Bakirmiş...

Evet bu sefer durum tam tersi.

Arkadaşımın benimle tanıştırmayı düşündüğü bir arkadaşı var. Kendisi çok samimi bir erkek arkadaşım, beni de iyi tanır; dolayısıyla tanıştırmadan önce konuyu düşündüğünü ve doğru düzgün bir adam olduğuna kanaat getirmeden tanıştırmayacağını biliyorum. Ancak dün telefonuma şaşkınlıkla bir mesaj yazmış. Tesadüfen geçen bir muhabbet esnasında bu arkadaşının “evlenmeden olmaz” dediğini ve bu nedenle hiç kimseyle birlikte olmadığını öğrenmiş, bunu da bana söyledi 'haberin olsun' diye.

Bilenler biliyordur, evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim. Karşı olanlara da saygı duyuyorum, özellikle bu zihniyette bir insan olarak bunu sadece kadından beklememesini, kendisinin de yaşamamasını takdir ettim (evet forumda ‘çok az vardır, inandırıcı değil, öyle hiçbir arkadaşım yok’ derken çat diye karşıma çıkması kaderin oyunu bence de).

Her neyse, sorum şu ki, ben bu adamla tanışmalı mıyım? İşin sadece cinsellik boyutunda değilim. Benim çevremdeki erkek arkadaşlarımla yakın bir dostluğum vardır; her konuda muhabbet edip şakalaşırız, onların kız arkadaşları bile varken sarılırız, yanağımızdan makas da alırlar kalkıp dans da ederiz. İki kız iki erkek bir hafta aynı evde tatil de yaptık. Sevgilileri de bizim gruba uyduğundan hiç sorun yaşamadık. Bunun dışında teması seven bir insanım, yani çoğunluğun aksine adam elimi tutmak için beş ay beklese ben direkt “demek ki yeterince hoşlanmadı” moduna girerim veya ben adım atarım. Hani bu düşüncedeki bir adam muhtemelen bunları onaylamaz veya hoşlanmaz.

Şimdi buna göre ben bu adamı bozar mıyım? Yani ne bileyim, adam bunca yıldır kendini ‘korumuşken’ ben adamı yoldan çıkarır mıyım, “kullanır mıyım”? Başlık açmasın sonra “sevgilim beni kullandı” diye.

Yoksa bir şekilde orta yolu bulabilir miyiz? Hayır eğer işin çok oluru yoksa baştan tanışmamak daha mantıklı diye düşünüyorum.
İlerde müstakbel kv sizi arayıp sen oğlumun bekaretini aldın demesin sonra ¿¿¿

konu aynen benim başımda şu aralar. bende bi çocuktan hoşlanıyorum. çocuk muhafazakar değil ama ailesi öyle kendiside sürekli namaz kılar falan. bense açık giyinirim akşamları arkadaşlarımla gezmeye giderim erkek arkadaşlarımla tatile falan.. neyse bu adam daha önce bi ilşki yaşamadığını üstü kapalı bi şekilde bana söyledi. tamam benimde belli sınırlarım vardı ama o kadar da kör cahil dedğilim bazı konularda.

neyse daha önce ilişki yaşamadım diyince " senin adına üzüldüm" dedim sonuçta gelmiş 27-28 yaşına.. bana verdiği cvap çok madindardı "eller günahkar diller günahkar ladyciğim"

dediklerinize bakılırsa siz geniş rahat birisiniz
anlattıklarınıza göre bu adam sizle siz bu adamla yapamazsınız

konu aynen benim başımda şu aralar. bende bi çocuktan hoşlanıyorum. çocuk muhafazakar değil ama ailesi öyle kendiside sürekli namaz kılar falan. bense açık giyinirim akşamları arkadaşlarımla gezmeye giderim erkek arkadaşlarımla tatile falan.. neyse bu adam daha önce bi ilşki yaşamadığını üstü kapalı bi şekilde bana söyledi. tamam benimde belli sınırlarım vardı ama o kadar da kör cahil dedğilim bazı konularda.

neyse daha önce ilişki yaşamadım diyince " senin adına üzüldüm" dedim sonuçta gelmiş 27-28 yaşına.. bana verdiği cvap çok madindardı "eller günahkar diller günahkar ladyciğim"
:KK53: Valla öyle, eller günahkar diller günahkar ne yalan söyleyeyim.:oops:
Siz ne durumdasınız şu an?

fırsat bulamamıştır bence, ondan bakirdir. sonuçta kadın cinsel meta şu anda ve bu yüzden de erkeklerin çogu fırsatını bulunca yapar yani... ama yapmayana da sorunlu, gay.. vs demek de saçma olur.

sıkıcı gibi görünüyor ama ne çıkacagını bilemezsin. açılmaya ihtiyacı vardır belki. aç bakalım içinden ne çıkacak, sürpriz yumurta gibi :KK53:

