• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baktığım çocuk problemleri

Yetişemedim geç kaldım yorgunum misafir geldi vs her güne bir mazeret. Ek ücret istemeyi düşünüyorum ama utanıyorum da
Aaaa iste ya neden utanıyorsun?
Evinde sinema salonu ve özel havuz olmadığı için onun senden özür dilemesi gerekirken bir de sen mi utanıyorsun😢
Ateşlesin 5-10k daha çocukla mekdanıs söylersiniz 😂

Elini hiç bırakmıyorum yol tarafında ben yürüyorum o yola cephe olmayan yerden yürüyor. Tuvaletini yaptırıp çıkarıyorum. Uzun saatler kalmıyorum. Bir dahaki ihtiyacında evde oluyorum.
Evinde bakmak daha iyi yedek kıyafeti de ıslanınca kendi tişörtümü giydirmek zorunda kaldım. Elbise gibi dolaştı evde .
Tekrar yıkamak kurutmakla uğraştım.
Ama evde olunca da yemek temizlik vs bekleniyor. Böyle özgürüm. Çocuk oynarken ben toz alabiliyorum veya uyurken anneme bırakıp dışarı çıkabiliyorum bir iki saat.
Yaa şu satırların hepsini bilerek milleti delirtmek izin yazmadıysan ben bir şey bilmiyorum:)

Biri çocuğa birşey yapsa ne demek hepimiz birden gözlüyoruz. Yanımdan 3 saniye ayrılamaz kurt mu kapacak ?Sadece o değil 8 yeğenime bakıyoruz dışarıdayken. Kim yaklaşabilir?
Mülteci misin 8 tane yeğenle aynı yerde yaşıyorsun
Türkçem iyi demenden anlaşılıyordu aslında

Üzüldüm bazı hayatlar zor. Umarım uygun iş ve para bulabilirsin Allah yardımcın olsun

Mülteci misin 8 tane yeğenle aynı yerde yaşıyorsun
Türkçem iyi demenden anlaşılıyordu aslında

Üzüldüm bazı hayatlar zor. Umarım uygun iş ve para bulabilirsin Allah yardımcın olsun
Kız yok artık, hiç öyle düşünmemiştim.. Aslında evet elli kişi sordu Türk müsün diye cevap sıfır.

Evde çocuk bakmak deyince bu şekilde mi anladınız?

Sülale ile pikmiklere götürüp yeğenlerle yarışma yaptırmak mı?

Allah akıl fikir versin kadın nasıl güvenip çocuğunu size bırakmış?

O ayrı rahat siz ayrı rahat. İnşallah çocuğun başına bir iş gelmez

En kötü bakıcı kreşten iyidir kreş berbat bir şey
9 çocuk apartmanın içinde bir aşağı bir yukarı berbat değil yani. Pizza dondurma çikolatayla beslemek berbat değil. Bakıcısı olduğunuz çocuk evde uyurken sokağa kaçmanız da berbat değil. Annenizin başka hiç bir işi yok, mutfağa salona banyoya gitmeden direk çocuğun başında oturacak. Balkondan sandalye kaldırmak bir işe yaramaz, çocuk üstüne çıkacağı şeyi taşır getirir balkona.

İlkyardım sertifikanız var mı, boğazına bir şey kaçarsa yapmanız gerekeni biliyor musunuz? Kamerasız kayıtsız ortamda 4 yaşında emanet çocuk. 25 bin çok bile size. 3 gün olmuş bu çocuğu alalı, ne kadar çabuk kanka olup kaynaşmışsınız, çocuk hiç yabancılık çekmemiş annemi istiyorum dememiş, ilginç. Koloni olarak mı yaşıyorsunuz herkes üst üste? Çocukları doğurup doğurup kedi köpek yavrusu gibi ortaya salmışlar. Bakmakla yükümlü kişi de pizzayla çikolatayla besliyor.

Bir de havuz bahçe hamak vs sallayıp durmuşsunuz. Zengin ailenin idealist kızı mısınız?

En kötü bakıcı kreşten iyidir kreş berbat bir şey
Neyyyyy anam babam usulü çocuk yetiştiriyorsunuz bu çağda. Yaşıtları kreşlerde kodlama İngilizce bitki yetiştirme vs öğreniyor siz kuzenlerinizle pikniğe götürüyorsunuz hangisi daha berbat?

