Bakire olmadigini esine aciklayip evlenen varmi?Yada kizlik zarini diktirip evlenen?

Hanımlar eşlerinizle evlendiginizde onlara bakir misiniz diye soranınız oldu mu ?

İstisnalar hariç kanımca hayır :))

Niye bu durumu çok dert ediyorsunuz sevgili zerdali en kızdığım şeyi şuan siz de yapıyorsunuz...

Evleneceği adam bakir olacak mı peki ? Kanımca yine hayır...Eee neden bu kadar bu olayı işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyoruz ki biz hanımlar..Diktirse bile vicdanen bu işin sorumluluğunu taşıyabilecek mi ? Belki taşır ama içinde !

O sebeble böyle birşeye gerek yok evleneceği adam bakireliğini her kavgada suratına çarpacaksa eğer sonuçta yiğeninizde onu bakir almadı ! Olay bu kadar basit..

Ha diyelim hiçbir kadınla el ele tutuşmamış bir erkekle birlikte (fazla utopik oldu ) o zaman da dogruyu ona açıklasın kabul etmiyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna memlekette erkek kıtlıgı mı ?

Hanımlar eşlerinizle evlendiginizde onlara bakir misiniz diye soranınız oldu mu ?

İstisnalar hariç kanımca hayır :))

Niye bu durumu çok dert ediyorsunuz sevgili zerdali en kızdığım şeyi şuan siz de yapıyorsunuz...

Evleneceği adam bakir olacak mı peki ? Kanımca yine hayır...Eee neden bu kadar bu olayı işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyoruz ki biz hanımlar..Diktirse bile vicdanen bu işin sorumluluğunu taşıyabilecek mi ? Belki taşır ama içinde !

O sebeble böyle birşeye gerek yok evleneceği adam bakireliğini her kavgada suratına çarpacaksa eğer sonuçta yiğeninizde onu bakir almadı ! Olay bu kadar basit..

Ha diyelim hiçbir kadınla el ele tutuşmamış bir erkekle birlikte (fazla utopik oldu ) o zaman da dogruyu ona açıklasın kabul etmiyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna memlekette erkek kıtlıgı mı ?

Topraaam güzel düşünüyorsun ama fazla iyimser düşünüyorsun.
Katılıyorum ama aynı zamanda da maalesef erkeklere bu kadar güvenmemeli diyorum... :6:
Söylesen dert söylemesen dert...

Gene benzer bir konudayız ve yine sizin benzer yorumlarınız!
Bir insanın güvenirliliği bekaretinde mi yatıyor?
Hiç düşündünüz mü o 'akıllı' diye tabir ettiğiniz hanımlar neden zar diktirim operasyonu geçiriyor, işte sizin gibi düşünen insanlar üzerine çullanmasın diye korktuklarından...

arkadaşım anlamıyorsunuz bu iki insan arasında birşey .ikide bir toplum yargılıyor falan filan .toplum nerden bilicek o kızın bakire olup olmadığını .onu kabullenicek kişi o erkek .insanın güvenirliliği bakire olmaktan geçmez ama bir erkek el değmemiş birinle evlenmek isteyebilir bu çok doğal birşey .erkeksel bir iç güdü .lütfen yorum yapmayın alıntı yapıp benden çünkü ben yalana dolanan gelemem bunu kimse bana savunamaz .madem önemli saklayın kendinizi .

ayrıca bu diktirip evlenen akıllıların eşleri olucak kişiler akılllık yapıp rapor isterlerse ?artık erkek milleti bakire olmayan kadınlara daha çok güvenir oldu bu işlerden dolayı bakire değil ama en azından beni kandırmıyor diyor .bakirelere şüpheli bakıyor kurunun yanında yaşda yanıyor işte .kendini evliliğie saklayan yıllarca birşey yaşamadan evinde bekleyen eline erkek eli değmemiş kızlarımız yargılanıyor ne kötü .

O rapor isteyen acaba AKILLILARIN kaçta kaçı bakir sorarım size ?

Birde bu rapor olayı ne çirkin şeydir yahu eşiniz sizden istese takkkk diye gidip şeyinizi çatala gerip alın bana bakire raporu verin mi diyeceksiniz ?

