bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

atina18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
30
4
1
25
lütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin

Kizlik zari gecirgendir bazilarinin kizlik zari esnek olur iliskiden etkilenmez dogumla birlikte gider ancak,sperm 48 saat canli kalir ve zevk suyunun içindede tabiki gelebilir,belirtilerinde benziyor ama erken biraz,günün gecerse test yaparsin bu konuda bildiklerim bu kadar...yaşin kac bu arada?

tabikide o rahatlığa sahip değilim ailem beni öldürür gülerdir kendıme bişi yapmamak içi zor tutuyorum kendimi nappıcam hiç bilmiyorum cok korkuyorum

Bak ablacim ben bundan yaklaaik 10 sene once hastanede calisirken senin yasinda bir kiz ve annesi geldi kadin doguma muayeneye kiz bikac aydir adet olamiyormus doktorun ultrasona almasiyla kizin hamile oldugu cikti ortaya kendisi ayri annesi ayri sok oldu
O annenin halini hayatta unutamam kadin bayildi musadeye aldik kendine geldi ben babana ne dicem ben ne yapicam diye diye evlerine donduler sonrasini bilmiyorum tabi
Tek bildigim kurtaj icin gec kalinmisti
Yapma yavrum yapma sen daha cinselligi tanimiyorsun bilmiyorsun iliskiye girsende girmesende en buyuk kotulugu kendine yapiyorsun sonrada annene ve ailene
Bilemeyiz ki hamile misin degil misin ama anlattigina gore degilsindir

daha 16 yaşındayım.. :KK43:
Cocuksun daha yazık senin annene babana kendine de yazık edersin ilerde çok çok pişman olacaksın bu yaptıklarına çocukluğunu yaşa herseyden önce eninde sonunda zaten tanisacaksin cinsellikle bilmem neyle niye erkenden hayatıni mahvediyosun

bbiliyorum cok yanlış bişi yaptım ama başta bişi olmaz diye önemsemiyordum şimdi ise öyle pişmanım ki herşeyi demekle haklısınız ama ertesi gün hapı içtim en azından onun etkisi olmazmı ve zevk suyu bilmiyorum hiç iyi değilim aklıma neler geliyor zor tutuyorum kendimi

tabikide o rahatlığa sahip değilim ailem beni öldürür gülerdir kendıme bişi yapmamak içi zor tutuyorum kendimi nappıcam hiç bilmiyorum cok korkuyorum
Sana söyliyim kendine bisey yapman sana bi fayda saglamaz herseyi daha b.k yaparsin bende hastanede çalıştim ve senin gibi gelende çoktu ewlendirdiler iliski yasadiklariyla bazilarini,yaşina basina bakmadan cinsellik senin neyine okuluna git meslek sahibi ol evlen sonrada naparsan yap 16 yas ne demek daha ergenlik donemindesin sen

ben 26 yaşında zevk suyumu neyse onu burda duyacak kadar cahilim,16yaşında herhaltı biliyosunuz ,ozaman önleminizi de alacak olgunluktasınız .bide herhaltı yapıp bakireyim demiyolarmı ya sabır .

kız burasıda bize göre değil :)) abbooo..... biz çok cahal kalmışız çok....

daha 16 yaşındayım.. :KK43:
Diger herkes yeterince ders vermiş sana...
Sadece sürtünmeyle hamile kalman cok zor, helekide ertesi gün hapiyla hamile klman dahada zor. Nerdeyse imkansız. Bence senin bu akinti flan ertrsi gün hapi ve stresden.
Mecbur adet dönemine kdar bekleyeceksin. Gecikirse idrar testi.Yoksa gidip kan testi ypman gerekir ki oda muhtemelen yapamayacgin birşey.

Eger hamile degilsen bir daha yapma böyle bir sey 16 yas en tehlikeli yas sen daha kucukkken daha üniversite var bak ilerde cok pisman olursun.

öncelikle zevk suyundan hamile kalmak zor ama imkansız değil ama ertesi gün hapı içmişsin bir sıkıntı olacağını sanmam.
ayrıca bu yaşta zevk suyundan,ertesi gün hapından, cinsellikten,sürtünmeden haberiniz var ama korunma sıfır. Her haltı yapıyorsunuz korunun o zaman bunları öğrendiğin yerlerde açık açık korunma yöntemleride var bana birşey olmaz demekle olmuyor, doğa seni istisna olarak ayırmıyor.

Back
X