Kadın bunu biliyor mu, belli ki yeğenleriniz bile olsa aynı anda başka çocuklara da bakıyorsunuz. Etkinliği oyunu bakımı …sadece kendi çocuğuyla ilgilenin diye ödemiyor mu? Piknikte nasıl dikkat ediyorsunuz çocuklara?
Ya bende bunu düşündüm. Pikniğe nasıl götürüyorsunuz . Bizim arkadaşlar parkta oturuyor benim çocuk 3.5 yaşında ben oturamiyorum yani çocuğun peşinde koşmaktan siz oturabildiniz mi?
"Temizlik yemekle uğraşmak ondan çalmak olur evimde bakmayı tercih ediyorum dedim."
Böyle demişsiniz ama siz zaten böyle yapıyorsunuz. Ne gezmeden geri kalıyorsunuz, ne başka çocuklarla birlikte bakmadan , kadın demek çok dara düştü eve gönderdi..yarın dışarda işiniz olsa evde birileri var diye bırakacaksiniz belkide

Çocuk oynarken toz alıyorsunuz , uyurken annenize bırakıp dışarı çıkıyorsunuz. Geçen konunuzda profesyonellliğinizden bahsedip annelerin fırsatçılığından şikayet ediyordunuz. Ama bu konuda ne kadar profesyonelsiniz ve fırsatçılık nasıl olur görmüş olduk .

Ortamda ne var ? Bol arkadaş, bahçe ,bıldırcın salıncak portatif de olsa havuz teras var . Hamak var yatıyor hoşuna gidiyor. Havuz kurdum inanılmaz eğlendiler. Terasa halı serdim minder attım nasıl mutlu. Birlikte hayvan çiçek besliyoruz.
Akşam eve gitmemek için kendini yırtıyor. Her akşam savaş yaşıyoruz.
Gece de kalacağım diyor.
Çocuk mutlu. Mutlu olmayan benim.
Anksiyete tuttu su yazdıklarından. Biz şu sıcak havalarda cam pencere açmıyoruz çocuk zarar görmesin diye o kadar çocukla hem havuz hem de terasta oynatma.

Ya bende bunu düşündüm. Pikniğe nasıl götürüyorsunuz . Bizim arkadaşlar parkta oturuyor benim çocuk 3.5 yaşında ben oturamiyorum yani çocuğun peşinde koşmaktan siz oturabildiniz mi?
"Temizlik yemekle uğraşmak ondan çalmak olur evimde bakmayı tercih ediyorum dedim."
Böyle demişsiniz ama siz zaten böyle yapıyorsunuz. Ne gezmeden geri kalıyorsunuz, ne başka çocuklarla birlikte bakmadan , kadın demek çok dara düştü eve gönderdi..yarın dışarda işiniz olsa evde birileri var diye bırakacaksiniz belkide
Ya bence hepsi senaryo, sıkıldıkça gelip konu açıyor. Daha 2 gün önce iş para diyordu, ne çabuk buldu anlaştı kaynaştı çocukla? Piknikler havuzlar hamaklar vs, her şey hazırdı bir tek çocuk mu eksikti? Eğer gerçekse çocuğun annesi de aynı ortamdandır. Alışık oldukları düzen, bir eksik bir fazla ne fark eder. Karnı doysun, akşama kadar ne yaparsa yapsın. Birinin aynı binada 8 tane yeğeni olması ne büyük tesadüf. Yeğen mi yoksa bakılan başka çocuklar mı? Kuzenlerimle piknik diyor, bu kadar çoluk çocuk pizzaya para mı dayanır? Pizzayı geçtim çocuk başı yarım antrikot yediriyorlar. Bu çocukların anne babası niye kendi evinde yedirip içirmiyor bu çocukları. Ya dendiği gibi koloni halinde yaşayan mülteci bunlar ya da trolleyip duruyor.

Annesi çok mutlu size gittiğinden beri daha dışa dönük oldu ve konuşması ilerledi diyor. Çocuk büyük ihtimalle otizmli. Kalabalık uyaran bolluğu onun için nimet. Yemeği de annesinin hatası.
Ona yemeğini koymasını söylemiştim. Yeğenlerim pizza dondurma çikolata yerken ona nasıl vermemezlik yapayım. Ucundan da olsa tadacak .çocuk bu arada onları da yiyecek.
Sadece onları yemiyor

Neyyyyy anam babam usulü çocuk yetiştiriyorsunuz bu çağda. Yaşıtları kreşlerde kodlama İngilizce bitki yetiştirme vs öğreniyor siz kuzenlerinizle pikniğe götürüyorsunuz hangisi daha berbat?
Bizim bahçemiz var. Kıytırık saksı etkinliğinden daha iyi bitki yetiştiriyoruz. Ona domatesle biber sulama görevi verdim. Her gün kendi domatesine su döküyor. İki tanesi kızarmış onları sen suladın senin hakkın diyorum seviniyor.

Evinde bakın çocuğa. Evde ne varsa yedirirsiniz.

