Bakırköyde güvenilir botox önerisi

tgbzgms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
6
0
36
33
Merhabalar herkese,
Daha önce bilmediğim ve hekim olmadığına emin olduğum biri tarafından botox uygulaması yapıldı ve kesinlikle tutmadı. Hala nasıl cesaret etmişim, gerçekten aklım almıyor.
Bu süreçte geçen 2.5 senede alın bölgemdeki derin iz daha da arttı ve bakırköy bölgesinde güvenilir ve makul bir yer arayışındayım. Daha önce yaptırıp memnun kalan varsa, bilgi verebilirseniz sevinirim.

canım ben 2 hafta önce yaptırdım. tek seferde tutturan tek doktor oldu. doktorun adı Abdullah Hekimoğlu. yeri NEF22 de muhtemelen yakındır sana .

canım ben 2 hafta önce yaptırdım. tek seferde tutturan tek doktor oldu. doktorun adı Abdullah Hekimoğlu. yeri NEF22 de muhtemelen yakındır sana .
İyice araştırın. Bu doktorla ilgili şikayetvar’da olumsuz bir görüş vardı. Ben artık doktora giderken her yere bakıyorum.

İyice araştırın. Bu doktorla ilgili şikayetvar’da olumsuz bir görüş vardı. Ben artık doktora giderken her yere bakıyorum.
ben gittim ve sorun yaşamadım. şikayet olabilir tabiki bu tarz işler hassas işler alerjiniz varsa vs dikkat edin.

ben gittim ve sorun yaşamadım. şikayet olabilir tabiki bu tarz işler hassas işler alerjiniz varsa vs dikkat edin.
bu arada bahsettiğiniz şikayeti şimdi okudum. ben ödememi direk abdullah hekimoğlu hesabına yaptım hatta şimdi kontrol ettim doğru hatırlıyorum. ben gittiğimde kalabalık değildi ( 2 kez gittim ) daha öncesinde kullandığım ilaçlar soruldu ve troid için kullandığım ilacımın botoks etki süremi düşüreceği hakkında bilgi verildi. yani şikayeti olan hanımfendi için üzüldüm kötü bir deneyim yaşamış.

Herkese merhabalar,

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Ben bugün yolu uzatıp şişlide Halil Emiroğlu’nda yaptırdım. Orta yüze de gençlik aşısı yapıldı. Bir kaç gün bekleyeceğim yüzüme tam oturması için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…