• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakrkoy dogumev nfertltede tedav goren varsa allah askna blg versn

arkadaslar kısırlık tedavısı olucam burda tedavı olanlar varsa ve sonuc alanlar yardım edın lutfen

Canım merhaba!Bende orada tedavi oluyorum yaklaşık 9 ay oldu :( Ama birçok özel hastaneden farkı yok bence!Bu ay iğneye geçicem işallah,aşılama olmak için!Ayrıca ben eğer aşılamalarda olmazsa tüp bebek raporu alabilmek için de buraya geliyorum,devlete ait ya belki daha kolay verirler!

cok tesekkur eferım doktorunun ısmı ne ıbrahım polatmı yoksa gonca yıldırımmı sence hangısınde baslamalıyım tedavıye kımbılır belkı karsılasırız orda bırgun bellımı olur.allah yardımcımız olsun bızede hayırlı bebekler versın ınsallahhhh.......

canım ben anlamadım sen başaka bir topikde eşinden bahsetmişsin bu adam içinmi kısırlık tedavisi göreceksin.:1shok:Tabiki senin bileceğin bir şey ama ön teker nasıl gidrse arka tekerde öyle gider canım eşinin değişmesi çok zor.Anlattığın ortamda sence sağlıklı bir çocuk büyürmü:1no2: Yinede sen bilirsin tabii hakkında kayırlısı olsun.

Back
X