Bakmak

Olayı anlayan elime mum diksin.
Eski konularına bakınca ancak anlaşılıp kafada oturtuluyor konu. Her konusu böyle, yarım yamalak anlatıyor. Öyle olsa böyle mi olur, şöyle olsa öbür türlü olur mu vs.

Özet: Bu arkadaş insanların yüzüne anlamsızca uzuuuun uzuuun bakmak gibi bir huy edinmiş. Yine uzun uzun baktığı destek personeli (burası önemli) bir bey bu hanım kızımızın telefonunu bulup aramış. Hanım kızımız da terslemiş. Şimdi işyerine girerken sinirli, ters, aksi, asık suratlı bir şekilde giriyormuş. Soru ne, sorun ne o kısım muamma 😂

Kendinize hakim olabilirsiniz, ama olmak istemiyorsaniz da ne yapacagim demeniz cok sacma.
Goz temasi kurdugunuz karsi cinslerin size nasil davranmasini bekliyordunuz?

Eski konularına bakınca ancak anlaşılıp kafada oturtuluyor konu. Her konusu böyle, yarım yamalak anlatıyor. Öyle olsa böyle mi olur, şöyle olsa öbür türlü olur mu vs.

Özet: Bu arkadaş insanların yüzüne anlamsızca uzuuuun uzuuun bakmak gibi bir huy edinmiş. Yine uzun uzun baktığı destek personeli (burası önemli) bir bey bu hanım kızımızın telefonunu bulup aramış. Hanım kızımız da terslemiş. Şimdi işyerine girerken sinirli, ters, aksi, asık suratlı bir şekilde giriyormuş. Soru ne, sorun ne o kısım muamma 😂

Guzel ozetlemissiniz, simdi daha iyi anladim mevzuyu kendi adima.
Hanim kizimizin psikolojik problemleri var, sorun bu bence.
Cozumu de psikolojik destek almak olsa gerek.
Zira neden bir insan tanimadigi insanlarin yuzune uzun uzun bakar, eger soyleyecek bir seyi yoksa veya bekledigi bir tepki yoksa.

Hmm.
Şimdi anladım.
Sevgili konu sahibi muhtemelen çocukluğunuzdaki bi figürün sizle iletişim şekli gözle ifade, gözle yeme, ya da göz hapsine alma tarzındaydı.
Ve şuan hala bunu terk edemiyorsunuz anlaşılan.
Bu konuda acil kendinize yönelmek ve sağlıklı göz teması konusunda pratik yapmanız gerekiyo.
Bi yakınınızla ya da en azından ayna karşısında buna çalışın.
Önce bunu halledin.
Diğer meseleyi onun üzerine konuşalım.

Konu bi amaca hizmet etsin bari.

Şimdi gözümüze kestirdiğimiz kişiye dik dik, uzun uzun bakarsak bu işe yarıyor mu yani? :D :D

en nefret ettiğim şey insanların alık alık bana bakması
onları rahatsız ettiğini düşünmüyo musun hiç acaba?
hayır bir şey soracaksın bakarsın, selam vereceksen bakarsın, sohbet esnasında bakarsın da, durup incelemek..
inanılmaz rahatsız ediyo beni ve ben tepki veriyorum mesela

Olayı anlayan elime mum diksin.
Hanımefendi herkese gözünü belertip bakıyormuş durduk yere. Bana bakana bende bakarım modunda olan bir beyefendi de hanımefendiye bakmış. Yok ben ona bakarım ama o teknik personel bana nasıl bakar olayı var. Kısacası ben herkese bakayım durduk yere fakat herkes bana bakmasın diyor 😂😂😂😂

Benim annemde aynısını yapar bir yere gittik mi insanlara o kadar dik bakar ki suratına falan sinir olurum. Kaç kere uyardım bilerek yapmıyorum istemsiz falan dedi anca yanında uyaran biri olması lazım seni kendine getiren tik gibi birşey olmuş sende de.. Annemi tanımasam bilerek yapıyo derim ama yok kadın istemsiz bakıyo çok enteresan.
Beni anlamışsınız. Evet bende birine bakayım o da bana baksın demiyorum. Şimdi de bu yanlış anlaşıldığım durumdan dolayı tedirginim. Zaman geçti ama o aradı ve hala bakıyor. Numaramı da işyerinden birinden aldı elbet. Yani 3.kişiler de dahil. Ben de takıntılı ise diye size sormuştum nasıl çözeyim diye.

Ya cidden 'ne bakıyon b.k mu var.' diyen çıkmadı mı bugüne kadar ya da 'hayırdır hemserim ne baktın' falan . Çok şanslısınız o zaman . Siz takıntılı gibi adama bakmışsınız adamın da takıntı yapması muhtemel, herkesin olduğu bir ortamda kendinizi açıklayın bari böyle bir huyum var gözünüzün içine içine bakarsam üstünüze alınmayın diye .

Bir ortama girince yüzüme uzun uzun bakan insanlara sinir oluyorum. Hatta bir tanesine “tanışıyoruz galiba” dedim. Oda şok olmuş şekilde “yoo hayır” deyince bende “o zaman uzun uzun insanları dikizlemeyi bırakın” demiştim.
Bu anımı neden yazdım. Ortamda kadınlar size gıcık olur, erkeklerse benden hoşlanıyo derler. Gözlerinize hakim olmayı öğrenin.

Eskiden kovboy filmleri vardı bir an gözüm de canlandı.heyy dostum diyip kapıyı da tekmelese tam olacak

Back
X