bakış açılarınız?

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.749
16
683
açtığım konu ne beni ilgilendiriyordu ,ne de kimsenin adını vererek rencide etmek amacıylaydı.. bana yapılan acımasızca eleştileri kabul etmiyorum. . konumundakimseyi rahatsız etmemesi amacıyla aylar öncesinde açtığım konumu siliyorum..

Son düzenleme:
evli , çocuklu bir işyeri sahibi... yanında çalışan elemanının hamile karısını, kadın doğum uzmanına götürüp beraber muayeneye girer mi?
hamilelik sorunlu bir hamilelik...
ve hamile kadının kocası işte...

Yanında çalışan elemanının hamileliği sorunlu geçen bir eşi varsa onu yanında çalışan elemana izin verip eşiyle birlikte ikisinin hastaneye gitmesini sağlamalı...Patronun ne işi var orada:19:

evli , çocuklu bir işyeri sahibi... yanında çalışan elemanının hamile karısını, kadın doğum uzmanına götürüp beraber muayeneye girer mi?
hamilelik sorunlu bir hamilelik...hamile kadın,kızkardeşi ve patron...
ve hamile kadının kocası işte ...

Hiç mantıklı gelmedi bana :19: Elemanına neden izin vermiyor bu hiç mantıklı değil.

o hamile kadın ben değilim.....
ben hamileyken drun muayene odasına erkek kardeşimi bile yaklaştırmadım..
yakın çevremde yaşanılan bugun yaşanılan bir durumu paylaştım..

bu durum hiç normal değil.hamile kadın,eşi ile birlikte gitmek varken neden eşinin patronu ile gitmeyi tercih etsin ki?bu işin içinde sizin bilmediğiniz özel bişeyler vardır.

savunma şu:o işten bugun çıkamazdı.. durumu benımizah etmem gerekırdı.. kadında zaten yalnız değildi.yanında ablası vardı.. hamıle kadın zaten uzuntuden tıtrıyodu.. ablası ağlıyordu... '' hamılelık surecı daha 12. haftada... benim içime dert oldu... amaç ne?

savunma şu:o işten bugun çıkamazdı.. durumu benımizah etmem gerekırdı.. kadında zaten yalnız değildi.yanında ablası vardı.. hamıle kadın zaten uzuntuden tıtrıyodu.. ablası ağlıyordu... '' hamılelık surecı daha 12. haftada... benim içime dert oldu... amaç ne?

yani hamile kadının eşinin gerçekten işyerinden ayrılamaması gibi bir durumu sözkonusuysa,çalışan eş patronundan hamile eşiyle ilgilenmesini istemiş olabilir.mevzuya dışarıdan bakıldığında yanlış anlaşılmaya çok müsait bi durum ama tabi dünya hali patronun söyledikleri doğru da olabilir.işyerindeki çalışanın konumu,görevleri işyerinden ayrılmamasınıı gerektirecek kadar önem arzediyorsa ve hamile kadının yanında bir erkeğe ihtiyacı varsa(örneğin acil bi durum karşısında onları başka merkezlere götürüp ilgilenmesi amacıyla vs.)patronun gitmesini yanlış yorumlamamak lazım.

dışarıda bekleyebilirdi ama.. hastayla birlikte bir kadın doğumcunun odasına neden girilir ki?

çok tuhaf bir durum.patron niye kocası varken yanında hatta dr. odasına giriyor.normalde hamile kadının kocasına izin verir.kötü bir düşünce olacak ama çocuk patondan değil demi:52::52:

çok tuhaf bir durum.patron niye kocası varken yanında hatta dr. odasına giriyor.normalde hamile kadının kocasına izin verir.kötü bir düşünce olacak ama çocuk patondan değil demi:52::52:

:52: ayhh benimde aklıma o geldi tövbe yarabbim günahta alıyorum ama başka bir mantık bulamıyorum...belki hastaneye götürmesini bir nebze anlarım ama içeri girmesi çok saçma :47:

Kimsenin günahını almak doğru olmaz ama hastaneye götürmesini anlarım da,odaya girmesi hiç uygun olmamış.Babam beni normal bir muayeneye götürünce bile doktorun odasına girmez ben muayene olurken.Hadi diyelim ki adam bunu düşünemedi,hamile kadın ağlıyordu filan şaşırdı birden daldı odaya.Ya hamile kadına ne demeli.Ben yani babamın yanında bile utanırım muayene olurken,kaldı ki başka bir adamın yanında göbeğiniz filan açılıyor muayene oluyorsunuz,direk lütfen dışarda bekleyin siz diye uyarırdım adamı yani.:20::20::20:

Patronun eşine Allah sabır versin.
İster yanlış anlaşılma ister doğru anlaşılma her şekilde bir anormallik olduğu apaçık ortada.
İçi içini yiyordur...

Eş dışında bir erkeğin kadın doğum doktorunun odasına kadınla birlikte girmesinin mantıklı bir açıklaması yok bana göre de. Doktora götürebilir ona bir şey diyemem ama odaya girecek kadar cesareti nerden buluyor bunu düşünmek lazım.

Amma art niyetlisiniz , mecbur kalmıştır adam.. illa art niyet aramak niye. Hem SİZE NE ? Yani eşinizin sizi niye terk ettiği belli çedene. biraz dikkat etseydiniz bugün hala evli olurdunuz. sorun sizde !!!!!!!!!!!!!:20:

Amma art niyetlisiniz , mecbur kalmıştır adam.. illa art niyet aramak niye. Hem SİZE NE ? Yani eşinizin sizi niye terk ettiği belli çedene. biraz dikkat etseydiniz bugün hala evli olurdunuz. sorun sizde !!!!!!!!!!!!!:20:

ne çirkin bir cevaptır yazdığınız... sanırım eşinizin patronuyla çok gitmişsiniz dr.a... pek bir üzerinize alınmışsınız.. üstelik eşim beni terk etmedi,sorunlu birdönemden geçerken ben onu kovdum... konuyu bana neden bağladığınızı anlayamadım gerçi..
şahit olduğum olay etik gelmedi bana.. size pek etik gelmiş:)
konum 22 gun önce pasif olmuşken sanırım pek yakınen takipçimsizsiniz.. uzunca bir aradan sonra, sadece bana cvp yazmak için konumu aratmışsınız:)

Son düzenleme:
Benim de garibime gitti bu konu sizi neden bu kadar rahatsız etti ki?
Evet patronun girmesi bence de saçma ama siz de yanlış anlamış olabilir misiniz acaba?
Gözünüzle gördünüz mü girdiğini?

Back
X