Bakışını yakaladıgım koca

Asutaycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
393
246
33
42
Selam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?

Bakmakla karar verilemez ki.. ben de yakışıklı görsem bakarım hatta sevgilime takılmak için "Amaannnn aynı Kıvanç Tatlıtuğ" gibi abartmalar yaparım güler geçeriz. Bakmanın abartılacak bir yanı yok eğer orasına burasına bakmıyorsa..

yok yere aklınızı bulandırmaya ne gerek var şu an?
sorunuz da çok saçma.
aldatmak mevzusu böyle şeylerle belli olmaz ki.
nice kuzu gibi, başını yerden kaldırmayan adamlar aldatıyor.
bizzat biliyorum. duyuyorum.
karısını aldattığı halde karısı yanındayken asla kafasını kaldırmayanlar, karısına çok iyi davrananlar, telefonuna takip sistemi yüklendiği halde bi yolunu bulup metresine koşan kocalar... neler neler... her şey her zaman olabilir. bunları düşünürsek kafayı yeriz.
olasılıklar üzerine kafa yormaya gerek yok yani.
milyon tane senaryo çıkar çünkü. sadece kafa karışıklığı olur.
bunun kıstası yok. adam yapacaksa yapar. ruhu duymaz kimsenin. istediğiniz kadar hakimiyet kurmaya çalışın üstünde. kalp kayarsa bitti.
bu acı gerçekleri kabullenmek zor. düşünmeyin. baktı diye hiçbir sonuca varamazsınız yani. takıntılı davranmayın.

Back
X