Bakırköy civarı ilgili kadın doğum doktoru bilen var mı?

bidibidibudu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
29
2
86
İstanbul
Mehaba arkadaşlar,
4,5 aylık hamileyim ve 3. oktorumu değiştirmek üzereyim. Bakırköy acıbadem hastanesine gidiyorum fakat doktorların yoğunluğundan dolayı dönüş sağlamadıklarını düşünüyorum. özel bir doktor aramaktayım. memnun olan arkadaşlar var ise tavsiyelerinizi rica ederim.

sana süper bir dr tavsiye edicem gözünü kapat güven numarasını kaybettım ama ünlüdür kendısı incirlide muayanesi vardı adını özelden atıyorum şimdi hamılesın dıye yardım etmek ıstedım

teşekkür ederim. özelden cvp gönderemedim hakkım yokmuş. önerdiğin dr sadece tüp bebek tedavisi yapıyor gibi geldi bana?

Özel mesaj atamıyorum. Bende Bakırköyde tavsiye üzerine bir doktora gittim çokta memnun kaldım.adını buradan yazsam sorun olurmu ki

teşekkür ederim. özelden cvp gönderemedim hakkım yokmuş. önerdiğin dr sadece tüp bebek tedavisi yapıyor gibi geldi bana?

yoooo hayır kendı yerıde var incirlide çocugunun dogumunu yapar bir sürü hastaneylede anlaşması var

Benim doktorumda Lale Zeynep Kanmaz...Ilk dogumumu 7 yil once onunla yapmistik.cok cok cok cok cooook memnun kaldim..sonra her konuda yine ona gittim...Canini yakacak diye odu kopar.eli cok hafiftir...okadar kibar ve naziktirki...suan ikinci hamileligim ve yine onunla basladim..Ama suan yurt disindayim dogumum icin Allah nasip ederse Turkiyeye donecegim ve yine Lale hanima gidecegim..Burdaki doktorum sezeryan kesik izime inanamadi..okadar guzel dikis yapmiski suan yok gibi...Burda bile hic sikilmadan onu ariyabiliyorum ayrica..Herkonuda yardimci...isinin ehli :) bole yani...Bircok kisiye tavsiye ettim..Hepside cok memnun kaldi :) hatta burdan bir arkadasimi bile goturdum :) neyse..hayirli ugurlu olsun bebisiniz..umarim gider ve memnun kalirsiniz...

ozge

cevap verdiğin için teşekkürler Özge :) 3 ay önce Lale hanım'a gitmeye başladım ve çok memnunum. sonunda gerçekten kibar ve tatlı bir doktora sahip oldum. bundan sonraki doktorum kesinlijle Lale hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…