Bakirmiş...

Erkekler kulübüne başlık açmasın, sürtünerek beraber olduk, kız arkadaşım hamile kalmış mıdır diye:KK53::KK53:
Resmen işler tersine döndü yaa.
Saka bir yana bu yasa kadar bakirse dini sebeplerden oturudur diye tahmin ediyorum. Ve kendi manevi inacina paralel bir kizla beraber olmak isteyebilir.
Cocuk nasil biriymis? Yani yasam sekilleriniz benzer miymiş?

Böyle bi adamın seni heyecanlandıracağını düşünüyor musun?

Acabaların olmadan 'dokunamayacağın' bi adam sana ne kadar yetebilir ki?

Bence merakını yenik düşme, sonu belli..

Dini nedenlerle böyle bir kararı varsa bilemem ama bir tanış derim ben. Benim sevgilim çok inançlı biri değildir, daha önce de uzun süreli bir ilişkisi olmamış. Aşık olmadan da beraberliğe karşıymış. İlk aşkı hariç herhangi bir cinsel ilişkisi de olmamış. Yarı bakir diyelim :D
Aşık olmadan ilişkiye karşı olduğu için senelerce sevgilisi bile olmamış. Parayla olana zaten karşı hiç gitmemiş.
Bende tedirgin olmuştum daha önce pek bir şey yaşamamış diye ama şimdi çok şükür o tip konularda bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Arkadaşına sor eğer dini nedenlerle değil de aşkı sevgiyi aradığından bakirse sıkıntı yaşamazsın.

Saka bir yana bu yasa kadar bakirse dini sebeplerden oturudur diye tahmin ediyorum. Ve kendi manevi inacina paralel bir kizla beraber olmak isteyebilir.
Cocuk nasil biriymis? Yani yasam sekilleriniz benzer miymiş?
Öyle çok dindar değil, ya da daha doğrusu çok dışarı yansıtmıyor öyleyse bile. Arkadaşım beni tanır, yaklaşımımı da bilir. O yüzden dindar olsa zaten baştan düşünmezdi.
Ki dediğim gibi arkadaşım bile şok olmuş öğrenince. Hani beklemediği bir şey.

Böyle bi adamın seni heyecanlandıracağını düşünüyor musun?

Acabaların olmadan 'dokunamayacağın' bi adam sana ne kadar yetebilir ki?

Bence merakını yenik düşme, sonu belli..
Ah işte önemli soru.
Dokunduğum an tepki verir mi diye düşünmek gerer beni diye düşünüyorum. Diğer yandan çok mu peşin hükümlüyüm diyorum. Yoksa aklımdaki aslında sizin dediğiniz şey tamamen.

Bence adamı baştan cikarmalisin o bunu hak ediyor :) :)

Benim sasirdigim su. Bazi arkadaslarin bakir erkek olacagina o yasta inanamalari. Turkiye cok deyismis son 10 yilda.

Herkes bukadar mi kopmus birbirinden sasirdim. Turkiyede gercekten dindar olan kesin de var bircok konuda baya liberal olan kesim de var. sasilacak bir durum yok.

Ama bade yede katiliyorum, iyi dalga gectiniz cocukla bakir diye. Cok buyuk bir Eksiklikmis gibi.
Ya ben de sana katiliyorum. Ben Izmir'de dogup buyudum, liseden itibaren escinsel arkadaslarim oldu. Daha dogrusu her tipten arkadasim oldu. Yani muhafazakarlarla cevrili bir sekilde buyumedim. Ona ragmen bakir erkek tanidiklarim oldu hep. O yuzden bana garip geliyor bakir erkeklerin varligina inanilmamasi.:)
Kizlar bakir erkekeler bir sehir efsanesi degil, var gercekten oyle erkekler. :)

