• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baktığım çocuk problemleri

Parayla baktırdığım çocuğumu bakıcının evine götüreceğim?
Neresinden baksan saçma ve tutarsız.

25 bin liraya gözümden ateş de çıkarayım mı. Sertifika demiş 😀

Aynen öyle zaten sürekli annesi için ağlamış o yüzden verememiş, okul almamış. Normalde anaokulu çağında. gelecek yıl mutlaka verip rahat edeceğim dedi açık açık gerisini öğretmeni düşünsün diyor 😀
Sertifikayı alın da daha fazla para kazanın yazdım, Türkçeniz iyi olsa okuduğunuzu anlardınız. En azından kıyısından da olsa işin eğitimini alın, ilkyardım vs sertifikanız da olsun ki eliniz güçlensin, profesyonel olarak bu işi yapın yazdım. Onları okumak işinize gelmiyor, varsa yoksa polemik. Anneniz usulü çocuk bakıyorsunuz.Kusura bakmayın ama size 25 bin bile çok. Çocuk bakmıyorsunuz, çocuğu sürünün içine katıyorsunuz. Yeğeniniz emir verip getir götür yapıyormuş. Bunu da yazdık o çocuk mutlaka zorbalanır, 8 yeğen akrabaysa hepsi birbirini tanır yeni geleni dışlar, hırpalarlar. Ama ben o çocukların yeğen değil de başka bakılan çocuklar olduğunu düşünüyorum.

İki taraf da o kadar sıkıntılı ki. Anne çocuğunun yemeğini, bakıldığı ortamı zerre umursamayan biri anladığım kadarıyla.

Konu sahibi daha ilginç. Bir ex bakıcı olarak söylüyorum. Lütfen alınma ama bu iş sanırım pek sana göre değil. Sertifikaya al lafına bile neden itiraz eder ki insan. Bu hem daha düzgün bir iş bulmana yardımcı olur hem de çocukları daha iyi anlarsın onlara daha bilinçli yaklaşırsın. Dolayısıyla işini de daha bilinçli yaparsın. Çocukla iletişimin de kolaylaşır vs.

Yeğenlerinle bakım verdiğin çocuk arasında bir kriz çıkarsa yönetebilecek gibi de durmuyorsun. Ailenin baktığın çocuk hakkında elalemin uyumsuz çocuğu vs demesi, senin de bu lafı böyle rahatça paylaşabilmen de rahatsız etti beni. Çocuğa yansıtabilirler bu düşüncelerini

Ayrıca çocuğun mutlu olması filan bir gösterge değil. Benim çalıştığım bir çocuğu eski bakıcısı zorla odasına kapatıp kendisi tiktokta yayın yapmış, çocuğa bağırıp çağırıyormuş filan. çocuk hala korkuyordu yalnız kalmaktan ben tuvalete bile gitsem. Ama eski bakıcısını çok özlüyordu inanır mısın çünkü arada gezmeye, akrabalarına, sizinkiler gibi pikniğe vs götürmüştü. Sen geldin düzenimi bozdun demişti hatta. Yani bu ortamın da baktığın çocuğa iyi geldiğini sanmıyorum. Bi üyenin de dediği gibi yeğenlerinin çocuğu dışlama ihtimali de var. Sen de yeğenlerini önceliyorsun bence.

Alınma bu yazdıklarıma kendine başka bir yol çiz bence. Daha çok gençsin zaten

Bizim bahçemiz var. Kıytırık saksı etkinliğinden daha iyi bitki yetiştiriyoruz. Ona domatesle biber sulama görevi verdim. Her gün kendi domatesine su döküyor. İki tanesi kızarmış onları sen suladın senin hakkın diyorum seviniyor.
Ya profesyonel çocuk bakımıyla eski usül çocuk yetiştirmeyi nasıl kıyaslarsın ahahahahaha

Kimsede cümbür cemaat gidilen piknikte pişirilen antrikota takılmamış. Ayol ne pikniği barbekü partisidir o 🤣🤣

Şşş çaktırmaa biz inandık onun kanat olmadığına 🤫🤫🤣🤣
Valla maddi durumum iyi . Pikniğe hiç antrikot almadık. Kilosu 1600 falandı en son. Daha uygun fiyatlı kırmızı et alıyoruz . Konu sahibi kimmmm biz kim. Anne kız bakıcılık yapıp antrikot yiyorlar 😂🫣

Back
X