- 10 Ekim 2014
- 32.633
- 146.751
- 798
- Konu Sahibi Strawberry95
Malesef yok düz şekilde en yumuşak gösterecek şekilde kaşlarım hatta bunu kuaförüm dedi![]()
Bir foto at sadece gozlerin gorunsun bence abartiyorsundur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef yok düz şekilde en yumuşak gösterecek şekilde kaşlarım hatta bunu kuaförüm dedi![]()
Koyu kahverengi ise gözleriniz açık kahve işe yarayabilir ben ela gözlüyüm yeşil kullandığımda kimse anlamıyordu lens olduğunu bir ton açığını kullanmak işe yararLens işe yarar mı
Yani lens işe yaramaz mı
Gözlerinize ne gibi bi değişiklik yaptıKoyu kahverengi ise gözleriniz açık kahve işe yarayabilir ben ela gözlüyüm yeşil kullandığımda kimse anlamıyordu lens olduğunu bir ton açığını kullanmak işe yarar
Nasıl yaniGöz renginizden değil mimiklerinizden kaynaklanıyor
Renkli göz değil ztn istediğim yine kahve ama birazbdaha açık daha parlakYani bir dene tabi ki ama renkli gözlerin de farklı bir sertliği oluyor ( kendimden biliyorum.) :)
Nasıl yani
Normalde gezerken sürekli gülmem mi gerekicek tanıdığım birini görünce elbette gülerim ama mimiksiz hep böyle mi olcakMuhtemelen kaşlarınızı istemsiz olarak çatıyorsunuz, ve tebessüm etmiyorsunuz
Bunlar insanı sürekli öfkeli gösterir.
Bir değişiklik olmadı hatta herkes gözlerin ne kadar güzel diyordu herkese açıklama yapmak zorunda kalıyordum lens diye :)Gözlerinize ne gibi bi değişiklik yaptı
Daha yumuşak görünür mü benimki sizceBir değişiklik olmadı hatta herkes gözlerin ne kadar güzel diyordu herkese açıklama yapmak zorunda kalıyordum lens diye :)
Yüreğin yumuşak olsun boşver takılma bu kadar :)))Daha yumuşak görünür mü benimki sizce
Benimde hoşuma gitmiyor başkasının demesinden de değilYüreğin yumuşak olsun boşver takılma bu kadar :)))
Lensle sert bakışın ne alakası var hanımefendi yapmayın lütfen.Yani lens işe yaramaz mı
Şekli... Kaşlari kavisli olanlar mesela biraz sert bakiyor gibi gorunur. Benim de kavislidir ama bahsettigim kavis yumusak bir kavis degil. Baya belirgin sert kavis ile kaslar çatikmis hissi verir.
Bu da yok diyorsan sert bakiyorsun diyen uyduruyordur![]()
Kaşla hiç ilgisi yok, bana da sert bakıyorsun diyorlar bir gün kardeşim videoya çekmiş beni baktım cidden sinirli gibi yüz ifadem, dünyaya dik dik bakıyorum:) ki gözlerim elaya yakın kaşlarım da çok zayıf