Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekden cok cıddı soruyorumlütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin
ben gayet normal yazıyorumkirici oolmayin lutfen bana yardimci olursunuz diye dusunmustum o yuzden herkese cevap verdiysemde belki bisi derler diye test almayi bende biliyorum ama reglime cok var o zamana kadar stresten olurum ben internette arastirirken bu kulubu gordum ben kotu bi niyetm yok yardim edin istedim offf
cinsellikle alakalı her haltı yiyor ama bakire, çünkü zar sağlam. ondan sonra da bakireyim diye övüne övüne evlenirler. zar sağlam olduktan sonra neden korunsun ki?öncelikle zevk suyundan hamile kalmak zor ama imkansız değil ama ertesi gün hapı içmişsin bir sıkıntı olacağını sanmam.
ayrıca bu yaşta zevk suyundan,ertesi gün hapından, cinsellikten,sürtünmeden haberiniz var ama korunma sıfır. Her haltı yapıyorsunuz korunun o zaman bunları öğrendiğin yerlerde açık açık korunma yöntemleride var bana birşey olmaz demekle olmuyor, doğa seni istisna olarak ayırmıyor.
tabikide o rahatlığa sahip değilim ailem beni öldürür gülerdir kendıme bişi yapmamak içi zor tutuyorum kendimi nappıcam hiç bilmiyorum cok korkuyorum
ertesi gün hapı içtim onun etkisi olmazmı hiç?
Korkma canım birşey olmamıştır, ama birdahakine daha dikkatli ol yaşın daha çok ufak böyle şeyler ile kendini yorma yaşına ailene yakışır durumda yaşa lütfen, birkereliğine cahillik yapmışsın birdaha boyundan büyük işlere kalkışma en çok üzülen sen olursunbbiliyorum cok yanlış bişi yaptım ama başta bişi olmaz diye önemsemiyordum şimdi ise öyle pişmanım ki herşeyi demekle haklısınız ama ertesi gün hapı içtim en azından onun etkisi olmazmı ve zevk suyu bilmiyorum hiç iyi değilim aklıma neler geliyor zor tutuyorum kendimi
cok tesekkur ederim aciklaman icin bu yazdigim sorunu kimsenin umursamicagini dusunmustum umutsuzdum ama simdi yazilan seylerin bi coguu olumsuz olsa sizin yazdiklariiniz genede sakinlesmemi sagladi sevgilim beni cok seviyor 2 yildir birlikteyiz ve birbirimizi tqnidikdan sonra birden boyle seyler oluverdi iste cok yanis evet ama o an dusunemedim bunu daha once bi kac daha bu durum yasandi ama boyle endiselenmemistim anlasilan bu endise allahin bi istegi beni uyandirmaya calisiyor ve oyle pismanim ki tovbeler ettim kac kez dualar ediyorum butun tedbiri aldim ertesi gun hapini ictim umarim oyle bisi yoktur lutfen bildiginiz sey varsa yazin buraya yalvaririm
Bi halt yiyosaniz tam yiyin bu nedir ya. Yanlis anlasilmasin evlilik oncesi cinsellik bana gore gayet normal. Ama sirf her b.ku yiyip kendinizi yamamak adina surttu zevk suyu geldi bilmemne... Bunu da kesin umuma acik yerde agac altinda yapmisinizdir oyle canlandirabiliyorum anca hayalimde.lütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin