• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakışla rahatsız edilme

boncuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
10
0
86
Arkadaşlar iş yerinde bir adam var aynı ortamda çalışıyoruz.ben bı konuşma arasında yaşınızı hiç göstermiyonuz dedim demez olaydım adam sürekli bakıyor yanlış anladı herhalde ve sürekli başım önümde geziyorum ve bu durumdan çok sıkıldım.yanına gidip rahatsız olduğumu mu söylesem.İş değiştirme imkanım yok.Adamlada konuşmamaya çalışıyorum.

Valla ne desem bilemedim ama zaten adamın niyeti belliymiş galiba sendende aradığı ışığı (aslında yanlış ışık adam fesat) bulunca hop başlamış yanaşmaya. Ben senin yerinde olsam yakın bir is akadasima durumu anlatır ona işte bu kişiye şöyle söyle derim işte × bey sizin × hanıma bakışlarınızı farkettim ve bu bariz taciz eder gibi arkadaşım bu durumdan oldukça rahatsız kendinize çeki düzen verin demesini isterdim

En ufak bir ilgi görünce "Bana asılıyor" zanneden kütüklerden. "Merhaba naber" deseniz koşar size yani öyle söyleyeyim. Rahat olun, kasıntı durursanız da öyle anlar bunlar. İş dışında konuşmayın, konuştuğunuzda da soğuk bir tonla, arkadaşların da belirttiği gibi "X abi" diyerek konuşun. Gıcık oluyorum böyle karşı cinsten en ufak bir yakınlık görünce asılıyor kafasında olanlara, kadın erkek fark etmiyor.

Umursama, çok da rahatsızo lursan iş yerinde güvendiğin birinden konuşmasını rica et. Bakışlarını yakalıyorum kız görürse rahatsızo lur filan desin. ya da sana bakarken farkedersen kaçırma bakışlarını dik dik bak hatta hayırdır filan de.

Etrafimiz bunlarla doldu zaten, yanlislikla attigimiz bakistan bile etkilenip tahrik olan uckur duskunleriyle:sinirli:

Back
X