bir de zar dediğiniz şey size çok basit geliyor ya hani
Kadınlar istedikleri ile yatsınlar kalksınlar nikahsız şekilde sonra da evlensinler öyle mi?
Peki neden evleniyorlar bende bunu anlamıyorum madem istedikleri ile yatıp kalkabileceğini savunuyorsunuz
Siz benim yazdığım tek cümleyi genelleyerek okuduğunuz için bu şekilde diyalog gerçekleşiyor.
Yani sen ve senin gibi düşünen insanlar muamelesi yapıyorsunuz bana.
Benim düşüncem bir kadın evlenmeden önce bekaretini kaybetmemeli kendini sadece eşine saklamalı keza erkek için de aynısı geçerli tabi ki.
Ama konu sahibinin durumunu da asla yadırgamam yargılamam herkesin kendi bileceği iş.
Bu benim fikrim şahsi görüşüm.
Benim için "edeb" çok şey ifade ediyor
Hımm bir de zar dediğiniz şey size çok basit geliyor ya hani
Kadınlar istedikleri ile yatsınlar kalksınlar nikahsız şekilde sonra da evlensinler öyle mi?
Peki neden evleniyorlar bende bunu anlamıyorum madem istedikleri ile yatıp kalkabileceğini savunuyorsunuz
Kendini sadece evlendiği adama sunmalı.
törenle mi yapıcaz bu sunumu peki?
yoksa kendimizi hediye paketi yapıp kurdeleyerek mi?
hangisi daha makbul?
Insanlarin orf ve adetleriyle dalga gecmeyin.evlilik ten anladiginiz kendini sunmak mi?burasi turkiye sizi amerikaya alalim sizingibileri oralar paklar!!!!törenle mi yapıcaz bu sunumu peki?
hangisi daha makbul?
Sizi de orta çağa alalım o halde? İroni olduğunu bile anlayamamışsınız.Insanlarin orf ve adetleriyle dalga gecmeyin.evlilik ten anladiginiz kendini sunmak mi?burasi turkiye sizi amerikaya alalim sizingibileri oralar paklar!!!!
Sevişmeye dahası evlenmeye bir bakış açısı. Sizin kadın olduğunuza inanmıyorum. Olsanız olsanız Ergen bir erkek olabilirsiniz.Hımm bir de zar dediğiniz şey size çok basit geliyor ya hani
Benim bildiğim bu sunum dünyanın her yerinde yüzyıllardır törenle yapılıyor..sırf o sunum için aylardır hazırlıkyapılıyor. Herkes toplanıyor. Düğün bitince zifaf odasında da öncelikle bir sunum oluyor. Hediyeler özellikle geline veriliyortörenle mi yapıcaz bu sunumu peki?
hangisi daha makbul?
Beni de alınInsanlarin orf ve adetleriyle dalga gecmeyin.evlilik ten anladiginiz kendini sunmak mi?burasi turkiye sizi amerikaya alalim sizingibileri oralar paklar!!!!
Evlilikle evlilik dışı cinsel ilişkiye bakışın ne alakası var?Şu kurduğunuz cümle mantıklı geliyor mu size?
"Herkesin kendi görüşü, kimseyi yadırgamam" deyip, sonra "kadın kendisini kocasına sunmalı, namus budur" vs tarzında konuştuğunuzda insanlara namussuz demiş oluyorsunuz. İnsanlara hakaret edip sonra kendi görüşünüze saygı beklediğinizde komik oluyor.[/Q
.evlilikten anladığınız sevişmek mi?
peki ya siz neden evlendiniz sevişebilmek için mi?
Evet harama bulaşmadan sadece eşim ile birlikte olabilmek için.
Ve sevgi saygı muhabbrtimin sadece bir erkekten bekleyip herşeyi onunla yapabilmek için. Konu o şey ile alakalı olduğu için de evet onu da eşimle yapabilmek için evlendim
Valla açıkçası bana isteyen kızsın ben Rabbim ne diyor Kuran ne diyor diye bakıyorum sizin ne düşündüğünüz pek de umrumda değil.
Kuranda evleniniz çoğalınız yazıyor değil mi????