• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakışlar

Insanlar ve yorumlarini bu kadar takmamak lazim agiz torba degil ki buzesin demisler ne dogru laf :süslü: mizaciniz o sekildedir eger kaslarinizin seklini de degistiyseniz bence yapacak bir sey yok kendinizi oldugunuz gibi sevim ve size bunu diyenlere daha sert bakin :21:

Muhtemelen kaşlarınızı istemsiz olarak çatıyorsunuz, ve tebessüm etmiyorsunuz
Bunlar insanı sürekli öfkeli gösterir.
Normalde gezerken sürekli gülmem mi gerekicek tanıdığım birini görünce elbette gülerim ama mimiksiz hep böyle mi olcak

Benim gözlerim baya açık renk ama bana da zamanında hep çok sert bakıyorsun diyenler oldu özellikler erkek arkadaşlardan bu yüzden korkup konuşamadıklarını itiraf ettiler:KK53:
Otobüste görenler kavgaya gidiyorum sanarlar:D
Ben memnunum valla bence güzel bir özellik:KK53:

Şekli... Kaşlari kavisli olanlar mesela biraz sert bakiyor gibi gorunur. Benim de kavislidir ama bahsettigim kavis yumusak bir kavis degil. Baya belirgin sert kavis ile kaslar çatikmis hissi verir.
Bu da yok diyorsan sert bakiyorsun diyen uyduruyordur :KK70:

Kaşla hiç ilgisi yok, bana da sert bakıyorsun diyorlar bir gün kardeşim videoya çekmiş beni baktım cidden sinirli gibi yüz ifadem, dünyaya dik dik bakıyorum:) ki gözlerim elaya yakın kaşlarım da çok zayıf

Bana da diyorlar inadına daha da sert bakıyorum.
Milleti hoş tutmak için yumuşak bakmaya çalışmak zorunda değilim, bakışımın doğal hali neyse odur.
Takmayın.

Kaşla hiç ilgisi yok, bana da sert bakıyorsun diyorlar bir gün kardeşim videoya çekmiş beni baktım cidden sinirli gibi yüz ifadem, dünyaya dik dik bakıyorum:) ki gözlerim elaya yakın kaşlarım da çok zayıf

Allah allah genel yuz hatlarindan filan o zaman.

Back
X