bakırköy acıbadem veya international hospitalda ilgili ve güvenilir doktor arıyorum

se_da

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
265
0
96
arkadaşlar bakırköy acıbademe gidip doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar varmı? Yaklaşık 1 senedir bakırköy acıbademde kontrollere gidiyorum fakat kendi doktorum dışında kimseyi tanımıyorum.Bu aralar kafamdaki bazı soru işaretleri sebebi ile farklı bir doktora gitmek istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?Özellikle bakırkoy acıbademde melih güven , ışıl uzun çilingir ve aylin tatlıadım ile yeşilköy internationalde nihan özcan hakkında bilgisi olan varmı???

bendeki şansa bak....kadınlar kulubunde hiç kimse bakırköy acıbademe gitmiyor anladığım kadarı ile :) kimseden cevap gelmediğine göre...:32:

bendeki şansa bak....kadınlar kulubunde hiç kimse bakırköy acıbademe gitmiyor anladığım kadarı ile :) kimseden cevap gelmediğine göre...:32:

slm canım ben Aylin hanımın yıllardır hastasıyım doğumumu aylin hn yaptırdı çok memnunum tavsiye ederim.aylin hn ben bdüzü acıbademe gidiyorum yalnızca bilgin olsun.hayırlı doğumlar olsun:)

Son düzenleme:

canım ben Aylin hn yıllardır gidiyorum doğumumu da o yaptırdı çok çok memnunum ikinci bebeği düşünüyoruz kısmetse yine ona gideceğim.yalnız ben bdüzü acıbademe gidiyorum bilgin olsun.hayırlı doğumlar:)

canım ben Aylin hn yıllardır gidiyorum doğumumu da o yaptırdı çok çok memnunum ikinci bebeği düşünüyoruz kısmetse yine ona gideceğim.yalnız ben bdüzü acıbademe gidiyorum bilgin olsun.hayırlı doğumlar:)

Ben bakırköy acıbademde alihan beyin hastasıyım.Aylin hanım hakkında hiç bilgim yoktu.Açıkçası benim için en önemlisi detaylı olarak bilgilendirmesi ve sürekli olarak kendisine muayeneye giden hastasını hatırlaması.Sonuçta bebek isteği ile gidiyorum hamilelik sürecinde bana tatmin edici derecede bilgi vermeli diye düşünüyorum.Kendisinden randevu alıp denemekte fayda var.Umarım çok yoğun değildir.Alihan beyden ne zaman randevu almak için arasam her seferinde en erken 2-3 gün sonrasına alabiliyorum.Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...:nazar:

Ben bakırköy acıbademde alihan beyin hastasıyım.Aylin hanım hakkında hiç bilgim yoktu.Açıkçası benim için en önemlisi detaylı olarak bilgilendirmesi ve sürekli olarak kendisine muayeneye giden hastasını hatırlaması.Sonuçta bebek isteği ile gidiyorum hamilelik sürecinde bana tatmin edici derecede bilgi vermeli diye düşünüyorum.Kendisinden randevu alıp denemekte fayda var.Umarım çok yoğun değildir.Alihan beyden ne zaman randevu almak için arasam her seferinde en erken 2-3 gün sonrasına alabiliyorum.Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...:nazar:

canım o konuda hiçbir şüphen olmasın Aylin hn çok farklıdır asla hastalarını unutmaz benim oğlumun doğum günlerinde bile arar kutlar çok ayrı biridir kısacası.hastasına kaliteli zaman ayırır randevulu çalışır genelde ctesileri dolu oluyor çalışanlar tercih ettiği için.eğer gidersen benden önce mutlaka benden bahset selamlarımı ilet(girayın annesi Hale dersin canım)hakkında hayırlısı seni çok iyi anlıyorum bende aynı senin gibiydim çünkü tesadüfen buldum iyikide bulmuşum.

Yeni
Merhaba,
Aylin Hanım mükemmel bir doktor. Bakırköy Acıbadem Hastanesinde tanıştım kendisiyle. Daha önce International Acıbadem'de Nihan Özcan'a gidiyordum. Hamileliğimin 37. haftasında doktor değişikliği yaptım. Çünkü Nihan Hanım bebek ters olduğu için 38. haftada almamız gerektiğini söyledi. Bende bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine Aylin Hanım'la tanışma fırsatı buldum. Keşke hamileliğimin en başından ona gitseymişim. güler yüzlü, tüm sorularınıza cvp veren, ilgili ve sizi yönlendiren bir doktor. 40. haftamdayım bebeğim hala ters, dönmedi. Fakat Aylin Hanım ile kontrollü bir şekilde bebeği takibe aldı. Kısmetse yarın mecburen epidural sezeryan olacağım... Fakat normal doğum şansı olan arkadaşlar varsa Aylin TALIADIM bu konuda doğru adres. Kendisi normal doğuma teşvik ediyor. Benim durumum özel olduğu için mecburen sezeryan olacağım.

Back
X