• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakmaz ki o sana !!!

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
805
1.671
113
35
Hanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Hayatimda ilk kez boyle oluyorum. Icim kipir kipir, gorunce eriyorum bitiyorum.
Onu gorunce :rolleyes: boyleyim.

Bi kac kez konusma firsati da buldum. Biri baya uzun surdu.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamam :KK28: hani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.:KK45:
Amaaaa ben tontik bi hatunum. Etli butluyum. Kendi cok fit, kasli
Neler yaziyorum Allahimmm:KK23:

Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.

Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi:KK61:

Kk hatunlari ne dersiniz En Büyük KK

Olabilir de olmayabilir de bunun senin tontişliğinle alakası yok şekerim. Senden hoşlanıp hoşlanmamasıyla alakası var. Etli butlu seven adam da var tahta gibi seven adam da var yani. Belli olmaz bu işler, şansını dene. Ablana da bakma, içinde kalmasın. En azından denedim de olmadı dersin. Kendini geri çekersen iyice saplantı haline getirebilirsin, ukte kalabilir içinde.

Simdi bilemeyiz ki adam nasil kadinlardan hoslaniyor.
yoksa kimler kimlerle oluyor da sasiriyoruz.

Facebook instagram twittr her biseyini hatmettim, takip ettigi unlulere bakiyorum. Belki ipucu bisey yakalarim. Hic tontik yok aralarinda:KK70:
Keske olsak da bizi gorenler de sasirsa

kaslıymış ya bu, beslenme ondan soruluyordur.

yahu ben bilmem kaç kiloydum bir ara iyice saldım kendimi bu kiloya geldim de.
illa ki konu beslenmeye gelir. gelmezse de SEN GETİR. böylelikle aranızda sürekli bir muhabbet açılıcak.

karatay diyetinden herkes pek memnun ayrıca. başla istersen ;)

Ay çok tatlı heyecanlar bunlar. Kocaman bir gulumsemeyle okudum. Kısmet işi belli olmaz. Aşk beden ölçülerinden boydan etkilenmez. Arada bir çekim varsa bunlar önemsiz. Sizin etkilesiminizle alakalı bir şey bu. Ama yine de temkinli olmaniz sizin için daha iyi. Gerisi Allah kerim.

kaslıymış ya bu, beslenme ondan soruluyordur.

yahu ben bilmem kaç kiloydum bir ara iyice saldım kendimi bu kiloya geldim de.
illa ki konu beslenmeye gelir. gelmezse de SEN GETİR. böylelikle aranızda sürekli bir muhabbet açılıcak.

karatay diyetinden herkes pek memnun ayrıca. başla istersen :KK66:

Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada:deli:

Back
X