Dini nedenlerle böyle bir kararı varsa bilemem ama bir tanış derim ben. Benim sevgilim çok inançlı biri değildir, daha önce de uzun süreli bir ilişkisi olmamış. Aşık olmadan da beraberliğe karşıymış. İlk aşkı hariç herhangi bir cinsel ilişkisi de olmamış. Yarı bakir diyelim :D
Aşık olmadan ilişkiye karşı olduğu için senelerce sevgilisi bile olmamış. Parayla olana zaten karşı hiç gitmemiş.
Bende tedirgin olmuştum daha önce pek bir şey yaşamamış diye ama şimdi çok şükür o tip konularda bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Arkadaşına sor eğer dini nedenlerle değil de aşkı sevgiyi aradığından bakirse sıkıntı yaşamazsın.
Eğer durum buysa tabii ki gayet anlaşılır, niye aşık olmadığın kadınlarla sevişmedin diyecek halim yok:KK53:
Hani burada bazı üyelere nasıl bir imaj yaratıyorum bilmiyorum ama ben de nerede akşam orada sabah yaşamıyorum:KK53::KK52:

Bence hic ugrasma derim
sevdim seni :)

Eğer durum buysa tabii ki gayet anlaşılır, niye aşık olmadığın kadınlarla sevişmedin diyecek halim yok:KK53:
Hani burada bazı üyelere nasıl bir imaj yaratıyorum bilmiyorum ama ben de nerede akşam orada sabah yaşamıyorum:KK53::KK52:

Seni anlıyorum ben. Biz tanıştık sevgili olduk, adam bana geçmiş konusu da açmadı ben merak ettim hani kimler oldu etti anlat diye. Adama hayran oldum o zaman. Bir yandan da işimiz var, kimseyle bir şey yaşamamış şimdi beni didikler diye. Hiç sormadı ben sorduğum halde sormadı. Bana aşık olduğunu söylediği günden itibaren de bazı şeyleri yaşamaya başladık. Yani adamın niyeti bakir kalayım değilmiş, sevdiğimle olsunmuş.
Dini nedenleri yoksa eminsen şans ver. Ben iki yıldır beraberim en mutlu olduğum sevgilimdir kendisi. Gayet mutlu huzurlu yaşar gidersiniz

Bence adamı baştan cikarmalisin o bunu hak ediyor :) :)
Hahaha ayartayım yani:KK51:

Ya ben de sana katiliyorum. Ben Izmir'de dogup buyudum, liseden itibaren escinsel arkadaslarim oldu. Daha dogrusu her tipten arkadasim oldu. Yani muhafazakarlarla cevrili bir sekilde buyumedim. Ona ragmen bakir erkekler tanidiklarim oldu hep. O yuzden bana garip geliyor bakir erkeklerin varligina inanilmamasi.:)
Kizlar bakir erkekeler bir sehir efsanesi degil, var gercekten oyle erkekler. :)
Tabii ki var.
Sadece ben belirttiğim gibi benim çevremde yok, genelde de bu konunun sömürüldüğünü düşünüyorum. Yani muhafazakar bir kız arkadaşı olan adamlar da, cinsel tecrübeleri olsa bile "bakirim" diyor, sonuçta bunun aksini ispatlayamaz kimse. O yüzden ben genelde inanmıyorum.
Hatta erkek bir arkadaşım bu konu hakkında "eğer kız tereddütlüyse erkek kendisinin de tecrübesiz olduğunu söyler ki kız güvensin" demişti. Bunu duyduktan sonra genelde inandırıcı gelmiyor.
Yoksa çeşitli sebeplerle evlenmeden ilişkiye girmeyen erkekler illa ki var bir yerlerde : )

Bence bu isin oluru yok..
Genelde bu yasa kadar kendini "koruyan" erkek daha serbest bir kiz gorunce onu istemez hayatinda..
Cok zitsiniz sende farkindasin..
Kaldi ki bakir olmasa bile senin rahatligin bir cok insana fazla gelebilir..
İlla bakir olmasina gerek yok kiskanc olmasi bile anlasamamaniz icin yeterli.