Kurunun yanında yaş sizin gibiler yüzünden yanıyordur emin olun

ben en başta açık açık söyledim ama dedim senden önceydi bana kalkıp hesap sorma hakkına sahip değilsin geçmişimde yoktun bende geçmişinde yoktum başım göğe ermedi bende pişmanım ama oldu bi kere dedim bir kez olsun açmadı birdaha da konuyu kabul eden de var sorun eden de erkek milleti işte dengesiz varlıklar

Topraaam güzel düşünüyorsun ama fazla iyimser düşünüyorsun.
Katılıyorum ama aynı zamanda da maalesef erkeklere bu kadar güvenmemeli diyorum... :6:
Söylesen dert söylemesen dert...

Topraaam zaten kabul etmeyecekse baştan etmesin..Edecekse de arkasında dursun..

Kadın için madem yaptı arkasında dursun deniliyorsa o bakir olmayan ama bakir gibi ortalıkta gezen bi nevi dogan görünümlü şahinin de sözünün arkasında durması gerek..

Seni aldıgımda bakir değildin diyorsa zaten bir erkek verilecek cevap belli ben de seni zaten bakir almamıştım..

Birde bu rapor olayı ne çirkin şeydir yahu eşiniz sizden istese takkkk diye gidip şeyinizi çatala gerip alın bana bakire raporu verin mi diyeceksiniz ?

alıntı yapmayın rica ediyorum diyorum yine alıntı yapılıyor .arkadaşım benim düşüncem bu .benim düşüncemden dolayı neden böle düşünüyorsunuz demen saçma .ben böle düşünüyorum sen öle .benim bekaret raporu göstermeme zaten gerek yok benim eşim dr .ama istese verirdim aklında en ufak bir şüphe olmasını istemezdim .böle erkekleri kekleyerek evlenmek çok doğru dimi ?madem yaşadın ben yaşadım arkadaşım ben buyum ister evlenirsin ister evlenmezsin diyen kadınlarda var .onlarda evleniyor evlenen herkes kız değil yada diktirmiş değil .

arkadaşım anlamıyorsunuz bu iki insan arasında birşey .ikide bir toplum yargılıyor falan filan .toplum nerden bilicek o kızın bakire olup olmadığını .onu kabullenicek kişi o erkek .insanın güvenirliliği bakire olmaktan geçmez ama bir erkek el değmemiş birinle evlenmek isteyebilir bu çok doğal birşey .erkeksel bir iç güdü .lütfen yorum yapmayın alıntı yapıp benden çünkü ben yalana dolanan gelemem bunu kimse bana savunamaz .madem önemli saklayın kendinizi .

Neye yorum yapıp neye yorum yapmayacağıma siz mi karar veriyorsunuz şimdi de?
Size karşı neyleri savunabileceğimizi söyleyin de tam olsun!
Bir kadının bakire olup olmaması kabul edilecek, sineye çekilecek bir şey değildir!
O söz de bile olaya bakış açınızı tam anlamı ile yansıtmışsınız, bu mesele iki kişilik de değildir aksine bir tek yaşayana aittir!
2. bir kişi tarafından sorgulanması ise ahlaksızlıktır!
Erkek onu kabul ederse yaşadı, etmezse vay haline...
Asıl vay bizim halimize....

Keşke tıp ilerlese de şu erkeklerin en doğal (!) hakkı olan raporu biz kadınlarda onlar için alabilsek...

Ne kadar doğal değil mi ?

alıntı yapmayın rica ediyorum diyorum yine alıntı yapılıyor .arkadaşım benim düşüncem bu .benim düşüncemden dolayı neden böle düşünüyorsunuz demen saçma .ben böle düşünüyorum sen öle .benim bekaret raporu göstermeme zaten gerek yok benim eşim dr .ama istese verirdim aklında en ufak bir şüphe olmasını istemezdim .böle erkekleri kekleyerek evlenmek çok doğru dimi ?madem yaşadın ben yaşadım arkadaşım ben buyum ister evlenirsin ister evlenmezsin diyen kadınlarda var .onlarda evleniyor evlenen herkes kız değil yada diktirmiş değil .

Pardonda doktor olan eşiniz sizin bakire olup olmadıgınızı nasıl anlayacak zifaf gecesi öncesinden rutin olarak kontrol mu etti kurdelayı açmadan ?

