Bakırköy Pazarı

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Arkadaşlar cumartesi günü bakırköy pazarına gideceğim. 110 TL bütçem var ve malum tatil alışverişi yapacağım. Bikini, bluz, iki tane şort, babama mayo vs almak istiyorum. Kendime liste yaptım. 2-3 liraya t-shirtler vs bulabilir miyim? Giden bilen vs varsa bilgilendirebilir mi? Neler aldıklarını fiyatlarıyla birlikte söyleyebilir mi? Ve sizce bu pazar bütçemi aşar mı? :52:

ben ist dayken giderdim hep ,şöle diyim 110 milyona gayet çok güzel şeyler alailirsiniz.Ama 2 3 milyona değil de 5 tl ye tişört bulabilirdiniz,birde öğleden sonra gitmenizi tawsiye etmem ,hem ürünler seçiliyor hemde çok kalabalık oluyor.Fındıkzade pazarını da öneririm,orası biraz daha uygun fiyatlıdır(cuma günü)

ben ist dayken giderdim hep ,şöle diyim 110 milyona gayet çok güzel şeyler alailirsiniz.Ama 2 3 milyona değil de 5 tl ye tişört bulabilirdiniz,birde öğleden sonra gitmenizi tawsiye etmem ,hem ürünler seçiliyor hemde çok kalabalık oluyor.Fındıkzade pazarını da öneririm,orası biraz daha uygun fiyatlıdır(cuma günü)

Lafın gelişi 2-3 TL dedim :) Peki bu bütçemle tatil alışverişimi çıkarabilir miyim? Ve güzel farklı şık şeyler var mı? Büyük bir pazar mı?

Lafın gelişi 2-3 TL dedim :) Peki bu bütçemle tatil alışverişimi çıkarabilir miyim? Ve güzel farklı şık şeyler var mı? Büyük bir pazar mı?

Canım yapabıldınmı alışverısını kıyafet ve tışörtler ıcın terkos pasajına gıtmenı önerırım hem farklı hemde marka urunlerı bulabılırsın ucuza..

alacakların için yeterli gelecegını dusunuyorum yalnız ogleden sonraya kalma kalabalık ve secılmıs güzel mallar alınmıs oluyor 3 e 5e arkadaslarım almıs tsort ezelden beri bakırkoy cmtsi pazarı herseyi bulabilecegin bir yerdir ama beklentiye göre de degısebilir.Ayrıca arkadasımızın belrttigi gibi terkos pasajı hem marka hemd ucuz urunler satıo fkt denk geırsen takp etmek lazm orayıda ucuz olan seyler tsort geneld orda.Ben m.n.go starcity e gidiyorum pantolon sort etek aynen 3 e 5 alıorum bedenını bulursan cok uyguna seyler orda da var aklında bulunsun:)

110 tl gayet iyi bir bütçe bakırköy pazarı için.Biraz karıştırırsın 5-10tlye çok güzel bluzler falan oluyor.
Bikinilerde 20-25 falandı sanırım.Yeşilköy pazarında bikini üstleri,altları tanesi 5tlye satılıyor ve gayette güzel.Oraya da bakmanı tavsiye ederim.
Ve arkadaşın da dediği gibi erken gitmek gerekiyor pazarlara,yoksa hemen seçiliyor.

110 lirayla bütün alışverişini yaparsın
Ama çok kalabalık pazar,bi kere gittim bi dahada gitmeyi düşünmüyorum şahsen :1:
Büyük her yerini gezemezsin sanırım,kalabalıktan tabi
Kolay gelsin şimdiden :34:

Teşekkürler kızlaaaar :) Ben henüz gitmedim pazara, Temmuz'da gideceğim. Sadece bikini altı bulabileceğim, bikinilerin takım olarak satılmadığı bildiğiniz ucuz bir pazar var mı?

110 tl bütçeyle o pazarda çok rahat tatil alışverişi yapabilirsin =) bn her elime para geçtiinde oraya gittiğim içn biliyorum :) geçen sene bnde 80-90 tl civarı parayla oraya gitmiştim 25tlye bikinimi aldım 10tl terlik 5tllik süper tişörtler var öyle dandik falan da değill:1: hatta kalan parayla kardeşime şort anneme tişört terlik almıştım :27:

Back
X