Ya ben de sana katiliyorum. Ben Izmir'de dogup buyudum, liseden itibaren escinsel arkadaslarim oldu. Daha dogrusu her tipten arkadasim oldu. Yani muhafazakarlarla cevrili bir sekilde buyumedim. Ona ragmen bakir erkekler tanidiklarim oldu hep. O yuzden bana garip geliyor bakir erkeklerin varligina inanilmamasi.:)
Aynen muhafazakar bir cevredr buyudum ama herturlu insanla arkadasligim da oldu, birlikte yasamisligim da calismisligim da oldu hayatimin her doneminde. O yuzden iki taraftan da gelen yadirgamalara anlam veremiyorum. Halbuki herkes asagi yukari hayatta istedi seyler, mutlu olup uzuldugu seyler temelde cok benziyor.

Bence hic ugrasma derim
sevdim seni :)
Teşekkür ederim. Sizin mesajlarınıza sıkça denk geliyorum, sizin gibi güçlü bir kadından bunu duymak güzel : )

Seni anlıyorum ben. Biz tanıştık sevgili olduk, adam bana geçmiş konusu da açmadı ben merak ettim hani kimler oldu etti anlat diye. Adama hayran oldum o zaman. Bir yandan da işimiz var, kimseyle bir şey yaşamamış şimdi beni didikler diye. Hiç sormadı ben sorduğum halde sormadı. Bana aşık olduğunu söylediği günden itibaren de bazı şeyleri yaşamaya başladık. Yani adamın niyeti bakir kalayım değilmiş, sevdiğimle olsunmuş.
Dini nedenleri yoksa eminsen şans ver. Ben iki yıldır beraberim en mutlu olduğum sevgilimdir kendisi. Gayet mutlu huzurlu yaşar gidersiniz
Çok teşekkürler, bayağı bir fikir verdi bu. Zaten arkadaşıma mesaj attım biraz önce, bir yoklasana hangi sebepleymiş diye. Bakalım.

Bence bu isin oluru yok..
Genelde bu yasa kadar kendini "koruyan" erkek daha serbest bir kiz gorunce onu istemez hayatinda..
Cok zitsiniz sende farkindasin..
Kaldi ki bakir olmasa bile senin rahatligin bir cok insana fazla gelebilir..
İlla bakir olmasina gerek yok kiskanc olmasi bile anlasamamaniz icin yeterli.
Kıskançlık konusuna hiç girmedim bile çünkü haklısınız.

Sevişgengiller familyasından sandı onlar seni çok takılma :rolleyes::rolleyes:
Hayat felsefem savaşma seviş:cool:
Hayır sandıkları kadar sevişsem bari gam yemem:KK53:

Hahaha ayartayım yani:KK51:

Tabii ki var.
Sadece ben belirttiğim gibi benim çevremde yok, genelde de bu konunun sömürüldüğünü düşünüyorum. Yani muhafazakar bir kız arkadaşı olan adamlar da, cinsel tecrübeleri olsa bile "bakirim" diyor, sonuçta bunun aksini ispatlayamaz kimse. O yüzden ben genelde inanmıyorum.
Hatta erkek bir arkadaşım bu konu hakkında "eğer kız tereddütlüyse erkek kendisinin de tecrübesiz olduğunu söyler ki kız güvensin" demişti. Bunu duyduktan sonra genelde inandırıcı gelmiyor.
Yoksa çeşitli sebeplerle evlenmeden ilişkiye girmeyen erkekler illa ki var bir yerlerde : )

Yok canim sana soyle soyleyeyim. Bu arkadaslarla erkek arkadaslari hatta kiz arkadaslari(sevgili anlaminda degil normal arkadas) dalga geciyorlardi. Yani cocuklarin yalan soylemesi icin bir sebep yok, hatta tam tersi olmasa bile erkek arkadaslari tarafindan alaya maruz kalmamak icin yalan bile soylemeleri gerek. Ki erkeklerin geneli de tecrubelerini sisirirler hava atmak icin. Mesela tum israra ragmen agizlarina alkol almazlardi.

Back
X