Doğal Saç Bakım Kürleri Bakm yalar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

teolog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.973
8
0
Afyon
bazı uzmanlar saç bakımı için kullanılan susam badem sarımsak zeytinyağı gibi yağların saçların daha çok dökülmesine neden olacağını söylüyor gözenekleri tıkadığı için ben saçlarım için yağ bakımı yapıyordum ne kadar doğrudur sizce açıkcası yeni saçlarımda dipten geliyordu ama dökülmesi de durmadı ne olur bana yardım edin

Herkesin sac tipine bagli bazilarinin sacini doker bazilarininkine cok iyi gelir. Mesala ben hint yagini aldim kas ve kirpiklerim icin kullaniyordum dun sacim icin kullandim gece surdum sabaha kadar oylece uyudum uyandim yikadim saclarim cok serttir benim ama dustan sonra pamuk gibi oldular onceden dokuluyordu dustan ciktim kurudu saclarimi cekmeme ragmen bi sac teli bile cikmadi inanamadim gercekten cok iyi geldi bana ama herkeste ayni etkiyi yaratmadgi herkes tarafundan biliniyor zaten.

sürerken abartmamak gerekiyor benim gibi:oklava:bi de çok fazla bekletmemek ben de yapmak istiorum ama korkuorum

bende bakım yağlarını çok kullanırım ama en fazla iki saat tutarım zaten onlarıda sürmesem
bu saç ne yumuşar ne uzar :kızgın:

ben düzenli yapamıyorum. aklıma geldikce sürerim. benim kuaförümde sac uclarına badem yagı sür demişti. düzenli kullanınca fönün neden oldugu kurulugu alırmıs

Back
X