:KK53: Valla öyle, eller günahkar diller günahkar ne yalan söyleyeyim.:oops:
Siz ne durumdasınız şu an?

birlikte vakit geçirmekten inanılmaz haz alıyorduk. aynı iş yerinde çalışıyoruz. aramızda sadece bi o da var. ama yeni tanıştık ağustosta. sürekli mesajlaşmalar fallan. ama level atlayamıyoruz. ben açıldım bi gün buna. bu da bana ailesinin kapalı olduğunu benim uyum sağlayamayacağımı ilerde sorun olacağını kendisi için olmasa bile benim çok sıkıntıya gireceğini söyledi..

o zaman uzaklaşalım dedik aynı iyerinde olmamıza rağmen numaralarımızı silelim bi hafta hiç görüşmeyelim dedik. inanılmaz zor bi haftaydı. mecburen konuşuyoruz ama iş dışında üç gün dayana bildik sohbet etmemeye.. sonra tekrar görüşmeye başladık. ama görüşmelerimiz dostane bi şekilde sürdü. sinemaya müzeye parka falan gittik; ama öyle el ele falan değil.

her geçen gün ızdırap olmaya başladı geleceği olmayan bi ilişki niye yürüteyim dedim o beni isteseydi bunca zaman bişeyler olurdu dedim. olmadı. sürekli eski sevgilisinden bahsediyodu; ama beni de yan cebinde bulunduruyodu sanki.. ee nede olsa ilgim hoşuna gidiyodu. hastalandığında akşamın bi vakti kalktım hastaneye götürdüm. önceden sırasını aldım, beklemesin koridorlarda diye. o kadar ilgiliydim yani. o napıyodu? emin değilim egücük gügücük diyodu.

başlarım ulan böyle aşkın ızdırabına dedim bi gün.. son buluşmamızda çok soğuk davrandım. karşıdan da bi meslektaş geliyodu ben bunun yanından uzaklaştım "yanlış anlarlar şimdi, zaten aramızda da bişey yok neyin nesini savunacağız ki" dedim o gün bu gündür 4 hafta oldu ne mesaj ne görüşme aynı iş yerinde bazen meraba meraba..

ama onu çok özlüyorum. orası ayrı.

İlerde müstakbel kv sizi arayıp sen oğlumun bekaretini aldın demesin sonra ¿¿¿
Törelerimize göre oğlumla evlenmek zorundasın falan...

birlikte vakit geçirmekten inanılmaz haz alıyorduk. aynı iş yerinde çalışıyoruz. aramızda sadece bi o da var. ama yeni tanıştık ağustosta. sürekli mesajlaşmalar fallan. ama level atlayamıyoruz. ben açıldım bi gün buna. bu da bana ailesinin kapalı olduğunu benim uyum sağlayamayacağımı ilerde sorun olacağını kendisi için olmasa bile benim çok sıkıntıya gireceğini söyledi..

o zaman uzaklaşalım dedik aynı iyerinde olmamıza rağmen numaralarımızı silelim bi hafta hiç görüşmeyelim dedik. inanılmaz zor bi haftaydı. mecburen konuşuyoruz ama iş dışında üç gün dayana bildik sohbet etmemeye.. sonra tekrar görüşmeye başladık. ama görüşmelerimiz dostane bi şekilde sürdü. sinemaya müzeye parka falan gittik; ama öyle el ele falan değil.

her geçen gün ızdırap olmaya başladı geleceği olmayan bi ilişki niye yürüteyim dedim o beni isteseydi bunca zaman bişeyler olurdu dedim. olmadı. sürekli eski sevgilisinden bahsediyodu; ama beni de yan cebinde bulunduruyodu sanki.. ee nede olsa ilgim hoşuna gidiyodu. hastalandığında akşamın bi vakti kalktım hastaneye götürdüm. önceden sırasını aldım, beklemesin koridorlarda diye. o kadar ilgiliydim yani. o napıyodu? emin değilim egücük gügücük diyodu.

başlarım ulan böyle aşkın ızdırabına dedim bi gün.. son buluşmamızda çok soğuk davrandım. karşıdan da bi meslektaş geliyodu ben bunun yanından uzaklaştım "yanlış anlarlar şimdi, zaten aramızda da bişey yok neyin nesini savunacağız ki" dedim o gün bu gündür 4 hafta oldu ne mesaj ne görüşme aynı iş yerinde bazen meraba meraba..

ama onu çok özlüyorum. orası ayrı.
Anladım, siz de benim gibiymişsiniz. Ben de gider açılırım böyle bir durumda, çekinmem.
İstediğiniz gibi olur umarım her şey.

birbirlerine uygun olduğunu düşündüğün insanları tanıştırırsın benim bildiğim...

