bakışmak.....sizce?

Dramelodi

melodram
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
72
0
286
İstanbul
Kızlar bundan 15 gün önce annemle sahile indim.. tam banka oturacakken(hemen arada 5 metre var yok) kafenin bahçesinde bir cocukla göz göze geldik.. kalkana kadar bakıstık... digerleriyle ilgilenmedi sırf bana baktı... 1 hafta sonra tekrar gördüm onu.. beni görünce sasırdı sankı yıne oyle bakakaldı... sonra biz annemle tam kalkıyoduk.. yanımdan geçti ama nasıl bakıyo.. dün de annem kardeşimle oturuyomuş.. annemin oraya dogru bakmıs kafasını cevirmis.. sanırım beni göremeyince :9: artık annem bile anladı yani :9: sonra ben geldim, kafeden cıktı tam karsımda telle konustu bakmadı ama gördümü görmedimi bilmiyorum... sizce o kadar dikkatli bakıyosa varmıdır birşeyler ? yanımda annem yokken görürse gelir mi ?

ben 19 yaşındayım :) ama hiç bakışmadım bakan olsada ben bakmadım yanii. çünkü ben bir iki bakışla etkilenip birisiyle tanışma isteği duymam :) bilmiorm başkalarında böyle mi ama bende böyle.:9: hadi okulda filan olsa birisi aracı olur tanışırsın ama böyle zor geliyor bana acele etme daha karşına çok kişi çıkar :16: kader kısmet işi :9:

ben 19 yaşındayım :) ama hiç bakışmadım bakan olsada ben bakmadım yanii. çünkü ben bir iki bakışla etkilenip birisiyle tanışma isteği duymam :) bilmiorm başkalarında böyle mi ama bende böyle.:9: hadi okulda filan olsa birisi aracı olur tanışırsın ama böyle zor geliyor bana acele etme daha karşına çok kişi çıkar :16: kader kısmet işi :9:

onun gelmesi cokmu zor diyosun:31:

tanımadan bakışmak bilmiorum pek olmaz gibi geliyor. çünkü iş yeri değil okul ortamı değil. ortak arkadaşlarınızın olmaması.. hadi tamam bunları geçtim. sana tanışma teklifi etse. kabul etsen. ses tonunu beğenmezsin sana göre ters bi huyu olur. ne oldugu belirsiz biri. sadece seni fiziksel olarak etkilemesi.. huyunu suyunu bilmediğin biri bu kadar umutlanma diyorum kızzz :)

Kızlar bundan 15 gün önce annemle sahile indim.. tam banka oturacakken(hemen arada 5 metre var yok) kafenin bahçesinde bir cocukla göz göze geldik.. kalkana kadar bakıstık... digerleriyle ilgilenmedi sırf bana baktı... 1 hafta sonra tekrar gördüm onu.. beni görünce sasırdı sankı yıne oyle bakakaldı... sonra biz annemle tam kalkıyoduk.. yanımdan geçti ama nasıl bakıyo.. dün de annem kardeşimle oturuyomuş.. annemin oraya dogru bakmıs kafasını cevirmis.. sanırım beni göremeyince :9: artık annem bile anladı yani :9: sonra ben geldim, kafeden cıktı tam karsımda telle konustu bakmadı ama gördümü görmedimi bilmiyorum... sizce o kadar dikkatli bakıyosa varmıdır birşeyler ? yanımda annem yokken görürse gelir mi ?

sende bunun tesadüf olmadığını falan sandın?? ve altında bir şeyler aradın??

erkek bu tatlım bakar, hele ki sen bakıyorsan o daha çok bakar...

tatlım hiç tanımadıgı bi kıza, hem de annesinin yanındayken falan böyle dikkatli bakan çekinmeyen bi tip bildiğin kaşarlanmıştır, hayır gelmez, hiç üstünde durma bence, her önüne geleni süzen biri olduğu bariz.. çok üzer seni..

bakışlarla başlar ki kızlar ilk adımlar, elektrik alırsa gelir, gelmezse de onun cesaretsizliğidir. ben sanki size katılmıyorum gibi ama erkek milleti bu güven olmaz her bakan da gelicek die bişey asla yok, umutsuz olma canım ama çok umutlu da olma ki acımasın için :( :43::43:

benim fikrim eğer hoşlandıysan bakışmaya devam etmen.. yani erkekler şöyledir bunu yapar böyle davranır diye bi genelleme yapsakta bazı erkekler farklı olabiliyo.. belki de gerçekten seni beğenmiştir ve yalnız olmanı bekliyodur.. :) bencede ne umutsuz ol ne de çok umutlan.. :)

Back
X