Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur bir rejime gir acilinden
Taş gibi olursun sonra dönüp ona bakmazsın![]()
Kilolu mu seversin zayif mi diye sor bi önce ona göre diyete başlarsın
Benim eski ev arkadaşım 160 boya 75 kiloydu, eti de yumuşak olduğu için kilosunu belli ederdi.
Ama ondaki işve ve cilve kimsede olmadığı için ilginç bir hayran kitlesi vardı, girdigi her ortamda bir aşık bulurdu, adamlar kapının önünden ayrılmazdi kedi gibi.
Yani bu işler kiloya falan bakmıyor :)
Şans her zaman vardır.
RTE'nin dediği gibi, kimleeer kimlerle beraber sonuçta![]()
Cok tatlisin sen yaaaa
Nasip canim azcikta kilomu versen mesela
Ben diyetteyim ya herkes diyete girsin modundayim![]()
demek ki var bi dengesizlik kuzm. sen kitabını al karatay hocanın.Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada![]()
Onu bilmiyorum ama bana çok tatlı geldiniz![]()
demek ki var bi dengesizlik kuzm. sen kitabını al karatay hocanın.
internetten de 3 ayda 17 kilo nasıl verdim narinkadife yaz izle. çok güzel bi kadınmış daha da güzel olmuş zayıflayınca videoyu çeken kişi.
bak mutlaka.
Oo güzel, sen öyle düşünmediysen oluru vardır benceBeni ablam bozdu, halbuki ben hayaller kuruyodum. Sagolsun beni gercek dunyaya cekti cok lazimdi sanki![]()
Çok güzel konuşma şekliniz var karşınızdaki kişiyi etkileyecek şekilde bence denemelisin
![]()
Kocam uzun boylu ince kel olmasa 25 sanarsin
Ben tombul ve kisa
Ama benden baskasini gormuyor
Kissadan hisse hersey gonulde baslar
kız sen de yani heCok tesekkur ederim.
Iste goruntu olmayinca konusmamla etkilemeye calisiyorum.
Ya cocuk kahve seviyor karsilasma ihtimalini arttirmak icin ha bire kahve almaya gidiyorum. Kafein komasina girecegim yakinda![]()
hiç aklıma gelmemiştiSevgilisi varsa?
Öğrenmeden kaptırmayın bence
Sevgilisi varsa?
Öğrenmeden kaptırmayın bence
kız sen de yani he
desene kahve almaya gidiyorum istiyo musun? kem küm ederse, istiyosun biliyorum kahve içmeden duramazsın:) diyceksin. gülümse al ona da getir.
ödeşmek için o da sana alıcak. öyle öyle ilerleticeksin.
Sagol canim hayirliysa olsun insallahMasallah size
Insallah onun kalbinde bana yer vardir![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1377Yazarsan cok sevinirim.