Siz çocuğa bakmıyorsunuz , diğer çocuklarla araya kaynatmışsınız 😀
İki üç yıldır çocuk bakıcılığı yapıyorum. Bakıcı yemesin diye evde o kadar az malzeme koyanlar oldu ki çocuğa yemek yapacak malzeme bulamadığım oldu.
Birşey bulamayıp ekmeğe Nutella sürüp verdim diye kadın benimle tartışmıştı. Evde biraz sebze yumurta vardı çocuk onları yemiyordu bile.
Bu tip annelerden sonra artık pek onların evinde bakmak istemiyorum.

Annesi çok mutlu size gittiğinden beri daha dışa dönük oldu ve konuşması ilerledi diyor. Çocuk büyük ihtimalle otizmli. Kalabalık uyaran bolluğu onun için nimet. Yemeği de annesinin hatası.
Ona yemeğini koymasını söylemiştim. Yeğenlerim pizza dondurma çikolata yerken ona nasıl vermemezlik yapayım. Ucundan da olsa tadacak .çocuk bu arada onları da yiyecek.
Sadece onları yemiyor
Vay dr hanım vay. Demek çocuk otizmli ? E başka ? Anlat sen anlat . Buradayız okuyoruz .

4 yaş çocuğunu kreşe vermemiş aile apartmanında 9 çocukla kavga gürültü değişik değişik terbiye veren insanlarla birarada bırakıyor . Bu kadın da hemşire ha. Saçmasapan şeyler yapan öğretmenlerden sonra sitede, bir hemşire eksikti .
Çocuk sorunludur.
Dur denmemiş, kurallara kesinlikle uymayan bir çocuktur.
O yüzden her gittikleri okuldan kibarca by by denmiştir.
Sonra bu cocuklarda ana sınıflarında, ilkokulun 1. sınıfta, öğretmenlere ızdırap oluyor.

Çocuklarımla her gün dışarı çıktığımızda bişeyler istiyor yok orman meyvesi, yok dondurması, yok canım şu yemeği istedi, yok şurda şunu içicem en en az 1000 tl masrafı oluyor.
Kadın 25 bin liraya çocuk baktırıyor. Bir de çocuk dur durak bilmiyor.
😂 konu sahibi benim çocuklarıma da baksa valla dua ederim. 😂

9 çocuk apartmanın içinde bir aşağı bir yukarı berbat değil yani. Pizza dondurma çikolatayla beslemek berbat değil. Bakıcısı olduğunuz çocuk evde uyurken sokağa kaçmanız da berbat değil. Annenizin başka hiç bir işi yok, mutfağa salona banyoya gitmeden direk çocuğun başında oturacak. Balkondan sandalye kaldırmak bir işe yaramaz, çocuk üstüne çıkacağı şeyi taşır getirir balkona.

İlkyardım sertifikanız var mı, boğazına bir şey kaçarsa yapmanız gerekeni biliyor musunuz? Kamerasız kayıtsız ortamda 4 yaşında emanet çocuk. 25 bin çok bile size. 3 gün olmuş bu çocuğu alalı, ne kadar çabuk kanka olup kaynaşmışsınız, çocuk hiç yabancılık çekmemiş annemi istiyorum dememiş, ilginç. Koloni olarak mı yaşıyorsunuz herkes üst üste? Çocukları doğurup doğurup kedi köpek yavrusu gibi ortaya salmışlar. Bakmakla yükümlü kişi de pizzayla çikolatayla besliyor.

Bir de havuz bahçe hamak vs sallayıp durmuşsunuz. Zengin ailenin idealist kızı mısınız?
25 bin liraya gözümden ateş de çıkarayım mı. Sertifika demiş 😀
Çocuk sorunludur.
Dur denmemiş, kurallara kesinlikle uymayan bir çocuktur.
O yüzden her gittikleri okuldan kibarca by by denmiştir.
Sonra bu cocuklarda ana sınıflarında, ilkokulun 1. sınıfta, öğretmenlere ızdırap oluyor.

Çocuklarımla her gün dışarı çıktığımızda bişeyler istiyor yok orman meyvesi, yok dondurması, yok canım şu yemeği istedi, yok şurda şunu içicem en en az 1000 tl masrafı oluyor.
Kadın 25 bin liraya çocuk baktırıyor. Bir de çocuk dur durak bilmiyor.
😂 konu sahibi benim çocuklarıma da baksa valla dua ederim. 😂
Aynen öyle zaten sürekli annesi için ağlamış o yüzden verememiş, okul almamış. Normalde anaokulu çağında. gelecek yıl mutlaka verip rahat edeceğim dedi açık açık gerisini öğretmeni düşünsün diyor 😀

Back
X