Babyke ♥ Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2007 5.860 2 358 Diğer 4 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyke #1 Arkadaslar, 11 eylül yani bayramin 3. günü bakirköy pazari acik olurmu? bilmiyorumkismile
Babyke ♥ Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2007 5.860 2 358 Diğer 4 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyke #2 Kizlar, hicmi bilen yok?
C crnky Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2010 138 2 96 İstanbul 5 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyke #3 Bilmiyorum hiç, ben olmaz diye düşünmüştüm ancak ben de açık olursa gitmek istiyorum, geçen tam gezemedim bir sürü şey aklımda kaldı. Eşarplara da bakamadım.
Bilmiyorum hiç, ben olmaz diye düşünmüştüm ancak ben de açık olursa gitmek istiyorum, geçen tam gezemedim bir sürü şey aklımda kaldı. Eşarplara da bakamadım.
Babyke ♥ Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2007 5.860 2 358 Diğer 5 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyke #4 Acik olsa cok iyi olucak, ama iste bilmiyorum ya.. Bilen varsa lütfen cevap yazsin..
KaRaLaHaNa YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı... Kayıtlı Üye 28 Haziran 2008 6.102 1 156 İstanbul 5 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyke #5 ben bakırköyde oturuyorum ama sanmıyorum bu cumartesi son kez kuruldu bayramdan önce. ama belediyeyi arayp sorabilirsiniz...
ben bakırköyde oturuyorum ama sanmıyorum bu cumartesi son kez kuruldu bayramdan önce. ama belediyeyi arayp sorabilirsiniz...
Babyke ♥ Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2007 5.860 2 358 Diğer 5 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Babyke #6 karalahana .!.: ben bakırköyde oturuyorum ama sanmıyorum bu cumartesi son kez kuruldu bayramdan önce. ama belediyeyi arayp sorabilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Ya ben yurt disindayim.. tatile gelecem haftaya.. aramam biraz zor olur.. Onun icin burada sormak istedim.. Tesekkür ederim.. Net bilen varsa yazsin lütfen
karalahana .!.: ben bakırköyde oturuyorum ama sanmıyorum bu cumartesi son kez kuruldu bayramdan önce. ama belediyeyi arayp sorabilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Ya ben yurt disindayim.. tatile gelecem haftaya.. aramam biraz zor olur.. Onun icin burada sormak istedim.. Tesekkür ederim.. Net bilen varsa yazsin lütfen