Ayrıca eşinizin ne doktoru oldugunu bilmeden şunu da diyeyim çocuk doktoru ne anlar bakirelikten misal :)))

Bir dizide görmüştüm, El Clon/Aşkın Peşinde arap dizisiydi güya. Fas'ta geçiyordu.
Kızlar evlenmeden önce bekaret raporu alıp evleniyordu. :27:
Aklıma birden o geldi.
İğrençlikte son nokta: Bekaret raporu alıp evlenmek. :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben evlenmeden birlikte olmuşsam o değer yargısına sahip bir insanımdır zaten,kendi düşünce yapıma uygun biriyle evlenirim evleneceksem de..Bir arkadaşım vardı üni hayatı boyunca bazı şeyler yaşayan,ben beni bu halimle kabul edecek birini istemem,daha muhafazakar,ciddi düşünen biriyle evlenmek isterim derdi :)
erkeklerin kandırılmayı hak ettiğini söyleyen erkeklere arkadaşlara katılmakla beraber hiçbir kadın kendine böyle bir kötülüğü yapmamalı diye düşünüyorum,çok aşağılık birşey kadın açısından.Değmez yani hiçbir erkek.
şahsen ben böyle ameliyat tarzı bişey düşünseydim eşime bunu itiraf eder,biriktirdiğim iki milyarı da onla beraber yerdim :) Beyefendi üç damla görecek mutlu olacak diye çekilecek stres mi?? Zaten iş güvenmekte bitiyor.Bakire olduğu halde kanamadığını farzet,aynı hesap değil mi?? O şekilde kandırmak yerine adetli olduğu bir gün ilişkiye girecek ortam hazırlayabilir,ya da ilk geceden korkuyo numarası yapıp,bunu eşiyle paylaşabilir.Böylece eşi kan görmediğinde yılların posta gazetesi birikimiyle esnek zarı olduğuna kanaat getirebilir :) o adiyse bu da adi,o kandırmaksa bu da kandırmak,ameliyat ne ya:))

Pardonda doktor olan eşiniz sizin bakire olup olmadıgınızı nasıl anlayacak zifaf gecesi öncesinden rutin olarak kontrol mu etti kurdelayı açmadan ?

Ayrıca eşinizin ne doktoru oldugunu bilmeden şunu da diyeyim çocuk doktoru ne anlar bakirelikten misal :)))

neden alıntı yapıyorsun ?ben lütfen yapmayın diyorum .rica ediyorum yine aynı şey .merak ettin sanırım eşim kadın doğumcu .ben baktı demedim eşim dr olmasaydı benden isteseydi böle birşeyi şşüphe kalmasın aklında diye yaptıırdım dedim .isteseydi yani istemediği içinde muayne olmadım ne eşim nede başka biri tarafından .bence çarpıtmayın dediklerimi .bir kadının zarını diktirip evlenmesi ve eşini kandırması kadar korkunç bir şey yok .sonra gel o evlilikten hayır bekle .denilcek çok şey var ama söylemek istemiyorum .bu konuya daha öncede yazdım artık yazmak istemiyorum diktirmek isteyen diktirsin gidip sonucuna kendi katlanır er geç gerçekler çıkar ortaya zaten ilahi adalet var

Kimin neye yorum yapıp yapmayacağına üyeler karar verebilseydi, siz açık ara farkla 'mümkünse yorum yapmasın' oyu alırdınız sanırım

Oh ne güzel valla, adam sana güvenmeyecek sende gururunu yerle bir edip 'bekaret raporu aldım hayatım hadi evlenelim' diyeceksin :53: Bana bu teklifi yapan kişinin ben daha tarafına bakmam şahsen.. ama senin gibi hemcinslerimiz varken maalesef daha erkekler burunlarını kaf dağına kaldırmaya devam ederler..

Evlilik öncesi birlikteliğe sıcak bakmıyorum, sebeplerinden biri de konu sahibesinin yeğeninin durumu.. Ve diğer sebepler tabi..

Ama sıcak bakanlara da birşey demiyorum, sadece yaptıklarının arkasında dursunlar diyorum.. Yalanla yuva kurulmaz, ömür geçmez.. Zaten bunu sorun eden erkek te önce kendisine baksın diyorum..

Keşke tıp ilerlese de şu erkeklerin en doğal (!) hakkı olan raporu biz kadınlarda onlar için alabilsek...

Ne kadar doğal değil mi ?

canım öyle bir rapor olursa erkekler ,anneleri babaları hava atmak için kullanırlar 'vay benim aslan oğluma' nidaları eşliğinde, yani yine sana bana hesap sormaya kalmaz o.

Neden biliyormusun biz kadınlar yüzünden.Şurada okuduklarım bile midemi bulandırmaya yetti biri kocasına bekaret raporu sunmaktan bahseder bir diğer arkadaşımız da erkeğin diktirme işlemini anlayabileceğinden bahsediyor sonra da o erkeği kandırmaktır bu diyor.Bu demektir ki,bakire olan olmayan hatta kızlık zarını diktirmiş diktirmemiş kadınlarla beraber olan erkek yani diktirme işlemini anlayan erkek ve bu erkeğe vah tüh kandırılıyor yazık deniliyor.Bazen çekip gidesim geliyor bu ülkeden.....

