Bakirmiş...

eger istediğin bu ise başla ama degilse hiç görüşmeden bitir derim
Ben de öyle düşünüyorum aslında bir yandan. Yani ne bileyim, çok üstüme alınırım gibi geliyor ilgisizliğini.

Size yazdığı gibi ona da sizin bu konuda ne düşündüğünüzü, nasıl biri olduğunuzu bi şekilde çıtlatsın. Ona göre şekillenir zaten.
Zaten ben arkadaşımla birkaç defa telefonda konuşurken o da yanındaydı, muhabbetimizi az çok biliyor.

sen o adama bi beden fazlasin bence , ilaç atmadikdan sonra elini tutmaz gibime gliyor, tutsada e gerisi gelmiycek sen bozulucan bu sefer
agrsiz basini agritma
İşte ben de onu düşünüyorum. Bozulurum yani muhtemelen.

Bu arada bu bakir arkadaş kaç yaşında acaba ?
Ay Zıpzıp geldi sandım bir an. 29 yaşında kendisi.

Bence muhtemelen kendine benzeyen birini istiyordur, hem anlasamazsiniz. :110:

Hmmm sakin bizim herseyi yapan ama bakire kalan kizlarimiz gibi olmasin ?

Senin nasil biri oldugunu biliyorsa senin gibi bazi seylere acik demektir. Bence en azindan bir gorus.

Hmm bu işin inandırıcılığını azaltıyor açıkcası.
Bilemedim.

Belki sizin için doğru bir yoldur...
Yolumun yanlış olduğunu düşünmüyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için.

Hmmm sakin bizim herseyi yapan ama bakire kalan kizlarimiz gibi olmasin ?

Senin nasil biri oldugunu biliyorsa senin gibi bazi seylere acik demektir. Bence en azindan bir gorus.
Bir şans verin birbirinize diyorsunuz yani.

arabanın camına kıstır kafasını ...
ne korkar aama:KK70:
Hahhaa çok fenasınız valla :KK53::KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:AY KIZLAR ALEMSİNİZ BU ARADA HİÇ İNANDIRICI DEİL BU ZAMANDA 29 YASINDA BAKİR BİR ERKEK :KK60:

arabanın camına kıstır kafasını ...
ne korkar aama:KK70:
nGqX3l.jpg

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:AY KIZLAR ALEMSİNİZ BU ARADA HİÇ İNANDIRICI DEİL BU ZAMANDA 29 YASINDA BAKİR BİR ERKEK :KK60:
Ben de hep öyle dedim, forumda bile kaç kere yazdım inandırıcı gelmiyor çoğu zaman, çok nadir öyle erkekler diye ama başa geliyor işte : D
Hayır ben muhafazakar, evlenmeden olmaz diyen biri olsam diyeceğim tamam bu yüzden yalan söylüyor ama öyle bir şey de yok, o yüzden doğruluğuna inanmak daha ağır basıyor.

Ben de hep öyle dedim, forumda bile kaç kere yazdım inandırıcı gelmiyor çoğu zaman, çok nadir öyle erkekler diye ama başa geliyor işte : D
Hayır ben muhafazakar, evlenmeden olmaz diyen biri olsam diyeceğim tamam bu yüzden yalan söylüyor ama öyle bir şey de yok, o yüzden doğruluğuna inanmak daha ağır basıyor.

:) var guzelim var oyle erkekler.
Ama herkes ayni derecede olmayabilir.
Dedigim gibi bir gorusmekten bisey cikmaz istiyorsan tabi.

Sen ne zaman sevgilinden ayrildin shot?
Bence duyduklarina cok takilma, kendin tani once...
Kafa yapiniz farkliysa zaten olmaz...

Konuyu açmayacaktım bile, ama orada Shot'u görünce 'Eneee, ne oldu acep' diye açtım.:KK53: Bence boşver bunu. Seni yaşam ve düşünce tarzı olarak az çok biliyorum. Böyle kendini korumuş (ne demekse bu da) adamlar gereksiz triplere giriyor.
:KK53::KK53::KK53: Benden beklenmeyecek bir konu başlığı değil mi?
Benim de hiç aklıma gelmezdi valla da işte oluyor:KK53:

Profesyonelce olmayan görüşüm

29 yaşında cinsel deneyimi olmamış erkek yoktur, varsa da yoktur.

Profesyonelce olan görüşüm

29 yaşına kadar cinsel deneyim yaşamamış erkeğin psikolojik ve fiziksel sorunlara sahip olması ya da ileride sahip olacak olması kaçınılmazdır.

Bi 5 dk gittim geldim 4 sayfa olmuş:D Biri bakir erkek mi dedi? Kalmış mı hiç yaa:KK53:

Back
X