- 3 Mart 2016
- 214
- 74
- 13
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve sevgilim bu konulardan hoslanmazdi aslinda salak olan ben tesvik ettim buna olayin ciddiyetini anlayamadim cunku iliski sikici olmaya baslamisti ona boyle bisi dedigimde sok olmustu yani onun sucu yok biz bu konusmalarla nerelere geldik yapmayin nolur soruma ceval verinnn lutfeennne yuh!!!![]()
cvp verdim sanıyorumve sevgilim bu konulardan hoslanmazdi aslinda salak olan ben tesvik ettim buna olayin ciddiyetini anlayamadim cunku iliski sikici olmaya baslamisti ona boyle bisi dedigimde sok olmustu yani onun sucu yok biz bu konusmalarla nerelere geldik yapmayin nolur soruma ceval verinnn lutfeennn
Hamile değilsindir stres yapma kendine. Daha çok küçüksün sakın sevdiğime çok güveniyorum falan diye kendini kandırma. Daha ergenliğin başındasınız 19-20 yaşına geldiğinde bir bakacaksın bambaşka bir insan olmuşsunuz ikinizde. Sen okuluna bak oku, mesleğini al eline. İlerde hayatta kendinden başka kimseye güvenmemen gerektiğini öğrendiğinde ayaklarının üzerinde duruyor olursun.buraya uye olmamin en buyuk nedeni de hic arkadasimin olmamasi sadece sevdigim bi erkek arkadasim var hem arkadasim he, dostum herseyim. ona guvenmesem asla boyle bisi yapmazdim zaten hepinizden ozur diliyorum haklisiniz her dediginizde ayrica bu kadar yorum olucagi asla aklima gelmedi ayrica o ladar yanlizim ki elestiri olsa bile mutlu oldum cok. umarim bisi yoktur ama genede yazin lutfen
ertesi gün hapını ben de burdan öğrendimAllah seni bildiği gibi yapsın bilmen gereken şeyleri bilmezsin yok zevk suyu yol ertesi gün hapı....Git adam gibi okulunu oku bilmen gereken şeyler bunlar
ben de en yakın arkadaşım benden sonra evlenince kullanmak için eczaneden alırken öğrendim bu ufaklık her haltı da biliyor maşallak kızımızaertesi gün hapını ben de burdan öğrendimo ne ki diye saf saf sormuştum bi keresinde
![]()
kekliyor sanki biziben de en yakın arkadaşım benden sonra evlenince kullanmak için eczaneden alırken öğrendim bu ufaklık her haltı da biliyor maşallak kızımıza![]()
9 vakte kadar bebeğinn olceekk desem hemen inanırolabilir işine gelmiyor kadınlar klubünü de biliyorcanı sıkılıyor büyük ihtimalle
![]()
ay valla güldürdün beni ya akşam akşam9 vakte kadar bebeğinn olceekk desem hemen inanır![]()
16 yasitizPeki senn sevgln kaç yasnda ??
allam ne fakei ablacim yapma nolursun zor durumdayim ben..Bu kız fake bence milleti kekliyor. Herkes cevap veriyor ona rağmen bişey diyin diye lafı uzatıyor yok efendim kimsenin olmadığı yerde birlikte olmuş, eski evmiş, o teşvik etmiş.. Her detay soruya cevap veriyor falan. İnandırıcı gelmedi bana.
Eğer gerçeksen de net söylüyorum DEĞİLSİNDİR.