Bakirelik

Melikaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
8
-21
1
24
Reglimin 3. Günü sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinama başının girdiğini anlamadım hızlı oldu bakireliğim gitmiş midir. Regl kanıyla nasıl ayırt edebilirim.( Akıntım çok az arada bir geliyor koyu renkli ilişkiden sonrada öyle oldu kızlık bozulunca daha pembemsi olduğu söyleniyor

Reglimin 3. Günü sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinama başının girdiğini anlamadım hızlı oldu bakireliğim gitmiş midir. Regl kanıyla nasıl ayırt edebilirim.( Akıntım çok az arada bir geliyor koyu renkli ilişkiden sonrada öyle oldu kızlık bozulunca daha pembemsi olduğu söyleniyor

Belinize boşalınca hamile kalmayacağınız gibi sürtünerek de bekaret bozulmaz. Daha ne yaşadığınızı kendiniz bilmiyorsunuz.

Vajina içine girse anlardınız zaten. Söylediğiniz gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum

Beklenen konu geldi. Ne zamandır sürtüşmeli konu gelmiyordu. Ama bu konunun eksiği var. Normalde 234678 kere âdet olunur 235 tane ertesi gün hapı yutulur ve gebe miyim sorusu eklenirdi 😅 sadece zar sorulmuş beğenmedim. Şaka bir yana bu şekilde kızlık zarı bozulmaz. Eğer bekâret kaygınız varsa böyle şeylere girismeyin.

Hem adetsin 😑 hem girmemiş 😑 hem ilişkiye yeltenip kızlık bozulmasından endişe ediyosun 😑 bakireliğin gitmesinden korkuyosan böyle işlere yeltenmeyeceksin 😑 büyük ihtimal gitmemiştir ama 🤷🏻‍♀️

Back
X