Bakirelik Muayenesi

İçerik silindi.
Küçükken düz bir demire düşmüş, paçası arası değilmiş ama düz düşmüş. Ama tedirgin olmuş.
19 yaşındaymış şu an, annesine sormuş. Annesi demiş ki "O kadar kolay yırtılmaz, bişi olmaz" ama bu arkadaşımız yine de tedirginmiş çünkü böyle saçma bir olay yüzünden, böyle bir şeyle (Bakire olmadığı) suçlanmak istemiyormuş.
Muayeneye gitse, ailesine haber gider miymiş nolurmuş bilememiş, içine kurt düşmüş, çünkü bekaretine gözü gibi bakmış ablası. Olay bu.

Kusura bakma, elim alıntı yapmasa da kafa yapıyor konu sahibi :KK45:
Aydınlandım çok teşekkür ediyorum :)

Konu sahibi keşke gerçekten bekaret testine random gülseymişsiniz. 19 yaşındasınız... Biz gelecek aydınlık diye beklerken daha neler göreceğiz acaba?

Gülmekten karnıma ağrı girdi :D

Buna benzer bir olay yaşamıştım hiç unutmam, bisikletten dümdüz bir demire pattttt düşmüştüm vajina pert kanıyor iç dudaklar yara bere. Annem açıyor pansuman ediyor ama iç dudaklarım felaket zedelenmişti. Küçüktüm. Hafızamı seveyim, ara sıra hep anlatırım. Hiiiiiiç böyle zar bilmem ne diye düşüncelere girmedim. Ay içime kurt düştü :p:p:p

Gülmekten karnıma ağrı girdi :KK70:

Buna benzer bir olay yaşamıştım hiç unutmam, bisikletten dümdüz bir demire pattttt düşmüştüm vajina pert kanıyor iç dudaklar yara bere. Annem açıyor pansuman ediyor ama iç dudaklarım felaket zedelenmişti. Küçüktüm. Hafızamı seveyim, ara sıra hep anlatırım. Hiiiiiiç böyle zar bilmem ne diye düşüncelere girmedim. Ay içime kurt düştü :p:p:p

Kan gelmemiş bu kızımızda. Kendisi bizzat belirtmiş, eklemeyi atlamışım. :)

Off gına geldi.
Kızım evlendiğin adamın gördüğü dokunduğu kaçıncı kadın olacaksın hiç düşünüyor musun?
Bakiresin diye sana kraliçe gibi davranmayacak.
Onun egosu tatmin olucak sadece .

Gülmekten karnıma ağrı girdi :KK70:

Benim de başıma gelmişti. Boyumdan büyük bir bisikletin orta sütununa düşmüştüm. Amacım ayaklarımı yere atıp bisikleti durdurmaktı ama ayaklarım yere varamadan demirin üstünde asılı kaldım :KK70:
Acısı hala aklımda. Sürünerek çıktım eve ama ne benim ne annemin aklına gelmemişti bekaret gitti mi noldu diye. Konu sahibi gibi gözüm gibi bakmadığımdan sanırım :KK70:

Buradakine benzer bir olay bir tanıdığın küçük kızına gelmişti ama çok kan gelmiş ondan doktora götürüp baktırmışlar valla ve gerçekten yırtılmış, orda tedavi etmişler galiba sonra

Back
X