- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
allam ne fakei ablacim yapma nolursun zor durumdayim ben..
Ee tamam cevabını aldın o zaman ablacım çok mu meraklısın burada laf işitmeye anlamadım. Bir posta da ben geçeyim istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allam ne fakei ablacim yapma nolursun zor durumdayim ben..
kirici oolmayin lutfen bana yardimci olursunuz diye dusunmustum o yuzden herkese cevap verdiysemde belki bisi derler diye test almayi bende biliyorum ama reglime cok var o zamana kadar stresten olurum ben internette arastirirken bu kulubu gordum ben kotu bi niyetm yok yardim edin istedim offf9 vakte kadar bebeğinn olceekk desem hemen inanır![]()
Niye sorumu cevaplayin diyip duruyosun kafami buluyon sen milletle haaa.erkek mi siz ne diyorsunuz ya stresten ben kac gundur kendimi yiyip bitiriyorum lutfen yapmayin boyle ben sadece sorumu cevaplamanizi istedim
Ertesi gün hapını bildiğine göre Nasıl korunacağı buda biliyorsundur bence sanki bizle dalga geciyorsun gibime geldibbiliyorum cok yanlış bişi yaptım ama başta bişi olmaz diye önemsemiyordum şimdi ise öyle pişmanım ki herşeyi demekle haklısınız ama ertesi gün hapı içtim en azından onun etkisi olmazmı ve zevk suyu bilmiyorum hiç iyi değilim aklıma neler geliyor zor tutuyorum kendimi
Niye sorumu cevaplayin diyip duruyosun kafami buluyon sen milletle haaa.....o kadar lafa hala cevplayn diyo kizim her b.ku yemişsin her halttan haberin var yikintilarda döküntulerde kendini sunmussun oglana daha ne duymak istiyosun neyin cvbini istiyosun kafanmi iyi kafami yapyosun milletle konuyu uzatmaya calisyon yawww yok boxrindan cikardi sildi yok yine yaptik oynaştik yiştk dişima bosaldi icime gittimi Harbi M.Lsin...16 yaşndaymis bide
![]()
Ağzinin ortasına terligin arkasiyla çat diye vurasim geldi yahuDuygularıma tercüman oldunuz resmen![]()
Cok erken başlamissin kuzum sen bu isleredaha 16 yaşındayım..![]()