• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron değeri

cici1yengec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar selam. Doktorum pcos başlangıcımım olduğunu söyledi. Bu ay klomen kullandım. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde yumurtalardan birinin çatladığını diğerlerinin de peşinden çatlayacağını ve o günleri değerlendirmemi söyledi. 21. Progesteron ver dedi. Bugün 21. Günüm ve progesteron değerim 21.9 çıktı.
Yorumlarınızı rica ediyorum ❤️
Herkese iyi bayramlar

Progesteron değeriniz çok çok iyi seviyede çıkmış neredeyse gebelik başlangıç seviyesinde güzel bi değer 💖 sağlıklı bi şekilde yumurtlama ve çatlama olmuş 🙏🏻

Kızlar reglime 3 gün var. Cuma günü bat tarihim. Tuhaf bi ağrım var her an altıma kaçıracakmış gibi bi hissim var. Ne yapayım gecikme mi bekleyeyim sizce

Kızlar reglime 3 gün var. Cuma günü bat tarihim. Tuhaf bi ağrım var her an altıma kaçıracakmış gibi bi hissim var. Ne yapayım gecikme mi bekleyeyim sizce
Bi de ben hep bat tan önce regl olurdum. Bu sefer olmadım. Bu da bende acaba hissi oluşturdu.

Gebelik var gibi bence önceki yorumları okudum da evde testiniz varsa bi erken gebelik testi yapın bence inşallah vardır gebelik

Gebelik var gibi bence önceki yorumları okudum da evde testiniz varsa bi erken gebelik testi yapın bence inşallah vardır gebelik
Evde testim yok. Çok kararsız kaldım. Sanırım yarın sabah alıp ilk idrarla deneyeceğim. İnşallah dediğiniz gibi hamilelik vardır 🥹😊

Evde testim yok. Çok kararsız kaldım. Sanırım yarın sabah alıp ilk idrarla deneyeceğim. İnşallah dediğiniz gibi hamilelik vardır 🥹😊
inşallalh gebesinizdir ama kendimde olan bir şeyi söyliyeyim progesteron 26,9 çıkmıştı benimde çok heyecanlandım acaba olabilir mi diye ama sonu hüsrandı. o yüzden bu ihtimale de kendinizi hazırlayın sonra çok üzücü oluyor

inşallalh gebesinizdir ama kendimde olan bir şeyi söyliyeyim progesteron 26,9 çıkmıştı benimde çok heyecanlandım acaba olabilir mi diye ama sonu hüsrandı. o yüzden bu ihtimale de kendinizi hazırlayın sonra çok üzücü oluyor
Haklısınız. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur🙏

Back
X