bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

lütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin
canım ertesi gün hapı adet gecikmesi yaşatabiliyor yada düzensizleştirebiliyor

Zevk suyunun içindeki sperm sayısı zaten cok az hava ile temas edincede hizla olmeye basliyorlar. Dışarıdan içeriye canli girmesi cok zor. Zaten girdiysede ertesi gün hapi ictim diyosun birsey olmaz.

Üstü kapali bu kadar anlatılıyor.

Merak ettim bisi sorucam..
Erkek arkadaşın ne diyor bu duruma.

gelmis hala fake diyorsun endiseden fazla ayrinti verdim dediginize bakin madem oyle dusunuyosunuz bisi yazmayin size zorla tuttugum yok isteyen cevapliyor sagolsun

gelmis hala fake diyorsun endiseden fazla ayrinti verdim dediginize bakin madem oyle dusunuyosunuz bisi yazmayin size zorla tuttugum yok isteyen cevapliyor sagolsun
Pekala sevgilin ne diyo bu olaya. Nasil tepki veriyi gerçekten merak ettim

Ertesi gün hapı etkili olur tabiki ama yasın cok erken be yawrum acele etmeseniz nolur sanki...

Yorumları tamamen okuyunca bi cok arkadasımla aynı kanıya vardım... bence gıt dersıne calıs gez eglen hamıle degılsın

kac gujndur evden disari cikmiyorum bu stresten keske drdiginix gibi yapabilsem
Bisi olmamistir bu kadar kadının tecrübesine guven.. Test falan yaptin mi? Gerci idrar testleri ilk 1 ayda gostermez diye biliyorum ama bi tane marka varmis biraz pahali diğerine göre ama kisa surede bile gosteriyormus bi araştır istersen

aaaa her şeyi biliyorsun bu testi mi bilmiyorsun? Cık cık cık çok ayıp sen bunu nasıl bilmezsin !!!!

16 yasindaki cocuga prezervatif kullan şunu yap bunu yap denirse...kücük hanfendiyi kimse tatmin edemiyo ayrica:işsiz::silah:
prezervatifi napcakmış çok pardon ya bu kızın oturup ders çalışması lazım,sonradan kafasını gözünü duvarlara vuracak haberi yok..

Back
X