Ya arkedeş bu ilahi adalette hep kadına tecelli ediyi...

Artık her yaşanılan şeyin ardına mantıklı mantıksız konuyor...

Bu şey erkeklere de tecelli ediyor mu ?

Madem ilahi adalet tecelli edecek bu büyük büyük konuşanların ya bir kızı olurda tecelli ederse ?

Valla ben olsam düşünürdüm bunu deriiiiiiiiin derin..

Son düzenleme:
ben evlenmeden birlikte olmuşsam o değer yargısına sahip bir insanımdır zaten,kendi düşünce yapıma uygun biriyle evlenirim evleneceksem de..Bir arkadaşım vardı üni hayatı boyunca bazı şeyler yaşayan,ben beni bu halimle kabul edecek birini istemem,daha muhafazakar,ciddi düşünen biriyle evlenmek isterim derdi :)
erkeklerin kandırılmayı hak ettiğini söyleyen erkeklere arkadaşlara katılmakla beraber hiçbir kadın kendine böyle bir kötülüğü yapmamalı diye düşünüyorum,çok aşağılık birşey kadın açısından.Değmez yani hiçbir erkek.
şahsen ben böyle ameliyat tarzı bişey düşünseydim eşime bunu itiraf eder,biriktirdiğim iki milyarı da onla beraber yerdim :) Beyefendi üç damla görecek mutlu olacak diye çekilecek stres mi?? Zaten iş güvenmekte bitiyor.Bakire olduğu halde kanamadığını farzet,aynı hesap değil mi?? O şekilde kandırmak yerine adetli olduğu bir gün ilişkiye girecek ortam hazırlayabilir,ya da ilk geceden korkuyo numarası yapıp,bunu eşiyle paylaşabilir.Böylece eşi kan görmediğinde yılların posta gazetesi birikimiyle esnek zarı olduğuna kanaat getirebilir :) o adiyse bu da adi,o kandırmaksa bu da kandırmak,ameliyat ne ya:))

İşte erkek üni.de şurda burda kız değilim zaten diye takılanlar ile takıldıkça aklına diğerleri geliyor buda onlardan diye yaftayı yapıştırıyor sonra o arkadaşın kekleme yolunu seçiyor erkek yine yaftayı yapıştırıyor "En namuslusu bile kaç kere diktiriyor" diye.

Kişinin kararı yaşayacağını yaşar kimsede bişey diyemez ama azıcık onuru gururu var ise kendini böyle et parçası gibi görmez.

Konuda ki bayan arkadaşımız bir kişi oldu derse inanacak mı ?

Benim erkek arkadaşım bunu öğrendiğin de yıkıldı neler saydı ama bende oturup ağlamadım daha fazla saydım sonra geri dönmk istedi ama çok geç işim olmaz ne kadar sevsemde.
İlla beni ben olduğum için sevecek biri olacak bakire olmadan evlenen arkadaşlarım var diktirip kekleyende benim anlamadığım o eşin olacak adamı ilk gün aldattın yüzüne nasıl bakabiliyorsun ?

İlahi adalet tek taraflı değildir. Cinsel beraberlik günahsa 2 tarafa da günah. Bunu sadece kadına mal edenlerinde aklından şüphe ederim. Pembepınar, az araştırmanı, ya da mantığın nasıl işlediğini öğrenmeni tavsiye ederim.

İlahi adalet tek taraflı değildir. Cinsel beraberlik günahsa 2 tarafa da günah. Bunu sadece kadına mal edenlerinde aklından şüphe ederim. Pembepınar, az araştırmanı, ya da mantığın nasıl işlediğini öğrenmeni tavsiye ederim.

tamamda ben kimseye bakire evlenin demiyorum ki .sadece kandırmak yanlış diyorum .ilahi adalete güvenmek gerek tabiki iki taraflı ama adam demiyor ki benim elime erkek eli değmedi diye yani adamlar söylüyor genelde kandırmaca yok .kandıran kadın .ben anlamıyorum zaten bu şekilde yaşayan insanlar zaten gidip dengi insanlarle evleniyor .yani böle rahat yaşıyorsa gidip mühafazakar adamla neden evlenmek sitiyolar kendi gibi rahat adamlara gitsinler o zaman sorun olmaz .

Back
X