Arkadaşınız neye dayanarak sizi tanıştırmak istiyor. ?
anlattıklarınızdan hiç de birbiriyle anlaşacak karakterde iki insan görünmüyor..

Yüzyılın patlamasını yaşamasa bari adamcağız. :D Şaka bir yana ben uyumsuz olacağınızı düşünüyorum. Yani erkekli kızlı aynı evde tatil yapmaları falan kaldırabilecek biri değil.

Çok ayrı dünyaların ensanısınız diycem ama. Amaan hepmi kadınlar kullanılacak varsın kullanıldım desin:)
Bence arkadasınız kisiliğinizi durumu özetlesın

Temas falan sizin için çok mühimse başlanacak bir hadise değil bana göre.
Neticede karşınızdaki insanın ilerleyebileceği yer ya da ilerlemeyeceği diyeyim, belli.
Bunu bile bile de size sıkıntı verecek bir birlikteliğe lüzum yok.
Kendinizi engellenmiş falan hissedebilirsiniz, konuşma arasındaki ufak bir temasınız bile sizi düşündürür karşınızdaki insanı rahatsız ettim mi düşüncesi ile.
Muhabbet edilen insanlara karşı aşırı hassasiyet gösterme zorunluluğu insanı sıkar bir müddet sonra. Rahat olmak ister insan çünkü.

Ben bakirim diye dışarıda söyleyen erkek bana pek inandırıcı gelmedi
sonuçta bunu anlaman mümkün değil kız olsa neyse yalan söylese nerden bileceksin ?

Seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz mı ? Üzgünüm ama sizi kandırmışlar, yok öyle bir dünya.Bir erkek ya da bir kadın sevdiği, aşık olduğu insanı arzulamıyorsa bu durum patolojiktir.Ama o 'elalem' sağolsun aa çok ayıp, cinsellik tü kaka diye diye kadınlara cinselliği sadece erkeklerin zevk alacağı, kadının bırakın zevk almayı bahsetmenin bile ayıp sayılacağı bir olaymış gibi gösterdiler, sayelerinde bir çok kadın vajinismus.
Bu arada sevgili konu sahibi bence de siz hiç bulaşmayın bu adama, boşuna üzüleceksiniz.
arzulamak ve kıyamamak bambaşka tabiki arzular ister o başka ben orda onu demek istemedimki ve bu lafı bekarken bir durumda dedim.evlendikten sonra kıyamamak dokunumamak diye bişey söz konusunu olabilir mi.ayrıca toplumun ne dediği yada insanlarında ne yaptığını beni asla alakadar etmez.ne yani bir kadın vajinamus olmasın diye her önüne gelenle yada sadece evleneceği insanla evlenmeden önce cinsel anlamda birlikte olmak zorunda mı.yada erkek için sadece zevk objeside olamalı kadın aradaki çizgiyi çok iyi ayrmak lazım.

arzulamak ve kıyamamak bambaşka tabiki arzular ister o başka ben orda onu demek istemedimki ve bu lafı bekarken bir durumda dedim.evlendikten sonra kıyamamak dokunumamak diye bişey söz konusunu olabilir mi.ayrıca toplumun ne dediği yada insanlarında ne yaptığını beni asla alakadar etmez.ne yani bir kadın vajinamus olmasın diye her önüne gelenle yada sadece evleneceği insanla evlenmeden önce cinsel anlamda birlikte olmak zorunda mı.yada erkek için sadece zevk objeside olamalı kadın aradaki çizgiyi çok iyi ayrmak lazım.
Ne de güzel çarpıtmışsınız söylediklerimi.
Kimse hiç bir şey yapmaya mecbur değil; ister önüne her gelenle bir şeyler yaşar ister ölene kadar 'vermicem vermicem benim değil mi vermicem ' kafasıyla yaşar.kimsenin ne yaptığı bizi ilgilendirmez.
Toplumda cinsellik bu kadar tabu haline getirilmemeli, cinsellik tü kaka yerine çocuklara sevdiği inandığı güvendiği biriyle olmanın utanılacak ayıplanacak bir şey olmadığını ama bunu kendi sınırlarımıza göre yapmamız gerektiğini aşılasak bu tabu haline getirmenin topluma verdiği belki de en masum zararlardan olan vajinismus ortadan kalkar.Yani illa birisiyle olmasına gerek yok bunun için.
Kıyamamak mevzusuna gelince, benim bildiğim insanlar karşılarındaki insana zarar verecek bir şey olduğunda kıyamazlar.sevişmek iki taraf da istediği sürece zarar değil zevk veren bir olay.Siz kıyamamak dediğinizde; cinselliği kadına yapılan bir kötülük olarak lanse etmiş oluyorsunuz ve o koskocaman tabuya bir kaç tuğla da siz koyuyorsunuz.

Back
X