Bakirelerde hpv? Belirtileri?

sirius2425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
7
0
1
28
Kızlar merhaba. 28 yaşımdayım. Erkek arkadaşımla yaklaşık 10 ay önce sürtünme şeklinde bir ilişki yaşadık. Boşalma şeyi arka kısmıma geldi silip yıkamıştım hemen. Şuan 1 haftadır akıntı ve koku seziyorum. Hpv en büyük belirtisi siğil diye okudum öyle bir şey olmadı baktım görmedim birşey. Hpv test yapılamıyor sanırım bakire olduğum için. Benim içim içimi yiyor. Başka bir test var mı ben nasıl öğrenebilirim bunu?

Merhaba, hpv’nin bir çok çeşidi vardır. Hiç siğil olmadan da cin3 seviyesine ilerleyebilir illa siğil olacak diye birşey yok. Hpv testi dışında test etmeniz mümkün değil. Aşı olun ve bağışıklığınıza dikkat edin.

evet belirtisi siğil ama siğil çıkartmayan türleri varmış, bildiğim kadarıyla birleşme olmadan hpv rahim ağzına falan ilerlemiyormuş olursa yüzeysel oluyormuş( araştırdığım kadarıyla) ve hpv testi bakirelerde zara zarar gelmeyecek şekilde doktor alabiliyormuş

hpvden ziyade akıntıda renk değişimi koku falan olunca enfeksiyonlar akla geliyor ama yumurtlama döneminde adet öncesinde de jel kıvamında gelebiliyor akıntı

hpvden ziyade akıntıda renk değişimi koku falan olunca enfeksiyonlar akla geliyor ama yumurtlama döneminde adet öncesinde de jel kıvamında gelebiliyor akıntı
Ya ben akıntı gibi düşündüm anneme çok afedersiniz utanarak söylüyorum peçeteyi gösterdim. Akıntı jel gibi kıvamlı sıvı gibi bişey dedi yok ki akıntın dedi.. ben sanırm koekuyorum ya. İlk kez bir cinsel temas oldu geçen arkdaşım hpv testi yaptıedı nişanlı. Akıntısı vardı falan ben onu mu kafama taktm ne yaptm ya ben de hpv varsa diye kurmaya başladım. 9 ay 10 ay oldu. Siğil sivilce yanma vs bir şey yok ama akıntı gibi bişey koku farkedince ödüm koptu

Test de yapılamıyor ki nasıl öğrencem bilmiyorum ki

benimde aynı şekilde beyaz sarımsı şekilde akıntım var mantar tedavisi uygulamıslardı geçmedi geçmeyince yanma koku falanda eklendi bende bakireyim sadece temasım en son doktora anlattım baktı muayene etti enfeksiyon ve mantar için hap verdi fitil vs biz kullanamadığımız için zaten vermedi ama doktor sürüntü alabiliyormus bakirelerden sormuştum test yapılabiliyor yani kızlık zarının önünden alıyorlar bende korktugum icin sonradan yaptırmak istiyorum cünkü belirtirsen ona göre alıyorlar testi

bu arada bence kafaya taktığından olmuştur 9-10 ay sonra sadece akıntı ile çıkmazdı sanırım hormonel ya da flora bozuklugu falan olmus olabilir stres etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…